Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:55:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jarac  (Pročitano 112397 puta)
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung D500
Eh, sad bi mogli do vječnosti kako ih je teško nasmijati ili što takvo... Jer imam jedan primjerak dvostrukog Jarčeka s masom planeta u 1. kući... Uvijek izgleda hladno, boli ga dupe za sve, ali lako se otopi njegov Mjesec u Raku...

Smile

A u samom njegovom društvu ja sam  :flirty:  spremna za :pistoles: nesvjesnog šarmiranja ...i baš mi je milo nasmijati ga. :joy:

Iako me živcira što zna prešutjeti neke stvari...perverzan jeste, ali još ga nikad nisam čula da za neku curu kaže da je zgodna, što mene živcira, a ne znam zašto...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Eh, sad bi mogli do vječnosti kako ih je teško nasmijati ili što takvo... Jer imam jedan primjerak dvostrukog Jarčeka s masom planeta u 1. kući... Uvijek izgleda hladno, boli ga dupe za sve, ali lako se otopi njegov Mjesec u Raku...

Smile

A u samom njegovom društvu ja sam  :flirty:  spremna za :pistoles: nesvjesnog šarmiranja ...i baš mi je milo nasmijati ga. :joy:

Iako me živcira što zna prešutjeti neke stvari...perverzan jeste, ali još ga nikad nisam čula da za neku curu kaže da je zgodna, što mene živcira, a ne znam zašto...  Smile Smile

Ali dobar je znak kad pocrveni sav i bude onako zbunjen, zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung D500

Moj se ne crveni ili bar ja to ne vidim od njegove kose, ali općenito je to dobar znak.
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9

Moj se ne crveni ili bar ja to ne vidim od njegove kose, ali općenito je to dobar znak.
 Smile Smile

E  jarci, jarci.....imam i ja jednog prijatelja jarca  i nikad neću znati što misli....teško je imati takav odnos....
Osim toga oko mene sami jarci, otac, brat , djed, bratići, nećaci....- ... i nikako da iih upoznam. Očito su mi vrlo važni u životu. Ja san Asc Jarca, kćer isto, sin Mjesec u Jarcu, muž Des u jarcu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e sad ovako: znam jarca sa asc u skorpiji i ima dosta planeta u 1 kuci i saturn mu je u 12 kuci najblizi ascedentu! i jos ima mesec u vodoliji!! jako hladno i rezervisamo zar ne???bar ja mislim tako zbog ovog saturna i meseca u vodoliji! da se smrznes!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
ma jarcevi su vise manje svi mnooogo hladni. barem spolja. a iznutra ipak ima nesto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 685
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ah jarcevi … izvinjavam se svima onima koji se nece uklopiti u ovo sto cu reci ali ovo je samo moje iskustvo, ali cini mi se uklopice se sa nekim od ovde pomenutih.

Pre nekoliko meseci ‘upoznah’ jednog jarca online. Totalno znaimljiv tip, pricali smo o svemu i svacemu, nakon izvesnog vremena o vrlo licnim stvarima … problemi, strahovi, ocekivanja od sebe i drugih itd… ali bez ikakvih romanticnih indicija (obadvoje smo u vezi). Imala sam utisak da pricam sa vrlo ozbiljnom, i veoma emotivnom osobom. Elem, najednom on prestade da pise, ko da ga crna zemlja progutala (nije bilo nikakve vidljive indicijee u tematici naseg dopisivanje koje bi to poruzrokovale); nakon par nedelja ja mu pisem, ali on ne odgovori … odustanem ja i jos nekoliko nedelja kasnije posaljem mu novogodisnju cestitku, usledi vrlo brz ali hladan odgovor: zauzet sam i bicu u narednih mesec dana, hvala i ja tebi zelim sve najbolje …. i ja ostanem potpuno zapanjena, bez mogucnosti da shvatim kako covek koji mi rece toliko intimnih stvari i koji je izgledao kao ‘najbolji drug’ iznenada se pretvori u hladnog i formalnog coveka koji me cak ni uctivo ne upita kako sam ja ….

Da li ima veze sa jarcevima ili ne ne znam, ali ja sam potpuno zapanjena kako neko moze da bude toliko iskren i otvoren i toliko ledeno hladan …. ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Welcome to my world. Inace nije se naljutio na tebe verovanto nista slichno, verovatno je zauzet necim ili ima neke tripove u glavi. Da se naljutio isto tako hladokrvno bi ti rekao " smaras , bezi od mene ". Inace to je uobicajno za Jarceve ne brini se. Moja najbolja drugarica, Jarac... evo imamo period ne pricamo uopste ni ja ni ona, a poslala mi cestiku za rodj....ali ne pricamo.. ne komuniciramo uopste, a idalje imamo iste emocije to sam siguran. Samo tako imamo nekih personalnih tripova.

IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
@ Buba Marice....ne bih da pravdam nas jarceve ali verovatno je ili jako jako zauzet ili je upao u neku od emotivnih kriza pa ne zeli ni sakim da komunicira....ili je stvarno los...u svakom slucaju ako je nesto od prva dva javice se sam kada sve prodje... Smile
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
 voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 685
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Emanuelaa : nadam se da si u pravu  Smile ... a ako je stvarno los, pa sta se tu moze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:55:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.