Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ja 36 a ona 16  (Pročitano 21098 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
ja mislim isto tako da profa nije zaljubljen u tu klinku,ona njega mozda samo fizicki privlaci,jer je mlada.Ja necu reci da si pedofil ako joj nisi seksualno naudio.A to je isto tako istina da se ti osjecas dobro i mlado u svojoj kozi jer te neke od tih curica gledaju.Znas sta profa,ti samo radi svoj posao u skoli,a to sto one gledaju neka gledaju,klinke su lude i glupe cure u pubertetu ne znaju ni same vise ko im se svidja,zato nemoj da se opterecujes,imas zenu koja je zrela i pametna i koja s ponosom gaji vasu djecu,izrod vase ljubavi koju ne smijes tek tako unistiti.Sa srecom!Pazi sta radis,budi sretan sto sve ovo vec blago imas
IP sačuvana
social share
Srecna sam i hvala ti Boze za sve dobro sto si mi dao mnogooooo mnogooooooo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Profo smradu neopisani ja lecim svoje komplekse matori konju bolje bi ti bilo odma da lepo pistolj pa u glavu, picko jedna smrdljiva olosu matori ti da trazis meni komplekse pedofilcino bolesna naka idiotkinja se zaljubila u matoru drtinu koja je pomislila da vredi nesto i ako ta klinka nema ni malo mozga :mad:  nadji neku svojih godina pa onda proceni kolko vredis.
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 379
Mala nije uopste bitna! Ona je kao mlada biljka puna energije u prolece, a ti si vec pomalo usao u jesen zivota (ne shvati me kao "zima samo sto nije", nego kao doba kad se kompletira, sumira celokupno zivotno delo jednog coveka) i pri toj evidenciji si se izgubio i umorio. Ona ti je dala snagu. Ti na to gledaj kao, takodje, jedan profesor, kad je zaljubljena ucenica saznala da ima zenu. On se samo smejao toj celoj situaciji.
Ne misli na klinku. Misli na sebe. Misli na one srecne trenutke sa zenom, kad si je zaprosio, sta si osecao kad je rekla "da", odvedi je u restoran, pokazi joj koliko je ti beskrajno volis...
Pa zatim, misli o tome kako si se osecao kad si saznao da imas dete, misli na njegovo slatko lice kad te nesto pita (a ti ne znas da odgovoris), koliko te usrecuju ta dva andjela koja imas sa svojim pravim blagom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
profo, ja sam siguran da nisi pedofil isto kao sto sam siguran da cu i ja u tvojim godinama gledati klinke od 16 godina. Da je glupo glupo je ali je istina.

A mislim da je bolje da se ne pitas da li je ta klinka bitna ili nije. Mislim da treba da se pitas zasto ti je trebalo tako nesto da bi sada pruzao zeni bolji sex ili da bi provodio vise vremena sa decom.

Zapitaj se sta tu tebi fali?

Nesto fali ocigledno!

A Lauda ima sve cestitke i od mene.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
biti "zaljubljen" u  "16 godina", jer ona je sve ono sto ti nisi...bezbrizna, neopterecena onim sto tebe verovatno okruzuje (zena koja ima puno obaveza, deca koja su zahtevna). U svojim rukama devojcica ima adut za tebe, a to je lakoca njenih godina...U ostalom, da ne pametujem...Uzmes lepo Nabokova, malo iscitas, i tako...
IP sačuvana
social share
Marlena ima rupicaste carape
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
aamoor
Gost

:grab: Pokusaj se uhvatiti u ogledalu ,znam da ti nije lako ali tvoje akademsko obrazovanje ti nedaje pravo na svakakvo ponasanje .....
Najbolje bi bilo da sam sa sobom porazgovaras ,sa svojim osjecanjima
emocijama ,srcem i dusom i pamecu/srce ,mozak /.I DOBRO RAZMISLI U STA SE UVLACIS I KOJE SU SVE POSLJEDICE!!!Stvarno mi je zao da se tako obrazovanom covjeku moraju davati zivotne sugestije,dovodis me u dilemu da pomislim sta je cilj tvog zivljenja, imas par dobrih savjeta ako ih ne usvojis onda se lagano prosejtaj do prvog dobrog psihoterapeuta na savjetovanje. samo se upitajte :
1.koji je smisao vas, kao osnovne karike u porodici
2.sta za vas znaci supruga, mislim na majku vase djece.
3sta ce proizvesti taj proces ,koje traume vasoj zeni i djeci.
najbolje bi bilo da malo vise razgovaras sa svojom zenom,ona ti je najbolji drug,ipak je ona  stavila 2 puta svoj zivot da bi ti rodila dvoje djece .Stavi se u njen polozaj.Ja sam uvjeren da ti to mozes ,da hoces ,da znas to uraditi  .Samo malo vise paznje prema porodici nebi te dovelo u ovakvu delikatnu i nadasve sramotnu poziciju ,za tvoju familiju,za samog tebe, tvoju suprugu,tvoju djecu/njima je najgore/i na kraju za tvoje prijatelje i komsije ! Smile  
 zelim ti da tu ljubav samo preusmjeris na svoju porodicu,a djevojcicu izbacis iz mozdanog foldera ,Sretno [/i]
[/b]
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
ma pustite profesora,dosad je  se valjda opametio,nema ga na diskusijama a to znaci da je zaboravio tu djevojcicu,i da vas je sve posluso(nadam se)
IP sačuvana
social share
Srecna sam i hvala ti Boze za sve dobro sto si mi dao mnogooooo mnogooooooo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 1
Profo i sta bi na kraju ?
IP sačuvana
social share
Banjaluka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
ostavila ga devojcica Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Anonymous
Gost

[size=18px][/size]

Najbolje bi bilo da slusas svoje srce sta drugi misle nije vazno.
Srecno! Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.