Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 01:31:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izlasci i provod  (Pročitano 9767 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Moja mama i dan danas ne zaspe dok ja ne dodjem kuci, i poslije pola 2 je vec zabrinuta. Ne sto misli da sam debil, vec jer se brine za moju sigurnost. Sto sam starija, sve je vise razumijem iako me vecinu zivota nervirala s tim isprepadanim stavom.
I iskreno, cisto sumnjam da cu pustati svoju djecu da sa 14 budu vani dokad hoce. U 3 ujutro nemaju sta raditi napolju, nemam cak ni ja sa 20, a kamoli oni  Smile
moja majka subotom ne spava skoro nikad cak i kad smo ja i burazer kuci Smile a kad cuje pandure odmah trci po kuci da vidi jesmo li tu Smile Smile
meni je to postalo normalno
bio sam ja na Partizan-Real u BG sa 14 godina jbt Smile i to sam stajao 3m od vodje Smile
To je drugo..... Ja na Partizan ne bi pustio dete ma kolko  godina da ima Smile
i moj cjale je navijao za zvezdu pa nije imao izbora Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ma moze dete da mi bude pametno koliko hoce...Neke granice moraju da se znaju uvek, ekstreme podnosim samo u odredjenim situacijama  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
evo ja sam isto godiste ko ti... ja imam neogranicen izlazak...  Smile  ja obicno vracam oko pola 1, 1, kad i moje drugarice, koje, ipak, imaju ogranicen izlazak.

a izlazim oko 10, tako da mi je sasvim dosta 2,i po, 3 sata blejanja po gradu.

inace mi ne zabranjuju da izlazim.

jesam li zbog toga lose dete? zbog toga sigurno nisam. jesu li oni losi roditelji? nisu.

MA dobro ko je los ko nije zadrzi za sebe.....ali lutko sta ces da radis kada budes imala dvadeset godina....isto sto i sad....da blejis po gradu??? Ovu temu sam bas postavila prtocitavsi tvoj post u nekoj od tema i bi mi nelogicno devojcica sa 14 godina pa jos do dva pola tri nocu izlazi....ti mozda ne shvatas sad zbog cega,sta i kako ali kad budes bila starija znaces i to mnooogo bolje od svih nas!Samo mi pojasni gde ides to nocu,sta mozes da vidis nocu....i zadnje da li si svesna kakvih sve budala ima??

IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Samo mi pojasni gde ides to nocu,sta mozes da vidis nocu....i zadnje da li si svesna kakvih sve budala ima??
rece tanjica, 14-godisnjakinja .. right  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

useli se u moje srce,necu ti naplacivati kiriju...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 5530
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95 8GB
sa 14 godina izlazak treba da traje maximalno da 23h
za nekoga ko ima 14 god nije primereno da ostaje do 1,2h posle ponoci...
IP sačuvana
social share
ako voleti znaci ziveti...onda voleti tebe znaci ziveti vecno....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
sa 14 godina izlazak treba da traje maximalno da 23h
za nekoga ko ima 14 god nije primereno da ostaje do 1,2h posle ponoci...

Pa msilim u neku ruku mi je bas nelogicno!!!Imam isto godina koliko i ona....a kao da je starija od mene 3 godine!!Mene pustaju do pola dvanaest ili dvanaest!! Ja uglavnom provodim to vreme kad izadjem od osam pola devet u diskoteci sa drustvom ili po kaficima opet sa drustvom!I opet mi nije jasno sta moze da radi cetrnaestogodisnjakinja u dva sata nocu????Sta tad po gradu mozeda vidi???Zatvorene butike....svakojake budale.......pitam see sta sve ima u to doba kad je mene u sred bela dana napala jedna dzukela
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 5530
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95 8GB
tvoja stvar tvoj izbor...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w350
MA dobro ko je los ko nije zadrzi za sebe.....ali lutko sta ces da radis kada budes imala dvadeset godina....isto sto i sad....da blejis po gradu???

Da, kad budem imala dvadeset godina, isto cu ostajati do 2,3 nocu i blejati po gradu.

ti mozda ne shvatas sad zbog cega,sta i kako ali kad budes bila starija znaces i to mnooogo bolje od svih nas!

Ali zato ti shvatas, i ti ces da me prosvetlis... Da me poducis, kao iskusnija....  Smile

Samo mi pojasni gde ides to nocu,sta mozes da vidis nocu....i zadnje da li si svesna kakvih sve budala ima??

Nocu se setam po keju, pored reke, ili sedim u kaficu. Da, svesna sam kakvih budala ima, ali moras uzeti u obzir da ja zivim u gradicu koji ima 25 000 stanovniika, i gde svako svakog zna. Ima raznoraznih budala, ali i policije. Nijedna id tih budala me nece napasti u centru grada (gde se obicno krecem), gde sve vrvi od murije. Ni oni najludji.

Pa msilim u neku ruku mi je bas nelogicno!!!Imam isto godina koliko i ona....a kao da je starija od mene 3 godine!!

Ako je vreme u koje ja moram da budem kuci merilo toga da li neka od nas dve izgleda, razmislja ili se ponasa starije, onda ok... Starija sam.  Smile

Mene pustaju do pola dvanaest ili dvanaest!!

A mene dokle hocu, i imaju puno poverenje u mene, pa nista.

I opet mi nije jasno sta moze da radi cetrnaestogodisnjakinja u dva sata nocu????Sta tad po gradu mozeda vidi???Zatvorene butike....svakojake budale.......

U grad ne izlazim da bih gledala butike, bar ne uvece. U grad izlazim da bih se dobro provela sa prijateljima, prozezala se, porazgovarala s njima, i eventualno zbarila nekog decka. A svakojake budale mogu da vidim i u podne.  Smile

pitam see sta sve ima u to doba kad je mene u sred bela dana napala jedna dzukela

To sam htela da ti kazem. Budala ima i danju i nocu, i oni su podjednako opasni i danju i nocu. Devojcica nasih godina, ukoliko zeli, moze da se napije i do pola tri nocu, ali i do pola 12. Sasvim je svejedno. Ima dovoljno vremena. Ona se vrati kuci na vreme, u pola 12, a do tad je bila sve i svasta, i radila ko zna sta. A druga se vrati kuci u pola 3, nit je liznula alkohol, nit okusila cigarete, nit se povatala s nekim.

Jednostavno, moji roditelji imaju puno povrenje u mene, koje se ja trudim da ne izneverim. I uvek mogu, bez ustezanja, da im kazem sve sto sam radila za vreme izlazaka, jer znam da ce me razumeti, i nikada ne moram da ih lazem.
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 5530
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95 8GB
ma samo se ti cuvaj...
i uzivaj u zivotu...
jednom se zivi...
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
Pa da bi smuvala nekog decka nemoras bas u dva sata nocu da zujis po gradu Smile....ako si lepa pametna i svesna svojih kvaliteta decka mozes da nadjes i u sest sati ujutro!!! Smile A za tvoju informaciju ni ja nisam iz velegrada! Ipak ne shvatam roditelje kao sto su tvoji i nikada necu da ih svatim....jer za svaki uzrast postoji ogranicenje....pade mi napamet da ce jos  deca iz vrtica poceti da se setaju u tri sata nocu,da sede po kaficima pijuckaju pivce na cevcicu i sisaju pljugu.....xaxaxaxaaxaxaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 01:31:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.