Pa ima i srpskih glupih imena pa i hrvatskih, ali šta ti muslimani izigravaju , šta su oni - KVAZI ARAPI !
djecace,procitaj malo istorijske knjige pa pricaj onda.za vrijeme turske vladavine na prostoru bosne,vecina srba i hrvata je primila islam kao vjeru,naki dobrooljno,neki nasilno.imena nemogu biti glupa,sad sto je tvoj mozak malo naviknut na neka druga to je druga prica.islam koji vleda u bosni-8ne mislim ovaj vehabijski) je tkz. meki,znaci,u njemu se mogu vidjeti i neki obicaji srba.da ne ulazim u danju tematiku jer nije tema.znaci procitaj na drini cuprija,bit ce ti sve jasno,pa onda donosi zakljucke.
sta nek mu sude? kad uhvate karadzica i mladica onda nek mu sude... do tad, on je slavni general oslobodilacke vojske bosne, niko ne bi smio da ga dira. te fikretove doktrine prolaze samo u kladusi izgleda...
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
pa ne...on je heroj za mene,al' ako je kriv nek mu sude... a tako se nadam odgovora i od ovih ostalih koji isto misle da je karadzic i mladic heroji...zar nije logicno ?
ko danas gleda sta je logicno a sta nije... da su na vlasti ljudi koji su bili u ratu, o atifu ne bi smjelo ruzno da se prica a da ne spominjem neko sudjenje... sa sve montiranim dokazima i svjedocima, cisto da se neko osudi. ali nece.
kako to, heroj a nek mu sude? za sta? zato sto je heroj? takvim razmisljanjem smo i dosli dovde. ako je kriv.. . da je kriv ne bi bio heroj.
« Poslednja izmena: 24. Dec 2006, 17:19:16 od od rasssse »
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
kako to, heroj a nek mu sude? za sta? zato sto je heroj? takvim razmisljanjem smo i dosli dovde. ako je kriv.. . da je kriv ne bi bio heroj.
Citat
boli mene briga za atifa,ako je kriv treba da se osudi,slazem se sa tim.al cekaj,za vecinu srba u RS su mladic i karadzic narodni heroji,pa kako to kad su sprovodili genocid i td?!wtf?!
znaci boli te briga za atifa, jedinog istinskog generala armije BiH, covjeka koji je oslobodio pola bosne.. tebi je bitno da padnu mladic i karadzic, a ako je atif cijena za to, neka ide... koga boli kurac sto je on heroj, i sto nije naredjivao ratne zlocine.... kriv vam je sto nije zagovarao podjelu vlasti, kao alija, nego podjelu teritorije. kriv je sto je jedini covjek kome vojska i danas vjeruje jer nije izdao kao papci iz sarajeva...
to mi lici na muslimane, spremni ste svi zrtvovati svoje zemljake (naravno ne sebe) samo da bi ostvarili ciljeve, u ovom slucaju hapsenje karadzica i mladica. danas bi ti zrtvovao generala dudakovica, prije su to bili ljudi na markalama, pa ljudi u srebrenici, kad cete shvatiti da ni jedan srpski politicki i vojni poraz nije vrijedan zivota jednog nevinog covjeka? dokle cete tako zrtvovati ljude, obraz...?
konkretno pitanje, da li bi poslao dudakovica na robiju u zamjenu za mladica i karadzica?
ako mislis odgovoriti sa "ne zanima me", samo preskoci...