Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izlile se reke Toplica, Banjska, Bjelica ...  (Pročitano 8584 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Katastrofa  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.116
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

889wd.jpg
(42.5 KB, 300x540)
« Poslednja izmena: 23. Apr 2014, 17:17:00 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Da ne kopiram citavu vest...

Citat
Beba je bila u rukama majke, a trogodišnaj devojčica je bacala kamenčiće u reku, okliznula se i upala u nabujalu vodu. Majka je sa bebom ušla u vodu da spase devojčicu, ali ih je bujica sve povukla. Meštanin koji je prolazio uspeo je da iz matice izvuče i spase majku, ali je bujica odnela decu

Neverovatno...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Meni samo nije jasno kud povede decu pored nabujale reke...strasno...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
A dobro radoznalost i ja sam sa klincima isao na J.Moravu, ali naravno bili su na dohvat ruke.
Strasan je postupak uci u vodu sa detetom u rukama...al opet panika je cudo...zalosno ja mislim da joj bi bilo bolje i da se ona udavila, kakav ti zivot ostaje posle toga.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ne znam,nisam pametan,nemam reci...tuga..
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Znaci... djavo im je kriv... i drzava sto 10 godina nisu cistili svoja imanja i sto su dozvolili da potok postane bunjiste...  Smile

Ja stvarno ne znam sta je ovim ljudima... ne znam da li je to uvek bilo tako ili je to neka posast da nista ne radis na sopstvenu inicijativu vec ceses jaja dok se neko negde iz neke od 2 milijardi opstinskih organizacija ne umoli da posalje ekipu... da uradi nesto...

I onda se pametne glavice pitaju zasto nam drzava propada...

Ucestovao sam u jednoj akciji dobrovoljnog ciscenja djubreta iz Gabrovacke reke, bilo je dosta omladine iz cele Srbije. Samo svemiski brod nismo izvukli  Smile  I sad, tu su bukvalno kuce, i reka (tj korito, posto reke nekad ima nekad nema, tek kad sve poplavi ona lici na veci potok, pa su vrli primitivci uvideli da je neracionalno da korito stoji skoro prazno, i resili da nivo vode podignu svojim starim namestajem i kucnim uredjajima) na tri metra od tih kuca. I jedan debil od 50-ak godina, izaso ispred kuce, i umesto da makar malo pomogne, kaze jednom decku " E pazi, ovo ti promaklo ..."  Kako sam se tad suzdrzao da ne umlatim matorog kretena, ni danas mi nije jasno.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Pa to je ono o cemu pricam...

Jednom godisnje ide prilog o jezeru Perucac... i bez obzira koliko se cisti... opet citavi zamrzivaci plutaju Drinom...  Smile

---

Sto se tice druge price... Kurir objavio sliku nastradalog deteta na naslovnici...
Sudeci po reakciji roditelja i rodbine, ne bi me cudilo da su sami poslali... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Ja videh slike oba deteta, i bebceta i devojcice...
Ja sam juce pokusavao da skontam reakcuja oca, al mi nije islo...ne znam...ocigledno ja moju decu volim previse  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
Pronađena tela dečaka i devojčice koji su se utopili kod Aleksinca

Telo devojčice Maje Milenković (3) pronađeno je u Turijskoj reci, na 500 metara od mesta gde su upala u reku, dok je telo dečaka Martina pronađeno kilometar nizvodno od tog mesta, saznaje "Blic".

Tela devojčice i dečaka pronašli su ronioci Gorske službe spasavanja.

Brat i sestra su juče oko 10.40 sati upali u vodu u selu Bankovac kod Aleksinca. U trenutku nesreće su bili s majkom Biljanom (27).

Spasilačke ekipe provele su ceo jučerašnji dan pretražujući korito reke, ali nisu imali sreće, do danas.

Do nesreće je navodno došlo dok je majka dece šetala pored reke, kada je trogodišnja devojčica upala u vodu dok je bacala kamenčiće. Majka je pokušala da ga spase ali je i sama upala sa bebom u rukama. Majku je spasio jedan meštanin.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.