Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: James Cameron's AVATAR - revolucija u svetu filma  (Pročitano 111357 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
  Slušam danas reakcije na Avatar.Jedni kažu da je to pokušaj da se Zapad iskupi za sve svoje genocidne radnje i masakre u svojim kolonijama.Pa sad tu ima poduži spisak nacija i etničkih grupa.Onda je tu uništavanje prirode i planete.Opet poduži spisak mesta gde je priroda totalno ili delimično uništena.Zemlja kao planeta u globalu se podrazumeva.I na kraju šlag na torti.Papa je svojim vernicima u strahu za njihove duše zabranio gledanje ovog filma.Nisam čuo da je spomenuo duše ostalih.Odlična reklama za Avatar.Ako bude nastavka možda se prepoznamo u nekom bombardovanju.Sve je moguće.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Pa sto bas Ameriku kritikuje...  Smile

I District 9 i ovaj film imaju tu blagu dozu opisa ljudske grabezljivosti. To kamoli da je umjetnicka kritika a kamoli provokacija.
To je tek da se namiri ta grupa publike, da film ima i tu dimenziju.

A mislim kritikuje i Ameriku / Kinu nad Tibetom/  i Englesku i Portugal nad Indijancima/ i Rim nad varvarima...

Mocna drzava ako ima neki interes koristi svoju moc/silu i oruzanu da do toga dodlje.. sta tu kome (dodjavola  Smile ) nije jasno...

Meni je drago da konacno i mi nekog meljemo, dovoljno su nas Alieni rusili.
I da film se glupo zavrsio.. izgubili smo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Btw, poshto je glavni junak u telu identichno onom domorodachkom a gotovo odmah po "budjenju" uspostavlja motoriku u istom i pochinju da mu se svidjaju velike plave mace toliko da se "lozi" na jednu od

Sexy Stud: Hey, Fucko, we like to call it inter-species erotica.

Smile

Pa nije losa mala plava  Smile
Dobro, jeste da bi bila opet metar visa od mene pa ajde buni se nesto  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja uopste ne mislim da je ovaj lik nameravao da bilo sta i bilo koga iskritikuje, samo je uzeo manje-vise uobicajen i poznat shablon sto se tice price vecine filmova(i bajki  Smile), i vecine Sci-Fi filmova...Zemlja napravi postrojenje i vojnu bazu na tamo nekoj planeti, oktriju prirodna bogatstva, naravno, vojska i naucnici se glodju medjusobno jer imaju razlicite interese, dobro protiv zla, unistavanje prirode i planete bla bla bla...

Mislim...Uzeo je pricu koja provereno ima prodju i koja je jednostavno, tacna.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 13:51:06 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Prica me je potsetila na knjigu brace Strugacki "Tesko je biti Bog", ali je mnogo prostija.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ja uopste ne mislim da je ovaj lik nameravao da bilo sta i bilo koga iskritikuje, samo je uzeo manje-vise uobicajen i poznat shablon sto se tice price vecine filmova(i bajki  Smile), i vecine Sci-Fi filmova...Zemlja napravi postrojenje i vojnu bazu na tamo nekoj planeti, oktriju prirodna bogatstva, naravno, vojska i naucnici se glodju medjusobno jer imaju razlicite interese, dobro protiv zla, unistavanje prirode i planete bla bla bla...

Mislim...Uzeo je pricu koja provereno ima prodju i koja je jednostavno, tacna.

Pa da....s tolikim parama treba igrat na sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
To jeste, prica je glasna i jasna, nema nekog zamora, zapleta i puno preokreta da bi i najgluplji razumeo. Kad radis tako nesto veliko moras biti univerzalan.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
To jeste, prica je glasna i jasna, nema nekog zamora, zapleta i puno preokreta da bi i najgluplji razumeo. Kad radis tako nesto veliko moras biti univerzalan.

U Koloseju posle scene kad se Jake Sully prvi put iskljucuje sa svog avatara:

"Jel ovo on sanjo?"  neka riba u pozadini...   Smile  na pola filma bogte, sve je vec dvaput objasnjeno.

To je taj najgluplji kog pominjes.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2010, 16:36:05 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Statisticka greska  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple iPhone 7
Obratite pažnju na poslednje rečenice teksta  Smile

Sequel

On January 14th, 2009, Cameron commented on the fact that there are storylines set in place that could lead to a sequel for a film.[188]
"I've had a storyline in mind from the start - there are even scenes in 'Avatar' that I kept in because they lead to the sequel," Cameron tells Entertainment Weekly in this week's issue. "It just makes sense to think of it as a two or three film arc, in terms of the business plan. 'The CG [computer graphic] plants and trees and creatures and the musculo-skeletal rigging of the main characters - that all takes an enormous amount of time to create. It'd be a waste not to use it again."
Avatar star Sam Worthington has already signed on to reprise his role as Jake Sully[189]
As for other cast members returning for an "Avatar" sequel, actor Stephen Lang, who played Colonel Miles Quaritch, the main antagonist of the movie, thinks he could make a return: "You think those two arrows in my chest are going to stop me from coming back?" Lang told EW, "Nothing's over so long as they've got my DNA."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 82
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.