Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 22:30:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jarac  (Pročitano 112399 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
..ma nismo mi bas tako konzervativni. Smile Smile..samo se jako tesko otvaramo...ali onda se spremi za vatromet Smile Smile...stvarno je tako...samo molim te ako je on vec povredjen i iscupas ga iz toga...nemoj ga ni po koju cenu povrediti jer se onda nece oporaviti nikada....pogotovo ne u tim godinama Smile...
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
 voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
znas da sam i sama o tome razmisljala .. ja ziast zelim da se on otvori ali se sikreno i pribojavam .... ne znam on mene fascinira ali ... ja sam blizanac-skorpija ne znam kako se to uklapa sa jarcevima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
pa ne znam, stvarno...nemam bas nikakvog iskustva sa blizancima osim povrsne komunikacije Smile...mozda da pitamo nekoga drugog? Mada uporedni horoskopi su jedino sto se racuna ostalo je sve uopsteno... Smile
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
da u pravu si ..znas sta me znaima sa jarcevima kad im vec treba toliko vremena da nesto odluce da probaju ili da u nesto udju kako odluce, sta na to utice... mozda ovo zvuci kao glupo potanje ali ja jako brzo donosim odluke Smile ... tako da mi je to malo misterija ... i vrlo retko se kajem za odlike koje napravim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
...vidi nemoj da se razocaras ali to je i meni misterija...i ako sam jarac... Smile ali sve u svemu bitna je hemija, intelekt i sl....a svako ima nesto svoje tako da ne znam...mozda fizicki izgled ali on nikako nije presudan....svaki jarac voli da cita i uvek mu je dargo kada nadje nekoga sa kime moze da prica o tome...npr.. Smile
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
u mom iskustvu vagama treba strasno mnogo vremena da se odluce za sve .. jedan moj drug provede 20 minuta razmisljajuci da li da kupi jedne ili druge dnevne novine ... a zamisli nesto ozbiljnije

sto se jarceva tice ja sam radila sa dvoje ljudi (obadvoje stariji) i bili su strasno konzervativni

nemoj da te grize savet eto meni jako pomazes ....samo jos da ja njega preduhitrim u toplo-hladnoj igri Smile

Sledeci put koristi opciju izmeni, nemoj da pises postove jedan za drugim. Ovaj put sam ti ja editovao, poz.

pa ne znam, stvarno...nemam bas nikakvog iskustva sa blizancima osim povrsne komunikacije Smile...mozda da pitamo nekoga drugog? Mada uporedni horoskopi su jedino sto se racuna ostalo je sve uopsteno... Smile

Ja se odlichno slazem sa 2 muska blizanca i jednim zenskim. Tako da ta prica o neslaganju blizanca i jarca malo pada u vodu. Imam josh par poznanika blizanaca ali nista preterano, a sa nekim sam na krv i noz.
« Poslednja izmena: 18. Dec 2006, 13:54:31 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam u podznaku blizanac i imam jos neke planee u blizancima,sa jarcevima se odlicno slazem,sa njima se najvise i druzim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 827
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
iz mog iskustva- ili sam jako dobra sa nekim blizancem ili se nikako ne podnosimo
@Sapphire-igraj i ti toplo-hladno, recimo kada se budete videli ili ako se u isto vreme nadjete na istom mestu, iskuliraj javi mu se samo u prolazu-nista posebno pa cekas da ti on pridje pa kad to uradi ti budi sva super strava...

sve ti ovo pisem zato sto po nekoj svojoj logici funkcionisem na toplo-hladnom principu pa se onda pojavi jedan lav pa krene isto tako da mi kontrira-kad on hoce npr. da prica sa mnom ja ga kuliram a kad ja hocu onda on meni vraca...i tako u krug..
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 104
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung 
u mom iskustvu vagama treba strasno mnogo vremena da se odluce za sve .. jedan moj drug provede 20 minuta razmisljajuci da li da kupi jedne ili druge dnevne novine ... a zamisli nesto ozbiljnije

sto se jarceva tice ja sam radila sa dvoje ljudi (obadvoje stariji) i bili su strasno konzervativni

nemoj da te grize savet eto meni jako pomazes ....samo jos da ja njega preduhitrim u toplo-hladnoj igri  Smile

sado ovim vasim tvrdnnjama ja sam crno bez imalo belog .. Smile Smile Smile
posto sam jarac- podznak vaga ......
jesam ja teska osoba znam i sam , zbog nekih svojih princima ali nije bas vse tako crno....
a sto se tog tipa tice, mozda on sam nije nacisto u vezi tog javljanja , samo ja se nadam da nije ono drugo. tj da on vec nije odlucio u vezi toga, da se nejavi ....
zato ti njega zovi ako ti je toliko stalo nemozes nista da izgubis........ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Dragi moji jarčevi, recite kako da se ponašam. On mi se zaista dopada, jucer popismo dvije kafe i lijepo se ispricasmo, a danas g a nazovem, a ono led....kao da nista bilo nije. Ja ne znam tako. Ne razumijem te faze i promene raspolozenja.  kako videti na cemu sam s njim?

Sretan vam rodjendan Jarcevi!!!
« Poslednja izmena: 22. Dec 2006, 12:07:56 od titi-titi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 22:30:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.