Prvo jedan ultimate fight predstavnika svih pravoslavnih crkava, posto se drugacije nece odreci vlasti, pa onda da se porazmisli o jedinstvu.
Хехехе,добар фазон. Јединство између аутокефалних православних цркви постоји то и сам знаш. У православљу нема ексклузивног представника као у католичкој па је и то можда један од разлога зашто ко како поступа али зашто то теби требам причати.........знаш то.
Jedinstvo pravoslavnih drzava je nezustavljiv proces , u junu se formira drzavni savez Rusije , Belorusije i Kazahstana... U vojnom savezu ODKB dominira Rusija , uz jos 6 drzava ..... U Sangajskoj grupi su osim drzava iz ODKB a i Kina , Indija , Iran .....
U pravoslavni savez ce uci jos Srbija, Crna Gora ( nju ce Rusi da kupe ) , Republika Srpska , Malorusija -Ukrajina , Gruzija , Osetija , Abhazija , Jermenija , Moldavija , Pridnjestrovje , .... i nekoliko ex SSSR drzava , Kirgizija , Tadzikistan , Uzbekistan ..kao i Mongolija .
Pravoslavna Imperija ce se prostirati od Jadranskog do Japanskog mora , imace 15 vremenskih zona i bice najbogatija i najjaca drzava u Evropi ... a i sire ....
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 21:48:55 od Lepi_Bora »
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Opera 9.64
HTC One
Znam, ali kada bi doslo do bilo kog povoda koji zahteva zajednicku akciju/odlucivanje ne bi bilo nista bolje nego u nasem parlamentu.
A opet, meni je sam koncept religije stran i ravan SF-u, stoga mi je i ujedinjenje oko iste nesto cemu ne pridajem ni minimum paznje niti vrenosti. Svako ima svoje misljenje i vidjenje.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 21:49:13 od Coolrunner »
Pravoslavna Imperija ce se prostirati od Jadranskog do Japanskog mora , imace 15 vremenskih zona i bice najbogatija i najjaca drzava u Evropi ... a i sire ....
Ја сам у последње време бацила око на Антарктиду... па кад кажеш ово "и шире", не било ти заповеђено, али проследи где треба... знам, знам шта ћеш рећи, да је то земља мира, пријатељства и договора коју су открили пре 190 година руски научници и путници Фадеј Белинстаузен и Михаил Лазарев и да је то једини део света који до дана данашњег не припада ниједној земљи, већ се према међународном договору, тамо одвија искључиво научна делатност. Али тих невероватних -80, па фоке и пингвини, а однедавно и научници из 28 земаља света, баш ме фасцинирају, па види ако можеш, да и Антарктида једнога дана, уђе у састав те државе од Јадранског до Јапанског мора - и шире...
И наравно, јединство православних народа нема алтернативу!
Ја сам у последње време бацила око на Антарктиду... па кад кажеш ово "и шире", не било ти заповеђено, али проследи где треба... знам, знам шта ћеш рећи, да је то земља мира, пријатељства и договора коју су открили пре 190 година руски научници и путници Фадеј Белинстаузен и Михаил Лазарев и да је то једини део света који до дана данашњег не припада ниједној земљи, већ се према међународном договору, тамо одвија искључиво научна делатност. Али тих невероватних -80, па фоке и пингвини, а однедавно и научници из 28 земаља света, баш ме фасцинирају, па види ако можеш, да и Антарктида једнога дана, уђе у састав те државе од Јадранског до Јапанског мора - и шире...
И наравно, јединство православних народа нема алтернативу!
Severnij Poljus je nas , tamo smo vec poboli nasu trobojku .....
Stanje stus quo na Antarktiku postaje nepdnosljivo ... Mi smo ga pronasli i Antarktik je nas .
Granice buduce Rusko Srpske Imperije na zapadu ce biti Jadran i Djerdap , na zapadu bereg Iponskogo morja , a na severu i jugu ce se prostirati na polovima .
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 22:23:23 od Lepi_Bora »
Ја бих све теме које вас двоје поотварате редом пребацивао на блаблаоницу ... или боље лоботомију
Zasto , zaboga ? Ovo je geopolitika , a to je moja uza specijalnost i nikad do sad nisam omasio u procenama , jer stanje sagledavam multidisciplinarno .
Лоботомија, лепо ја рекох ... ако ова тема догура до пете стране пре лока частим пићем цео бирцуз.
Па наравно, сад ћеш се поломити да минираш тему да не би частио бирцуз пићем, где ти да частиш, па знамо те. Уосталом, ниси одговорио на тему ни једним јединим словцем, што значи да си убачени елемент, провокатор и наравно, господа са гумицом ће избрисати твоје будалесање са једне овако озбиљне теме коју воде озбиљни геостратези.
Severnij Poljus je nas , tamo smo vec poboli nasu trobojku .....
Stanje stus quo na Antarktiku postaje nepdnosljivo ... Mi smo ga pronasli i Antarktik je nas .
Granice buduce Rusko Srpske Imperije na zapadu ce biti Jadran i Djerdap , na zapadu bereg Iponskogo morja , a na severu i jugu ce se prostirati na polovima .
Е, сад сам већ мирнија. А кад крај руске заставе буде стајала и српска и на северном полу, онда ће ми срце бити на месту.