Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Maj 2026, 01:18:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Vas omiljeni lik iz serije (maksimalno 3 opcije) :
Sayid Jarrah
6.8%  (19)
Hugo 'Hurley' Reyes
12.5%  (35)
James 'Sawyer' Ford
14.3%  (40)
Jin Kwon
1.1%  (3)
Sun Kwon
0.7%  (2)
John Locke
12.2%  (34)
Jack Shephard
8.6%  (24)
Kate Austen
5%  (14)
Claire Littleton
0.4%  (1)
Ben Linus
7.2%  (20)
Charlie Pace
1.1%  (3)
Desmond Hume
10.8%  (30)
Michael Dawson
1.4%  (4)
Juliet Burke
1.8%  (5)
Miles Straume
0.4%  (1)
Vincent the Dog
1.1%  (3)
Shannon Rutherford
0%  (0)
Richard Alpert
2.2%  (6)
Walt Lloyd
0%  (0)
Daniel Faraday
1.1%  (3)
Frank Lapidus
0.7%  (2)
Boone Carlyle
0.4%  (1)
Mr. Eko
3.6%  (10)
Ana Lucia Cortez
0.4%  (1)
Libby Smith
0.4%  (1)
Rose Nadler
0.4%  (1)
Ilana
0%  (0)
Bernard Nadler
0%  (0)
Charlotte Lewis
0%  (0)
Tom Friendly
0%  (0)
Danielle Rousseau
1.1%  (3)
Alex Rousseau
0%  (0)
Christian Shephard
0%  (0)
Charles Widmore
0%  (0)
Dr. Pierre Chang
0%  (0)
Nikki Fernandez
0%  (0)
Paulo
0.4%  (1)
Cindy Chandler
0%  (0)
Penelope Widmore
0.4%  (1)
Ethan Rom
0.4%  (1)
Naomi Dorrit
0%  (0)
Martin Keamy
0%  (0)
Aaron
0%  (0)
Nadia
0%  (0)
Jacob
0.4%  (1)
Dogen
0.4%  (1)
Man in Black - Jacob's brother
2.9%  (8)
Ukupno glasova: 103
Idi dole
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgubljeni ~ Lost  (Pročitano 364954 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy 3
evo sta je jedan lik napisao

To ostrvo je ustvari Cistiliste. ( ako si ucio Veronauku znas sta je Cistiliste) gde duse odlaze na ciscenje pre ulaska u raj.
Kada su imali nesrecu sa avionom (Oceanic 815) kada je pao, oni su ustvari svi poginuli, i dobili su priliku (posto su dosli u cistiliste)
da isprave stvari i da rese sve probleme iz zivota pre nego li odu u raj.... Sto su i uspeli.

Sawyer je postao policajac (znas da je bio prevarant Con man, i hteo da je postane bolji)
Jack je oduvek imao probleme sa ocem, nije se slagao s njim i hteo je da on ima bolji pristup svom sinu, nego sto je njegov
otac imao s njim (sto je i uspeo, sa sinom kojeg je kao imao sa Juliet, ali ustvari nije ni postojao).... itd.

Oni su ustvari izmislili taj svet gde mogu da isprave sve to. TO nista nije bilo stvarno.
Oni su od prve epizode mrtvi. Svi. Ali Jacob im je dao tu priliku, jer je on cuvar cistilista.

Na kraju kada su sve to uspeli da isprave, skupili su se svi zajedno (uz pomoc Desmonda) i u miru otisli u raj.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
HTC Sensation
e tako sam i ja nesto kontao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Уф ја уопште не мислим тако  Smile

Него овако:

Jedna serija manje. Pitanje:
Da vidim da li sam razumeo, side-flash je zapravo nešto između života i smrti gde vreme stoji i gde su se svi naši likovi našli kad su umrli(a svi su umrli pre ili kasnije)?
A cela radnja sa ostrvom se desila, stvarna je i Hurley je nastavio da čuva ostrvo sa Benom kao pomoćnikom?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy 3
pa jel se tebi nekad desio side-flash? Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne može biti da su poginuli pri padu aviona...

onda objasni vezu između Bena i Locka i njihov dijalog na samom kraju ?
objasni Juliet & Sawyer ?
objasni zašto je Christian rek'o Jacku " neko je umro prije tebe , neko poslije tebe ? "

Zašto je Hurley rekao Benu : "Bio si dobar broj 2 , a ovaj njemu bio si dobar broj 1" .. znači da se njihov život na ostrvu nastavio dok nisu umrli svi i našli se tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy 3
pojma neam meni ta prica sa cistilistem najlogicnije zvuci Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia Lumia 1020
pojma neam meni ta prica sa cistilistem najlogicnije zvuci Smiley
Samo što u epizodi govore drugu stvar, tako da tu nema razmišljanja Smiley

E sad meni ostaje ne baš skroz jasno zbog čega su se oni zapravo sastali u sideways-u, mislim ok mi je to skroz i ok mi je način na koji su se sastali i sjetili svega ali mi nije jasno gdje odoše? Odoše u Raj? Šta je svrha sideways-a osim da ih spoji?

U svakom slučaju serija je mnogo jaka i mnogo dobrih trenutaka je imala i mnogo emocija izazvala.

SPOJLERI! ...

Mislim da su scenaristi (sto se tice sidewaysa) imali nesto ovakvo na umu, znaci ne raj/pakao, nego ovo :

Purgatory is the condition or process of purification or temporary punishment in which the souls of those who die in a state of grace are made ready for Heaven. This is an idea that has ancient roots and is well-attested in early Christian literature, while the conception of purgatory as a geographically situated place is largely the creation of medieval Christian piety and imagination.

Rekao bih da si sumirao odlicno sve ostalo.
Ne vidim baš šta si drugačije napisao od ovog njegovog, "are made ready for Heaven"= "Odoše u Raj" Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
cistiliste postoji samo kod katolika a koliko vidim tamo je bilo i muslima i protestanata,mozda i pravoslavaca a sigurno i poneki ateista Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung A14
Ja cu samo reci da sam morao pola scena da prelistavam jer je poceo zeludac da me boli...

Zbog istih zdravstvenih problema, necu se upustati u analizu finalne epizode, te cu probati da je sto prije zaboravim i mozda uspijem da ubijedim sebe da sam zapravo odgledao samo prvu sezonu, a zatim zaspao i imao nocne more.

IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
The ending was never meant to feel like a perfect cadence, you’re supposed to feel a little cheated out of answers to the big questions because that is the nature of life - you just can’t know everything.Jack begins as a man of science, seeking answers, retribution, to lead men and to better his father’s footsteps, and ends up letting go and embracing his fate.The Dharma Initiative, time travel, Walt’s psychic powers, the ‘light cave’ at the center of the island, the smoke monster, the frozen donkey wheel, the numbers, Miles, Richard, Jacob and Hurley’s strange powers, and every other mystery that gave the show it’s character have been left purposefully unexplained because that’s the point - ‘why?’ is not important in the end. We don’t know whether there’s a true meaning for existence and it’s very likely that we’ll either never know or that there is no meaning at all, but as a person you can either accept that ‘whatever happens, happens’, or you can struggle against it and go crazy, but regardless of theisms and whether a next life exists or not, your present life will end at some point and you’ll have to let go - whether it’s today, tomorrow, next week, next month, next year, when you’re a hundred, or less likely with some freaky science in 3010.

Nađo na darkufo
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 00:38:10 od smajke »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 312
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Maj 2026, 01:18:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.