Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:14:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 345496 puta)
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja cu samo reci da sam morao pola scena da prelistavam jer je poceo zeludac da me boli...

Zbog istih zdravstvenih problema, necu se upustati u analizu finalne epizode, te cu probati da je sto prije zaboravim i mozda uspijem da ubijedim sebe da sam zapravo odgledao samo prvu sezonu, a zatim zaspao i imao nocne more.

Aj nemoj da si prestrog.. Nije samo prva sezona jedina koja je valjala, realno  Smile
Sve je bilo super dok nije pocelo putovanje kroz vreme..
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung Galaxy S III
Ma jok.... Onog momenta kada je Lock pogledao kroz otvor na The Hatchu i kada zasija svijetlo iz njega, za mene se tu zavrsila serija!

« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 00:57:06 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
lmao...to je bio prejak momenat!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ne vidim baš šta si drugačije napisao od ovog njegovog, "are made ready for Heaven"= "Odoše u Raj" Smile
Flash sideways je cistiliste, tj. "mesto" gde duse odlaze na ciscenje PRE ulaska u raj Wink. Tako da mu to dodje nesto izmedju svetova.

evo sta je jedan lik napisao

To ostrvo je ustvari Cistiliste. ( ako si ucio Veronauku znas sta je Cistiliste) gde duse odlaze na ciscenje pre ulaska u raj.
Kada su imali nesrecu sa avionom (Oceanic 815) kada je pao, oni su ustvari svi poginuli, i dobili su priliku (posto su dosli u cistiliste)
da isprave stvari i da rese sve probleme iz zivota pre nego li odu u raj.... Sto su i uspeli.

Sawyer je postao policajac (znas da je bio prevarant Con man, i hteo da je postane bolji)
Jack je oduvek imao probleme sa ocem, nije se slagao s njim i hteo je da on ima bolji pristup svom sinu, nego sto je njegov
otac imao s njim (sto je i uspeo, sa sinom kojeg je kao imao sa Juliet, ali ustvari nije ni postojao).... itd.

Oni su ustvari izmislili taj svet gde mogu da isprave sve to. TO nista nije bilo stvarno.
Oni su od prve epizode mrtvi. Svi. Ali Jacob im je dao tu priliku, jer je on cuvar cistilista.

Na kraju kada su sve to uspeli da isprave, skupili su se svi zajedno (uz pomoc Desmonda) i u miru otisli u raj.
Nije ti ovo tacno. Scenaristi su rekli da su se sve radnje na ostrvu DESILE i da to nije izmisljeno/san ili nesto sl. Tako da ti teorija ne pije vodu u startu. A "cistilste" je ustvari sideways, kao sto sam gore napisao. Znaci hronoloski radnja u sideways-u je smestena nakon sto su oni svi umrli (Kate, Sawyer, Frank, Miles, Richard, Claire su verovatno stigli na odrediste i ziveli srecno do kraja zivota)... dok su Hugo i Ben cuvali ostrvo (ili sta god vec na tom ostrvu) verovatno do svoje smrti. I to je to, kasnije se nalaze u sidewaysu i jedni druge navode da se sete predjasnjeg zivota.

Kako je Christian rekao Jacku oni su stvorili sideways jer su morali da pronadju jedni druge (svi sa Oceanica 815). Zasto? Zato sto im je to vreme provedeno na ostrvu svima bio najvazniji period u njhovim zivotima i da su potrebni jedni drugima da se (opet, kao sto je Christian rekao)  "sete predjasnjeg zivota" i bi mogli "nastaviti dalje" (sta god to znacilo).
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Čistilište je sideways.

To sam i ja mislio nakon što sam odgledao.

Ali sad se pitam , kako tu da u čištilištu ljudi mogu da rade šta hoće .. ubijaju jedni druge... onda onaj Charlie se lafo očistio - na heroinu bio k'o kreten.

I da , čistilište postoji samo u Bibliji koliko ja znam ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy 3
koja moja teorija, naveo sam gore da ja to nisam pisao Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia Lumia 1020
Ne vidim baš šta si drugačije napisao od ovog njegovog, "are made ready for Heaven"= "Odoše u Raj" Smile
Flash sideways je cistiliste, tj. "mesto" gde duse odlaze na ciscenje PRE ulaska u raj Wink. Tako da mu to dodje nesto izmedju svetova.
Znam, ali smo valjda pričali o tome gde su otišli POSLE sidewaysa Wink Pošto to uopšte ne mora biti raj, ko zna šta je Smiley Skroz mi je glupo oko kakvih stvari polemišemo(raj,"svetlost","srce ostrva" Smile), upropastiše seriju Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
koja moja teorija, naveo sam gore da ja to nisam pisao Smiley
OK, my bad onda... uglavnom cija god da je ta teorija ne pije vodu Smile.

Ali sad se pitam , kako tu da u čištilištu ljudi mogu da rade šta hoće .. ubijaju jedni druge... onda onaj Charlie se lafo očistio - na heroinu bio k'o kreten.
Nije mi najjasnije sta si hteo da pitas?

Znam, ali smo valjda pričali o tome gde su otišli POSLE sidewaysa Wink Pošto to uopšte ne mora biti raj, ko zna šta je Smiley Skroz mi je glupo oko kakvih stvari polemišemo(raj,"svetlost","srce ostrva" Smile), upropastiše seriju Smile
Aha, ti si znaci otisao posle svega toga Smiley. Pa mislim da je dobro sto su prekinuli tu gde jesu, da su poceli objasnjavati sta posle... ko zna na sta bi licilo  Smile

Ovo me podseti na Star Wars... kad je Lucas pokusao da objasni sta je Sila... znamo svi kako je proslo to objasnjenje i ti prequeli  Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 02:19:51 od Live_And_Let_Die »
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ево одгледах сад, и бољи крај није могао да буде Smile Чак сам и желео нешто другачије, али се стварно десило онако као што сам и мислио...

Дакле, сви који су били на крају у оној "Универзалној Цркви" су мртви, неки су умрли пре Џека, неки после њега... Они који су остали живи, или нису још прихватили да су мрти - или се пак још нису очистили од грехова, нису ушли у цркву. Као пример дајем Бена, и његов разговор са Џоном и Хугом. Е сад као што је и рекао Џеков ћале "Они су потребни теби, а ти си био потребан њима..." То је решило сваку полемику... Џек је умро после неких и пре неких. Само му је требало толико времена да прихвати да је мртав - више времена од ових који су умрли после њега, а мање од оних који су умрли пре њега. Дакле узајамно су се испомагали, испуњавали су се Smile међусобно у "међу-простору" док нису били потпуно спремни да пређу на другу страну. То је и рекла Кејт на крају Џеку у колима "Уђи када будеш спреман." Када је Џек са Локом-Мибом спуштао Дезмонда низ онај "слап" и рекао му "Жао ми је што Џону нисам рекао да је био у праву" - помислио сам да је могуће да се све време и радило о чистилишту! Али када сам видео сцену када се Џек буди на оном камењу после враћања "камена" у "срце острва" - тада сам био сигуран да је он мртав и да су све време били у чистилишту. Зато су се на крају и окупили у "универзалној цркви" пошто је ту људи разних вера, а једни су другима у чистилишту све били.

Зато и кажем, да је сјајан крај! Боље није могло! Да је било другачије, било би срање, још један Рат Светова и остале пи!ке материне!

Жао ми је што се завршила, по мени, НАЈБОЉА СЕРИЈА СВИХ ВРЕМЕНА!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
10/10  kakav kraj....aaaauuuuu!!!!!!!!!!!

Stvarno najbolja serija svih vremena....!!!!
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 04:17:40 od coske80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:14:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.