Ti muslimani imaju tako neka glupa imena i mislim da imaju neke genetske falinke u vezi sa trećim krajnikom setite se Juke Prazine.
Miroslave...nije do nas da izabiremo i da govorimo tko ima lijepa imena...mislim to je stvarno stvar ukusa kao sto se meni neka imena nesvidjaju bilo cije vjere ili cega da su ili nekome drugome takodje se neka nesvidjaju...u ukusu o imenima je stvarno malo blesavo pricati...a kakvi su Muslimani...pa ljudi kao ja i ti samo sto vjeruju drugacije i sto su malo vise fascinirani njihivoj vjeroj i malo sljepi..a to o sljepim muslimanima se ako vec obracam dalekom istoku! Ovi nasi su dobri momci koliko toliko,neznate vi arape i druge pa budite sretni!
Pa ima i srpskih glupih imena pa i hrvatskih, ali šta ti muslimani izigravaju , šta su oni - KVAZI ARAPI !
Nisu arapi ali Muslimani jesu i tako ih moramo prihvatiti...meni nesmetaju dok su dobri momci...i dok igraju iigru i sa Hrvatima i Srbima...onda je mirna Bosna...ali posto u Bosni svako svoje samo ganja tesko da ce biti mirna Bosna!
Da nije bilo turske okupacije ne bi bilo ni njih. Ja nemam ništa protiv Turaka , Arapa , Iranaca, svidja mi se njihova muzika i kultura , ali oni su oduvek muslimani.
Da nije bilo turske okupacije ne bi bilo ni njih. Ja nemam ništa protiv Turaka , Arapa , Iranaca, svidja mi se njihova muzika i kultura , ali oni su oduvek muslimani.
Nisu oduvijek...turska je primila islamsku vijeru...i nismo ni mi oduvijek bili kriscani..pa po tome sta je to sada drugacije!
Što se mene tiče, boli me uvo za to ko je koje religije, jer ni moji roditelji nisu kršteni u istoj crkvi , ali me nervira kad neko pokušava da dominira nad drugima i da priča bajke o svojoj nevinosti u ratu , a ovamo seku glave čak i svojima koji nisu za njih . Govorim o petom korpusu i ponašanju u Cazinskoj krajini.
Što se mene tiče, boli me uvo za to ko je koje religije, jer ni moji roditelji nisu kršteni u istoj crkvi , ali me nervira kad neko pokušava da dominira nad drugima i da priča bajke o svojoj nevinosti u ratu , a ovamo seku glave čak i svojima koji nisu za njih . Govorim o petom korpusu i ponašanju u Cazinskoj krajini.