Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:36:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izlasci i provod  (Pročitano 9750 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w350
Pa da bi smuvala nekog decka nemoras bas u dva sata nocu da zujis po gradu Smile....ako si lepa pametna i svesna svojih kvaliteta decka mozes da nadjes i u sest sati ujutro!!! Smile

pa ko je reko da ja muvam momke u 3 nocu?  Smile

Ipak ne shvatam roditelje kao sto su tvoji i nikada necu da ih svatim....

Verovatno zato sto si jako mlada da bi ih shvatila. Kao i ja.

jer za svaki uzrast postoji ogranicenje....

Ko kaze?

pade mi napamet da ce jos  deca iz vrtica poceti da se setaju u tri sata nocu,da sede po kaficima pijuckaju pivce na cevcicu i sisaju pljugu.....xaxaxaxaaxaxaa

Ne znam kakve to veze ima sa temom. Jer ta deca iz vrtica, mogu da sednu u kafic i da pijuckaju pivce i duvaju i u tri sata popodne. Ukoliko nisu svesni toga koliko je to stetno po njihovo zdravlje. (A s obzirom na njihove godine, vrlo je verovatno da nisu.) Ali su zato svesni njihovi roditelji, koji nece pustiti svoju decu od po 5-6 godina da budu napolju u 3 sata nocu.  Smile I sigurno ih nece pustiti da piju i puse.  Smile

Tako i moji roditelji, znaju da ja znam koliko mi cigarete, alkohol i droga mogu nauditi, tako da me u grad pustaju potpuno bezbrizno.

A i verovatno su tvoji roditelji stroziji od mojih. Sto, opet, ne kazuje da su tvoji bolji od mojih, i da tvoji vise vode racuna od mojih.

I moji se brinu, i moji strepe, ali je stvar u poverenju koje roditelji imaju u svoje dete.

ma samo se ti cuvaj...
i uzivaj u zivotu...
jednom se zivi...
 Smile

Tako je...  Smile

« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 15:40:10 od c@ther!nee »
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
Pa da bi smuvala nekog decka nemoras bas u dva sata nocu da zujis po gradu Smile....ako si lepa pametna i svesna svojih kvaliteta decka mozes da nadjes i u sest sati ujutro!!! Smile

pa ko je reko da ja muvam momke u 3 nocu?  Smile

Ipak ne shvatam roditelje kao sto su tvoji i nikada necu da ih svatim....

Verovatno zato sto si jako mlada da bi ih shvatila. Kao i ja.

jer za svaki uzrast postoji ogranicenje....

Ko kaze?

pade mi napamet da ce jos  deca iz vrtica poceti da se setaju u tri sata nocu,da sede po kaficima pijuckaju pivce na cevcicu i sisaju pljugu.....xaxaxaxaaxaxaa

Ne znam kakve to veze ima sa temom. Jer ta deca iz vrtica, mogu da sednu u kafic i da pijuckaju pivce i duvaju i u tri sata popodne. Ukoliko nisu svesni toga koliko je to stetno po njihovo zdravlje. (A s obzirom na njihove godine, vrlo je verovatno da nisu.) Ali su zato svesni njihovi roditelji, koji nece pustiti svoju decu od po 5-6 godina da budu napolju u 3 sata nocu.  Smile I sigurno ih nece pustiti da piju i puse.  Smile

Tako i moji roditelji, znaju da ja znam koliko mi cigarete, alkohol i droga mogu nauditi, tako da me u grad pustaju potpuno bezbrizno.

A i verovatno su tvoji roditelji stroziji od mojih. Sto, opet, ne kazuje da su tvoji bolji od mojih, i da tvoji vise vode racuna od mojih.

I moji se brinu, i moji strepe, ali je stvar u poverenju koje roditelji imaju u svoje dete.

ma samo se ti cuvaj...
i uzivaj u zivotu...
jednom se zivi...
 Smile

Tako je...  Smile

Ogranicenje bi trebalo da postoji za sve ne samo za islaske....evo ti jedno poredjenje.....casovi traju dokle ti hoces,odmori dokle ti hoces ides u skolu kad ti hoces.....nemoze to tako!!Za sve postoji ogranicenje!!!Kako za skolu,kraj radnog vremena...pa tako za izlaske i za sve ostalo!!!Koliko vidim kasno izlazis  do neko doba....ok tebi to dozvoljavaju ali ja ne vidim nikakav razlog da se ostaje duze od dvanaest sati!Zbog drustva??Da bi bila u trendu..maaa jooook..za mene je to cista glupost!!Vidim moje drugarice izlaze kasnije od tebe vracaju se kasno......glume da se zabavljaju zbog drustva,ostaju u gradu zbog nekog ko im se svidja.....ako se cavrlja kao sto kazes....brate moze i u sred bela dana....nemoras ti bas nocu da sedis po kaficima i da pricas sa drustvom!!!Meni je ipak najzesce da izadjem u kafic kada je dan......razlozi
-em bolje vidim (momke,onako u mraku cini se da lep,sutradan groblje) Smile
-em ih danju ima vise Smile
-em mi se dopada atmosfera danju
Nocu uglavnom izlaze olosarije svojih vrsta,mafijasi....ali svakako nadje se i po koji normalan!!Kazem i ja sve to ima i u tri popodne ali ne u koliconi koliko ih ima nocu!!Ima ih danju i na kilo,ali oni vladaju nocu....i pricaj mi jos malo....sta jos radis nocu????Setas se po skveru jedes sladoled.....???
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w350
Ogranicenje bi trebalo da postoji za sve ne samo za islaske....

Eh kad bi bilo tako kako ti kazes... Ovde ljudi, i ne samo ovde, idu iz krajnosti u krajnost, i niko i nista ih ne ogranicava...

evo ti jedno poredjenje.....casovi traju dokle ti hoces,odmori dokle ti hoces ides u skolu kad ti hoces.....

Nisi navela dobar primer poredjenja. Pocetak casova, njihovo trajanje, kao i trajanje odmora, odredjuje se zakonom, i oni vaze za sve. A to kad cu se ja vratiti, i kad cu izaci, odredjujem ja, i ta ogranicenja vaze samo za mene. Isto vazi i za tebe, samo sto u tvom slusaju tvoje izlaske ogranicavanju roditelji. A za mene casovi ponekad zaista traju samo onoliko koliko ja hocu. Bar za mene. Kad mi dosade, jednostavno napustim cas.

Koliko vidim kasno izlazis  do neko doba....ok tebi to dozvoljavaju ali ja ne vidim nikakav razlog da se ostaje duze od dvanaest sati!

Pa ti ne vidis, ja vidim. Svako ima svoje razloga zbog kojih ostaje do kasnih nocnih sati, ili jasnih vecernjih, u tvom slucaju.

Zbog drustva??Da bi bila u trendu..maaa jooook..za mene je to cista glupost!!

za tebe...  Smile

ako se cavrlja kao sto kazes....brate moze i u sred bela dana....nemoras ti bas nocu da sedis po kaficima i da pricas sa drustvom!!!

pa ko kaze da ja ne sedim i u sred bela dana sa drustvom po kaficima i cavrljam?

Meni je ipak najzesce da izadjem u kafic kada je dan......razlozi

E vidis, ja bolje vidim u mraku, smatram da nocu ima vise momaka nego danju, jer danju obicno spavaju, i meni se vise dopada atmosfera danju. Mislim da mozes da skontas sta pokusavam da ti kazem.

i pricaj mi jos malo....sta jos radis nocu????Setas se po skveru jedes sladoled.....???

Ti bi, kolko ja vidim, da iskusis cari nocnog zivota, koji ti je uskracen.  Smile

Ja sam ti rekla sta obicno radim nocu. Setam se po keju, sedim u kaficima, kad ima nesto dobro zapalim u diskoteku, a ako nista drugo, sednemo s drustvom negde, kod nas ima dobrih mesta za sedenje, kupimo sok (alkohol ne pijem), i zezamo se.... Znam da sve to isto mogu i do 12, ali kad vec imam izlazak dokle hocu, sto da ne iskoristim?  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
Ogranicenje bi trebalo da postoji za sve ne samo za islaske....

Eh kad bi bilo tako kako ti kazes... Ovde ljudi, i ne samo ovde, idu iz krajnosti u krajnost, i niko i nista ih ne ogranicava...

evo ti jedno poredjenje.....casovi traju dokle ti hoces,odmori dokle ti hoces ides u skolu kad ti hoces.....

Nisi navela dobar primer poredjenja. Pocetak casova, njihovo trajanje, kao i trajanje odmora, odredjuje se zakonom, i oni vaze za sve. A to kad cu se ja vratiti, i kad cu izaci, odredjujem ja, i ta ogranicenja vaze samo za mene. Isto vazi i za tebe, samo sto u tvom slusaju tvoje izlaske ogranicavanju roditelji. A za mene casovi ponekad zaista traju samo onoliko koliko ja hocu. Bar za mene. Kad mi dosade, jednostavno napustim cas.

Koliko vidim kasno izlazis  do neko doba....ok tebi to dozvoljavaju ali ja ne vidim nikakav razlog da se ostaje duze od dvanaest sati!

Pa ti ne vidis, ja vidim. Svako ima svoje razloga zbog kojih ostaje do kasnih nocnih sati, ili jasnih vecernjih, u tvom slucaju.

Zbog drustva??Da bi bila u trendu..maaa jooook..za mene je to cista glupost!!

za tebe...  Smile

ako se cavrlja kao sto kazes....brate moze i u sred bela dana....nemoras ti bas nocu da sedis po kaficima i da pricas sa drustvom!!!

pa ko kaze da ja ne sedim i u sred bela dana sa drustvom po kaficima i cavrljam?

Meni je ipak najzesce da izadjem u kafic kada je dan......razlozi

E vidis, ja bolje vidim u mraku, smatram da nocu ima vise momaka nego danju, jer danju obicno spavaju, i meni se vise dopada atmosfera danju. Mislim da mozes da skontas sta pokusavam da ti kazem.

i pricaj mi jos malo....sta jos radis nocu????Setas se po skveru jedes sladoled.....???

Ti bi, kolko ja vidim, da iskusis cari nocnog zivota, koji ti je uskracen.  Smile

Ja sam ti rekla sta obicno radim nocu. Setam se po keju, sedim u kaficima, kad ima nesto dobro zapalim u diskoteku, a ako nista drugo, sednemo s drustvom negde, kod nas ima dobrih mesta za sedenje, kupimo sok (alkohol ne pijem), i zezamo se.... Znam da sve to isto mogu i do 12, ali kad vec imam izlazak dokle hocu, sto da ne iskoristim?  Smile

Ma neee lutko meni nije nista uskraceno radim sta zelim....idem gde zelim,ali za sve postoje granice!A pravi nocni zivot iskusicu kad budem htela a ne licno zbog glupaka od mog drustva!!Ako oni skacu u Dunav necu i ja!!!A vidim da ti tako ne mislis...pa srecno u plivanju.......
I jos nesto...ti jos ne znas sta je zpravo nocni zivot....Caos
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

useli se u moje srce,necu ti naplacivati kiriju...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 5530
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N95 8GB
pustite devojku da zivi svoj zivot...
njen zivot njena stvar,ako to njoj odgovara...ja nemam nista protiv...
samo koliko je to pametno to je druga stvar...
IP sačuvana
social share
ako voleti znaci ziveti...onda voleti tebe znaci ziveti vecno....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w350
Ma neee lutko meni nije nista uskraceno radim sta zelim....idem gde zelim,ali za sve postoje granice!A pravi nocni zivot iskusicu kad budem htela a ne licno zbog glupaka od mog drustva!!Ako oni skacu u Dunav necu i ja!!!A vidim da ti tako ne mislis...pa srecno u plivanju.......
I jos nesto...ti jos ne znas sta je zpravo nocni zivot....Caos

A ko je rekao da ja ostajem do kasno zbog mog drustva? Gresis, "lutko". Zanima me po cemu to vidis da bih i ja skocila za njima u Dunav?

Da, ja ne znam sta je pravi nocni zivot, jer pravi nocni zivot nije ovo sto ja imam, ovo sedenje na stepenicama i zezanje, vec kao npr. tebi, na ostajanje do ranih jutarnjih sati u diskoteci, sa momcima i stiklicama od pola metra...  Smile

pustite devojku da zivi svoj zivot...
njen zivot njena stvar,ako to njoj odgovara...ja nemam nista protiv...
samo koliko je to pametno to je druga stvar...

niko me ne drzi... zivecu ja svoj zivot i sa tanjicom i bez nje... Ja radim ono sto mislim da je ispravno i pametno, e sad sto se to nekome ne svidja, to nije moj problem....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
Tacno tako nije niciji problem i zanimacija da se bavi tudjim zivotom.....samo sam ti rekla za tvoje dobro jer znam mnoooge koje su prolazile "k'o bose po trnju"....zato ti i kazem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w350
Sto, naravno, ne mora da znaci da cu i ja da krenem njihovim putem.... I, da, ne znam zasto pokusavas da uveris ostale da je tvoje misljenje jedino ispravno... Pozdrav!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
VIP 
Sto, naravno, ne mora da znaci da cu i ja da krenem njihovim putem.... I, da, ne znam zasto pokusavas da uveris ostale da je tvoje misljenje jedino ispravno... Pozdrav!

Ne pokusavam.....nego se jednostavno ne slazem sa tvojim...i naravno da cu da iznesem svoje....a i sama si videla koliko njih misli slicno kao i ja....nema potrebe da se uzrujavas zbog mojih komentara...opusteno..... Ako ti tako mislis da je ok...pa radi sta zelis.....u svakom slucaju lep provod zelim!!Pozdrav i tebi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w350
Ne pokusavam.....nego se jednostavno ne slazem sa tvojim...i naravno da cu da iznesem svoje....a i sama si videla koliko njih misli slicno kao i ja....nema potrebe da se uzrujavas zbog mojih komentara...opusteno..... Ako ti tako mislis da je ok...pa radi sta zelis.....u svakom slucaju lep provod zelim!!Pozdrav i tebi Smile

Ovaj, jesam li ja lose procitala ili si ti stvarno napisala da se ja uzrujavam zbog tvojih komentara? Ha, ha. To je sve sto imam da kazem na to.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:36:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.