Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ja 36 a ona 16  (Pročitano 20783 puta)
rofa
Gost

8O Hvala Ti majstore, ali... Sex mi nije najbitniji, problem mi je u tome sta sad, kako? Kod mene se javili osecanje koje sam imao pre nekih 15 godina, koje ja ne mogu da kontrolisem i plasim se naglog dliva emocije (slucaj za posmatranje i obcavanje). Vazim za dobrog profesora, a u direktnom kontaktu moze se sve otkriti... Hteo bih da cujem malo i zensku populaciju, misljenja da sam matori gad (ako to prevlada kako da se otkacim), da sam pedofil (nije istina jer nije bilo nista sem neznosti i pljunbaca), da treba da se lecim (Kako?) ili d treba d gajim vezu (opet kako?) Smile:
Unapred hvala na savetima
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
aamoor
Gost

:grab: Pokusaj se uhvatiti u ogledalu ,znam da ti nije lako ali tvoje akademsko obrazovanje ti nedaje pravo na svakakvo ponasanje .....
Najbolje bi bilo da sam sa sobom porazgovaras ,sa svojim osjecanjima
emocijama ,srcem i dusom i pamecu/srce ,mozak /.I DOBRO RAZMISLI U STA SE UVLACIS I KOJE SU SVE POSLJEDICE!!!Stvarno mi je zao da se tako obrazovanom covjeku moraju davati zivotne sugestije,dovodis me u dilemu da pomislim sta je cilj tvog zivljenja, imas par dobrih savjeta ako ih ne usvojis onda se lagano prosejtaj do prvog dobrog psihoterapeuta na savjetovanje. samo se upitajte :
1.koji je smisao vas, kao osnovne karike u porodici
2.sta za vas znaci supruga, mislim na majku vase djece.
3sta ce proizvesti taj proces ,koje traume vasoj zeni i djeci.
najbolje bi bilo da malo vise razgovaras sa svojom zenom,ona ti je najbolji drug,ipak je ona  stavila 2 puta svoj zivot da bi ti rodila dvoje djece .Stavi se u njen polozaj.Ja sam uvjeren da ti to mozes ,da hoces ,da znas to uraditi  .Samo malo vise paznje prema porodici nebi te dovelo u ovakvu delikatnu i nadasve sramotnu poziciju ,za tvoju familiju,za samog tebe, tvoju suprugu,tvoju djecu/njima je najgore/i na kraju za tvoje prijatelje i komsije ! Smile  
 zelim ti da tu ljubav samo preusmjeris na svoju porodicu,a djevojcicu izbacis iz mozdanog foldera ,Sretno [/i]
[/b]
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Anonymous
Gost

[size=18px][/size]

Najbolje bi bilo da slusas svoje srce sta drugi misle nije vazno.
Srecno! Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Profaa
Gost

Niko nije savrsen, pa koga "bole" neka ga "bole". Neko ko voli ne razmislja o svojoj ljubavi kao o smrtniku, koji je sklon transformaciji(normalno na gore)...
Ja samo zivim svoj (pomalo i tudji) zivot, upisao sam se na forum, da bih sebi razjasnio kolika sam ZVER, da li im slicnih iskustava... Uopste da se poverim svima Vama...
Neki odgovori su divni, a neki su odraz onih koji i sami traze savet, a boje se da to urade.
Ne mogu reci da ste mi pomogli da donesem odluku, jer kao i sve Srbende i ja postupam po principu: "TI CE` DA MI KAZES?"
Da li vas interesuje kakva je situacija?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Anonymous
Gost

e profo ,profo to t zezanje nije ni malo potrebno , prema ovoj prici ja bi rekao da ti dosta mislis na sebe ( nisam mislio da si nei tezak egoista ) , ali da li ti je palo na pamet sta ce biti sa tvojim klincima ? kazes da imas 35 god. to znaci da su oni jos mali , i da ce u slucaju da se olucis za ovu malu gusku , oni najvise propatiti ; jesi li pomisljao kakve ce oni traume zaraditi zbog tvoje uspaljenosti za jednom " siparicom " za pocetak pozivi i pretnje od strane njenih roditelja(pa ne daj boze napadi fizicke prirode i razna druga maltretiranja ) ,pa razvod , negodovanje okoline . i sam znas da deca koja odrastu bez jednog roditelja nemaju potpuno formiranu licnost , da li to zelis svojoj deci ????????? pa seti se samo kako si se veselio njihovom rodjenju , pa svih trenutaka koje ste proveli zajedno , daj bre covece obrazovan si pomisli malo u napred . Tvoja deca nece samo da stradaju psihicki ; DA LI SI SVESTAN U KAKVIM VREMENIMA ZIVIMO i kako ce tvoja zena da ih izrzava , a ti mislis samo na jednu guskicu koja ima da te ostavi cim naidje neko drugi i sta ces onda .da li si ti normalan , zapamti jednu stvar porodica i deca su najvaznija .  MI POSTOJIMO ZBOG NJIH !!!!!!!!!!!!  

p.s. ONO STO JE DALEKO OD OCIJU DALEKO JE OD SRCA - pa ti rastumaci
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.