Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ja 36 a ona 16  (Pročitano 23158 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Ajde ocete pustiti coveka na miru, pricate kao da svi vi nikada niste bili zaljubljeni.... Jeste da je Profa i da je mnogo stariji ali kad je ljubav u pitanju to sve nije vazno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Kakva bre ljubav? Matori se nalozio na klinku jer verovatno dobro izgleda i sta sad? Ljubav? Neka se javi na forum za neko vreme kad ga prodje, ili kad sazri, pa sta pre bude... :x
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
Ne znam sta da ti kazem profo. Dobro razmisli, jer ces se nekada gorko kajati zbog toga! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
Profo,
pusti ti tu djevojcicu na miru, povuci se dok jos mozes dostojanstveno, ona ce te ionako za kratko vrijeme sutnuti.

A nesredene odnose koje ima sa svojom suprugom razrjesi sto je prije moguce, jer  tvoja djeca trebaju oca.

Sve ti je to neki tvoj bjeg pred obavezama u porodici, i tvoja zelja da nesto bude kao prije 15 godina. Jednostavno nije vise kao prije 15 godina i uzivaju u onom sto je sada skontaj samo da oni koji su mladi nekih 15-20 godina zele da budu sto prije u tvojoj situaciji 'Sredeni".

:wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Samo se jednom  zivi
Ali samo jednom se i umire  :2gunfire: CAPISH??? :angel:
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
iskreno... meni zvuci kao da se neko zeza sa nama Smiley ali ipak mislim da nije tako i da je stvarna prica. Moj savet- 100% batali to.Izgleda da nisi upucen u danasnje devojke koje su "jako" opasne i sa 16 godina. Vecina njih su nafurane i nosom paraju nebo. Ti naravno mislis da joj se svidjas , ali veruj mi, to nije ljubav. Da ona ima 20+ i ti oko 40 to bi mozda i moglo da bude nesto, ali kao sto kaze Lauda ona je Tabula rasa i nema blage o zivotu kao i vecina nas. To je samo jedan deo i ti bi to kao stariji trebao da znas. Porodica treba da ti bude zakon, da li slucajno imas dvoje dece ili je to izraz neizmerne ljubavi ??? Ne znam kako uopste i pomisljas na bilo sta sa tom klinkom. Pre ili kasnije, kada se jos vise "nafura" bi te i sutnula veruj mi. Aj' pa srecno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Profo, situacija od pre 15 god ne moze ni da se poredi sa sadasnjom sitacijom. Ko sto su ti svi rekli, danasnje klinke menjalu likove ko cipele, a sta ces kad te napusi? Ona ima 16, a sto je najgore i danasnje mladje klinke su iste... More batali to ako imas pameti, ako neces imam ja jos par stvari da ti kazem al' ti se nece svideti... :mad:  :mad:  :mad:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Jao debila pedofilskog kago ga murija nestartuje za zavodjenje maloletnice pa kad mu budu gazili po bubrezima on nek im prica da je to ljubav. I sta nekoga ovde bole kurac dal se tebi stomacina smanjila i kako spavas sa zenom.
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 379
Sada mislim da kontam! Pa ti se nisi uopste zaljubio u nju. Zaljubio si se u osecanje koje ti je pruzila, kad se zainteresovala za tebe. Pomislio si: "Postoji neko mlad i lep ko misli da sam ja pozeljan- pa onda i nisam matora rugoba, ostalo je u meni jos mistike koja se sa staroscu gubi." Dobio si novu snagu da nastavis, i stvari, pa cak i one najobicnije, su izgubile sivu boju koju su datad imale. Cuvas tajnu i srecan si zbog toga. Ti si zaljubljen u sebe i zivot, u svoju zenu, a njoj budi zahvalan sto ti je vratila boje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
:wink: Izgleda da je Lauda pravi majstor!
Svaka cast majstoru.... Laudu za Burek godine.
Nije mi palo na pamet, niti sam hteo da vidim pravu prirodu stvari
Mala nije uopste bitna... Ii mozda jeste...?
Lauda, jos samo da provalis, kako da se otkacim od deteta, resio si moju misteriju stoleca
Jos jednom hvala Lauda
P.S. Mladom Triperu, bi bilo bolje d nauci nesto od Laude i ostalih, a ne samo da vredjajuci mene leci svoje velike, velike, komplekse
Neki dan cu uzeti da citam samo TVOJE poruke, pa cu provaliti sta ti fali!
Mozda ti i pomognemo, valjda jos nije nastpila gangrena u mozgu, a mozda mozga ni nema
IP sačuvana
social share
Sve za burek, a naravno i djevrek
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.