Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 14:05:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 345519 puta)
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy 3
jeste konacno je gotovo i meni su takodje ostala mnoga pitanja ali bas zbog toga ce se ova serija dugo prepricavati i ta sva pitanja joj daju smisao Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
Ево заврших и ја... шта знам, крај јесте добар, али је сама епизода срање... могла је комотно да буде обична од 45 минута.

Једноставно, серија је отишла мало у аут почев са 5. сезоном, многе личности су маргинализовали.

Било би много боље да је трајала планиране 4 сезоне.

Толико од мене за сада.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Da , da , a pritom će se neko žrtvovat , pretpostavljam Jack što ujedno spada u te "tužne momente" .  Smile

kao što sam rek'o XDD  15.maja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ја сам врло задовољан крајом... Врло емотиивна епизода Smiley Најбоља серија коју сам гледао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
HTC Sensation
jako dobro zamisljeno kraj mi se jako svidja,nije neka jeftina ideja,ali opet mi se nesvidja posto sam ocekivao nesto drugo,na fazon lost-a kakav je i trebao biti.e sad napravili su jako dobru zadnju epizodu i samim tim sto ima jako puno momenata gde bi zaplakao,bio sam dosta puta na ivici suza,kako bi se reklo knedla u grlu  Smile nije mi krivo sto sam ''potrosio'' 6 godina na ovu seriju zato sto sam zadovoljan,a mene je jako tesko zadovoljiti po tom pitanju,a osvojili su me emocijama,priznajem  Smile misterije,zapleti,prevare ma sve!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Ovako.
Generalno sam zadovoljan sa završetkom serije, drugačije nije moglo, mislim ono, moglo jeste ali ovo je sasvim dobro.
Još sam pod utiskom i dalje razmišljam o sveme i pokušavam da shvatim šta kako i zašto.

Mislim da je jedno sigurno a to je da je Ostrvo bilo stvarno, da su putovanja kroz vrijeme takođe bila stvarna, njihov odlazak i povratak na Ostrvo stvaran. Činjenica je da su jedini preživjeli i koji su se spasili Kate, Kler, Lapidus, Sojer, Majls i Ričard, koliko su i kako živjeli to nije bitno. Na ostrvu su ostali Džek koji je odmah umro, Hugo koji je čuvao ostrvo i Bendžamin kao njegov pomoćnik, koliko dugo su čuvali Ostrvo i da li se ciklus nastavio (da li je neko zamjenio Huga) to se ne zna. A Ostrvo su branili vjerovatno od ljudi koji ga slučajno nađu, tako predpostavljam. Još su na Ostrvu živi ostali ono dvoje staraca Bernard i Rose i živjeli su koliko su živjeli, nebitno. Neki od ovih što su se spasili su umrli dosta kasnije, možda su živjeli sretno a možda ne, nebitno. Još je spašen i Aaron koji je davno otišao sa Ostrva i nije se vratio.
Znači da je Džon Lok umro onda kad ga je Bendžamin ubio i ovaj mu se sada izvinuo i Džon mu je oprostio.
Znači da ona rečenica "Whatever Happened, Happened"  je tačna, ko je umro, umro je, nema povratka.

E sad meni ostaje ne baš skroz jasno zbog čega su se oni zapravo sastali u sideways-u, mislim ok mi je to skroz i ok mi je način na koji su se sastali i sjetili svega ali mi nije jasno gdje odoše? Odoše u Raj? Šta je svrha sideways-a osim da ih spoji?

U svakom slučaju serija je mnogo jaka i mnogo dobrih trenutaka je imala i mnogo emocija izazvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia Lumia 1020

E sad meni ostaje ne baš skroz jasno zbog čega su se oni zapravo sastali u sideways-u, mislim ok mi je to skroz i ok mi je način na koji su se sastali i sjetili svega ali mi nije jasno gdje odoše? Odoše u Raj? Šta je svrha sideways-a osim da ih spoji?

Praktično ništa, cela ta paralelna radnja nema nikakvu svrhu osim da popuni vreme u poslednjoj sezoni. Samo se tako sastanu da bi "produžili dalje" u neki multireligijski raj(sudeći po vitražu na prozoru crkve)...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

U svakom slučaju serija je mnogo jaka i mnogo dobrih trenutaka je imala i mnogo emocija izazvala.

SPOJLERI! ...

Mislim da su scenaristi (sto se tice sidewaysa) imali nesto ovakvo na umu, znaci ne raj/pakao, nego ovo :

Purgatory is the condition or process of purification or temporary punishment in which the souls of those who die in a state of grace are made ready for Heaven. This is an idea that has ancient roots and is well-attested in early Christian literature, while the conception of purgatory as a geographically situated place is largely the creation of medieval Christian piety and imagination.

Rekao bih da si sumirao odlicno sve ostalo.
« Poslednja izmena: 24. Maj 2010, 22:56:20 od Live_And_Let_Die »
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Dupli post, molim moderatora da obrise...
« Poslednja izmena: 24. Maj 2010, 22:54:42 od Live_And_Let_Die »
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 285 286 288 289 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 14:05:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.721 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.