znaci boli te briga za atifa, jedinog istinskog generala armije BiH, covjeka koji je oslobodio pola bosne.. tebi je bitno da padnu mladic i karadzic, a ako je atif cijena za to, neka ide... koga boli kurac sto je on heroj, i sto nije naredjivao ratne zlocine.... kriv vam je sto nije zagovarao podjelu vlasti, kao alija, nego podjelu teritorije. kriv je sto je jedini covjek kome vojska i danas vjeruje jer nije izdao kao papci iz sarajeva...
to mi lici na muslimane, spremni ste svi zrtvovati svoje zemljake (naravno ne sebe) samo da bi ostvarili ciljeve, u ovom slucaju hapsenje karadzica i mladica. danas bi ti zrtvovao generala dudakovica, prije su to bili ljudi na markalama, pa ljudi u srebrenici, kad cete shvatiti da ni jedan srpski politicki i vojni poraz nije vrijedan zivota jednog nevinog covjeka? dokle cete tako zrtvovati ljude, obraz...?
konkretno pitanje, da li bi poslao dudakovica na robiju u zamjenu za mladica i karadzica?
ako mislis odgovoriti sa "ne zanima me", samo preskoci...
uporan si sa trpanjem mene u usta al ne ide to tako. prvo,rekao sam ako je kriv nek se ossudi,i treba da odlezi.dokazni postupak ce to pokazati.ovim se znaci ogradjujem o bilo kakvom politickom opredeljenju.drugo,to sto meni nesto navodis muslimansko zrtvovanje,nisam iz tog reda,uozbilji se malo.rekao sam ako je kriv,treba da mu se sudi i nista vise. a to za mladica i karadzica nemam sta da kazem,sve pokazuje,majce sa njihovim likovima,privjesci i td.narod ko narod,nikada se nece opametiti.ono sto su oni napavili nije tema,otvori mnovu ako hoces da o tome pricamo.nemoj mi poturati rijeci koje nisam rekao.
opet bjezis od odgovora. zanemari to sto pise za dudakovica, to je moj licni stav zasnovan na mojim saznanjima, a iznosim ga zato sto si ipak napisao "boli me briga za dudakovica".
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
opet bjezis od odgovora. zanemari to sto pise za dudakovica, to je moj licni stav zasnovan na mojim saznanjima, a iznosim ga zato sto si ipak napisao "boli me briga za dudakovica".
odgovori na pitanje
a jesi ti inteligentan bar malo.ja neznam ste je radio dudakovic u ratu,jel pobio milion ljudi,palio kuce i td.ono sto sam licno vidio to mogu da govorim,nedrzim se "saznanja" o nekome jer to nije relevantno.dudakovic i ostala kompanija bila je na drugim polozajima u bosni,ja pricam za sarajevo konkretno,znam ko ga je branio a ko ga je unistavao.to je sustinska razlika ovdje.rekao sam samo ako je kriv nek se osudi jer samo tako ova zemlja moze krenuti dalje.pusti se ti tvojih saznanja ukopace te u zivotu
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
tvoj problem sto nerazumjes ima vremena skontaces!
Mislim da bi bilo dobro da izadjes na ulicu i ispred institucija BiH u Sarajevu iskazes svoj bjes i neslaganje, zbog sudjenja ratnom zlocincu Dudi...
mislim da bi ti trebao poceti da kontas neke stvari,ako me ne podnosis procitaj fino svaku moju rijec! sto se tice protesta,trebao bi ti izaci i podrzati svoju "bracu" i dati svoj doprinos osamostaljenju RS-a
« Poslednja izmena: 26. Dec 2006, 21:45:42 od vlado85 »
odgovori na pitanje
a jesi ti inteligentan bar malo.ja neznam ste je radio dudakovic u ratu,jel pobio milion ljudi,palio kuce i td.ono sto sam licno vidio to mogu da govorim,nedrzim se "saznanja" o nekome jer to nije relevantno.dudakovic i ostala kompanija bila je na drugim polozajima u bosni,ja pricam za sarajevo konkretno,znam ko ga je branio a ko ga je unistavao.to je sustinska razlika ovdje.rekao sam samo ako je kriv nek se osudi jer samo tako ova zemlja moze krenuti dalje.pusti se ti tvojih saznanja ukopace te u zivotu
kako onda ocekujes da rasa,ili ja znamo sta je Mladic radio u Srebrenici,kad nismo bili tamo :weirdface:ni mi se ne drzimo "saznanja"...8000,ili malo vise....e da pa i ti si se predstavljao kao Srbin,ali dobar,za razliku od nas 10 miliona losih,cetnika...sta je sad...(Vladu si rekao tvoja "braca")...
odgovori na pitanje
kako onda ocekujes da rasa,ili ja znamo sta je Mladic radio u Srebrenici,kad nismo bili tamo :weirdface:ni mi se ne drzimo "saznanja"...8000,ili malo vise....e da pa i ti si se predstavljao kao Srbin,ali dobar,za razliku od nas 10 miliona losih,cetnika...sta je sad...(Vladu si rekao tvoja "braca")...
nisam nikada ja pomenuo cifru od 8000 ljudi,dokazni postupak ce to pokazati,razne eshumacije,masovne grobnice koje se svakim danom pronalaze,tek kad rodbina i te organizacije ustanove tacan broj zrtava moci ce mo pricati o brojkama.koliko sam upucen ove godine je sahranjeno oko 2000 zrtava,pronadjeno je jos 4-5 velikih grobnica,sve u svemu necemo nagadjati brojku.ko pomilje ovdje 10 miliona "losih" srba?!za mene oni koji su ubijali,klali,palili,unistavali,nisu srbi,vec centini koji su se vec i sami tako deklarisali.isti ti ljudi danas osporavaju opsadu sarajeva,genocid i td.Srpski narod se nemoze kolektivno optuziti za masovni exzoduz,vec pojedinci!o tome ja pricam!