Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:14:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Jarac  (Pročitano 112439 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
ja sam AC jarac, i postojalo je jedno pogrešno uvjerenje da je znak Jarca ružan, što nikako nije točno. Sophia Loren, Sean Connery su u podznaku Jarac i sve su samo ne ružni.

Ja sam dupli pa nisam ruzan, doduse imam veneru u prvoj kuci  a znam pojedine cure koje su jako ruzne a jarici su takodje i znam prave lepotice.

Citat
JA sam Asc Jarac, i vrlo sam visoka.Dakle???
Moj rođak dupli Jarac visok 199 CM.

Ja imam 1.82cmm, vecina ljudi sa suncem u jarcu su visoki. Bez obzira na asc.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2006, 23:23:07 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

http://www.youtube.com/watch?v=qzLdxeQj66k

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens MC60
Brijem da sam nekaj zeznuo
Mislim da  stupanj ac-a utijece na visinu

Na cijem stupnju ti je ac?
IP sačuvana
social share
;Al Gran Pueblo Argentino Salud!

Coronados de gloria vivamos
O juremos con gloria morir.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Aiwass and  jade_th: hvala za savte.

Mozda zaista ima nesto u tome da bas zato sto mu je stalo nece da se javi; meni se to malo kosi sa mojom licnom logikom jer ja takvo ponasanje povezujem sa tinejdzerskim uzrastom a doticni covek je u srednjim tridesetim ….
Eto, ostadoh zbunjena 
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T-68
Brijem da sam nekaj zeznuo
Mislim da  stupanj ac-a utijece na visinu

Na cijem stupnju ti je ac?

Rastem ja josh, evo u poslednjih mesec dana sam porastao jedno 2 cmm, ne gine mi da cu da porastem do 185 .
« Poslednja izmena: 18. Dec 2006, 12:04:45 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
 Ascendent u Blizancima obično daje visoke osobe, ali mora biti još pokazatelja. Npr. Merkur, vladar Ascendenta,kada se  nalazi u znaku Device i u kvadratu je s Uranom (visina). Još kada se Uran (visina) nalazi u egzaktnoj opoziciji s Ascendentom (fizičko telo)... Smile

Iz teksta Nenada Pavlovskog  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
@ saphhire, citala sam sada malo o tvom problemu sada i mislim da ne moras bas odmah da ga pozoves ako ne zelis  Smile mozda da sacekas dan ili dva, da mu das vremena da prozvace sve sto se desavalio medju vama i svoje sopstvene misli Smile Smile....ali ga onda obavezno pozovi...barem nesto ne obavezno...i nikako nemoj da ga forsiras onda ce poceti da bezi, sigurno...elem sve to me potseca na moju situaciju s tim sto ja ne jurim jarca nego vagu, a kontam da je to jos gore... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
 voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Emanuelaa@ hvala za savet; uh ja ne znam jarceve ali vage su stvarno teske ..dok se oni na nesto odluce prodje vecnost  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 827
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja sam mislila da jarcevima treba  citava vecnost, kad ono-vage su jos gore  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 1552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
..ali i jedni drugi kada nesto odluce onda je to postojano Smile....ja volim brze da resavam probleme ali kontam da to nema veze sa jarcem, vec pre sa rakom ili mojim mesecem u lavu...jarcevi su inace spori i temeljni...ali dostizni...pokusaj da mu diskretno nametnes svoje resenje kao jedino ali se jako potrudi da to ne primeti...budi prisutna stalno...ali ne nametljiva...igraj malo toplo hladno to ce ga sludeti garant..... Smile uh grize me savest zbog ovakvih saveta  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Seren Kjerkegor:
" Samo onaj ko u tekobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
 voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 761
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
u mom iskustvu vagama treba strasno mnogo vremena da se odluce za sve .. jedan moj drug provede 20 minuta razmisljajuci da li da kupi jedne ili druge dnevne novine ... a zamisli nesto ozbiljnije

sto se jarceva tice ja sam radila sa dvoje ljudi (obadvoje stariji) i bili su strasno konzervativni

nemoj da te grize savet eto meni jako pomazes ....samo jos da ja njega preduhitrim u toplo-hladnoj igri  Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2006, 13:51:17 od Aiwass »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:14:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.