Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 22:43:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: izgubiti nevinost  (Pročitano 28998 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Bas zato sto "svako" sutra mogu umreti, "svako" danas cu ziveti punim plucima.

Ovo cu da napisem na zidu sobe Smiley sam sebi se divim Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
@SAnja

Imamo tu puno diskutirati. Ono o djevičanstvu nije bilo tebi upućeno nego nekom drugom tko je očito krivo shvatio moj stav, a i ja sam kriv što ga odmah nisam bolje objasnio. Prvo: i kod djevojka je dosta teško dokazati, naravno fizički, je li imala spolni odnos, jer je himen svake djevojke poseban i bilo je slučajeva da ga nije bilo. Slažem se da je to nedokazivo kod muškaraca, ako im se ne vjeruje na riječ. Drugo: nisam rekao, a niti mislio, da ljudi koji su imali odnose prije braka drugačije gledaju na brak i djecu, nego sam samo iznosio svoje mišljenje o prvom spolnom odnosu. Treće: ono o umiranju opet nije bilo upućeno tebi i ono što si napisala svakako ne mislim, ili da mislim, ne bih to rekao, opet zbog tvoje slobode. Svatko može živjeti kako hoće, a ja ga mogu samo upozoriti na posljedice koje slijede. Hoće li se toga netko pridržavati ili ne, opet nije moja briga.
Samo jedno pitanjce. Hipotetičko. Ako toliko voliš svog partnera, što te prijeći da sklopiš brak s njime. Mislim da se u tom činu može vidjeti puno više ljubavi nego u sexu. Naravno, ovo se ne odnosi striktno na tvoju vezu, nego općenito.

@SF

Svojim pisanjem nisam htio pozvati ljude na hedonizam, nego upravo na suprotno, tj. da razmisle što čine i da cijene prije svega sebe i svoje čine, a onda i druge ljude.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
@koni

ej.... niti sam se osetila prozvanom niti sam se nesto naljutila, samo sam napisala ono sto mislim i odgovorila tebi. Svako ima pravo izbora i svako ima pravo da iskaze svoje misljenje. Tvoje u potpunosti postujem i svaka ti cast ako je stvarno tako kako govoris, ja kazem samo ono sto mislim....

A sto se tice tvog pitanja oko udaje, ajd i na to da odgovorim, mada si rekao da se ne odnosi striktno na moju vezu ali posto sam u njoj moram i u skladu nje da odgovorim.... kada bih imala posao koji je normalno placen, i kad bi moj decko to isto imao, kad bi imala iza sebe zavrsen fakultet, naravno da bih se udala, odmah, ali mislim da je suludo da ja sad ulazim u brak jer znam da deci ne bih mogla da pruzim ni neku osnovu.... jer nisu mi jasni ljudi koji ulaze u to olako i koji ne razmisljaju o tome, nemaju ni da prezive ali se vencavaju, radjaju decu i bukvalno umiru od gladi... ne bih volela da se to desi mojoj deci... znam sta znaci nemati i secam se kako je meni ponekad bilo, i zato ne bih ni svoju decu da dovodim u tako neku situaciju, da mi kazu mama kupimi a ja da nemam ni za hleb i mleko.... e tu je odgovor na tvoje pitanje... radije cu ziveti sama, ne udata nego da izrodim silnu decu kojoj necu moci da pruzim ni minimum za zivljenje
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
@SF

Svojim pisanjem nisam htio pozvati ljude na hedonizam, nego upravo na suprotno, tj. da razmisle što čine i da cijene prije svega sebe i svoje čine, a onda i druge ljude.

Ne brini u mojim porukama samo slucajno moze da se nadje nesto pametno... najcesce nije Smiley Uzivajte ljudi u svojoj razlicitosti Smiley ponekad shvatim koliko je savrsena.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
@SAnja

Slažem se da je za brak potrebno mnogo toga, no opet je pitanje koliko su neke stvari preuveličane, jer ako pogledaš sve su te stvari nebitne kad djevojka zatrudni. Mislim da ćeš kao argument imati da je društvo takvo i da se to očekuje i privaćam to, no to nam pokazuje da za brak nisu pretjerano važne sve okolnosti. Mislim da je najgore kad čovjek previše razmišlja i traži razloge za ili protiv nečega, a kad uzmemo u obzir ljubav, razum uopće ne funkcionira. U toj situaciji treba slijediti srce i učiniti i ono što se protivi logici i razumu. Možda izgleda idealistično, no razloga protiv braka i djece naći ćeš uvijek ako razmisliš, a razum je onaj koji ubija ljubav.
Nakon ovog se čini kao da se ja prepuštam osjećaju, no uvjeravam te da nije tako. Više sam nalik na ono što si opisala, tj. čekam da se sve stvari poklope i puno razmislim prije nego što nešto učinim, no mislim da bi bilo puno bolje u nekim stvarima isključiti mozak i prepustiti posao srcu. Svijet bi tada bio puno bolje mjesto.

@SF

Imaš ti mnogo toga pametnoga reći samo kad bi malo razmislio o problemu i ozbiljno pisao. Nadam se da ovo ne smatraš kritikom, jer mi to nije namjera, nego pozivom.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Imam, nije da nemam, samo se to uvek zagubi u gomili drugih stvari Smiley
Pazi, slazem se da treba cekati zrelo doba za tako nesto da bi uzivao do kraja u tome, ali... brak... posebno danas kada su brakovi sve kasniji. Nije ni medicinski gledano pametno. Zene treba da cekaju do 30 pa da imaju samo 10ak god da uzivaju dok ne dodje mp. Smile Nije fer
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Istina je da se danas brak odgađa u zrelije doba, no tu se javlja pitanje našeg shvaćanja braka. Mislim da ljudi danas imaju krivo gledište na brak, a posebno na razloge za sklapanje braka. Čini mi se da su naši " stari" imali ispravnije mišljenje, da su shvatili brak i, konačno, živjeli ga u punini.
IP sačuvana
social share
* John Wooden *

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Koje mislis misljenje da su oni imali?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
E a jel neko zna zasto danasnja 'omladina' sa 30 i dalje ne misli na porodicu i decu?!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Upravo sam mislio na ovo što je SAnja spomenula. Prije su ljudi prije shvatili da je obitelj jako važna, kao i potomstvo, a nama je to danas nekako svejedno. Druge su nam stvari došle na prvo mjesto.
IP sačuvana
social share
* John Wooden *

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 22:43:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.