Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 06:09:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: izgubiti nevinost  (Pročitano 28876 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Zašto čekati do udaje/braka? Kad ti netko obeća da će zauvijek biti s tobom, u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti, takav zaslužuje dobiti ono najljepše i najbolje od tebe, ono što nitko drugi prije nije dobio. Svako davanje sebe prije takvog stanja, bez obzira na sve izjave ljubavi, odanosti, vjernosti... tko zna čega sve ne, čini mi se nedostojnim onoga što se daje.

I cekas ti tako... i poklonis joj... i onda se zbog debilnog razloga razvedete [kako to obicno biva] ... i? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
hahhahahha SF ova ti je dobra  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Cekaj, ali nije li to fakat?
40% brakova se danas zavrsava razvodom.... skoro je to neko i na forumu rekao.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Jeste ... i ovde je tako  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 304
U vreme kad sam bio momak zbog tih konzervativnoh ponašanja sam morao daleko više da se "dovijam" kod svojih devojaka ne bih li dobio seks  Smiley , da bi mi danas čak jedna i rekla da joj žao što nismo imali seks u vreme kad smo bili zajedno, a imali smo 16, 17 godina.
Danas je to toliko lakše da devojčice, ne devojke baš devojčice, se lako odlučuju na seks i ovo je jedan od retkih primera kao kod "Nirvana"-e da se toliko premišlja oko toga. NE, ja ne govorim njoj da ima seksualne odnose i za to bih voleo da ima neka granica, bar 16, 17 godina, već hoću da kažem da od toga ne treba da pravi kao neki "festival" i da zbog toga dobije neke traume ako je dečko ostavi posle obavljenog seksa već da gura dalje jer je sve to normalno. Isto tako joj savetujem, mada je ovde već kolko puta pomenuto, da se dobro informiše o seksu jer se usijane i strasne glave puno ne razmšlja.
Dakle Nirvana, zaštita po svaku cenu, nema izgovora lepše je i bolje je. Čas posla se nekih pola sata uživanja, dosta za prvi put  Smiley , pretvori u košmar života posle saznanja o dobijanju neke bolešture.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Ok. Koni je patrijarhalno odgajan, ali primetila sam da postoji zaista veliki broj muskaraca koji od svoje buduce neveste traze da je "nevina". Medjutim to sto se kod njih ne primecuje da li su sa svakom drugom imali odnose, kod zena se prometi izuzetno.
Svoju nevinost sacuvaj za osobu za koju mislis da je vredna da je dobije.
Opet poslusaj svoju glavicu, ne hormone.
Ovde se polemisalo i o godinama kada bi to bilo najbolje da uradis. Moje subjektivno misljenje je da si jos uvek mlada za to. Naravno ti mozes da odbacis sve ovo sto smo ti mi napisali, ali ni po koju cenu ne bi trebala da usvojis sve, vec da izaberes ono sto tebi odgovara. "Nadji zlatnu sredinu."
Verujem da ces postupiti ispravno malena.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
@all

Svi ste pisali i pokušat ću svima odgovoriti, samo neću pisati pojedinačno.

1. Priznajem da sam odgajan i da živim u patrijarhalnom društvu, no nemojte se zavaravati da mnogi od vas, štoviše svi, nisu u istom sosu samo zato jer imate neke " modrerne" stavove. Patrijarhalan odgoj i društvo vide se u manjim stvarima, a siguran sam da bi većina vas upala u njih, bez obzira na spol.

2. Pogledao sam svoj post i nigdje nisam našao napisano da " samo djevojka" i da " mora" biti nevina. Pisao sam općenito svoje mišljenje, kad me se za njega upitalo, a ono je jasno. Djevičanstvo je nešto što se poklanja i vrijedi jednako za muškarca i ženu. Kako piše " vaš" pisac Marinko Stevanović: ..." Tko daje - zna kome daje. Tko gubi - ne zna kome daje. Tko uzima - zna od koga uzima."... U tom smislu ako govorimo o " gubljenju djevičanstva" očito nismo sigurni kome ga dajemo i je li ta osoba " prava".

3. Slažem se da su nekad naši roditelji ranije ulazili u brak i tako možda " prevarili" nagone, no oni su vidjeli vrijednost braka i djece koju mnogi danas ne vide. Ako i gledate " moderno" što će brak kada on nema nikakvu težinu i važnost, prvenstveno za onoga koji je oženjen/udana, a onda i za društvo.

4. Još ću jednom naglasiti, samo zato jer sam u istom postu bio vrijeđan, i muškarci i žene imaju jednaka prava na svakom planu i to ne zato jer je 21. stoljeće, nego zato jer su oboje jednakovrijedni i oboje su ljudska bića koja se od svog rođenja razlikuju od svih i svega na Zemlji. Čovjek ima svoje dostojanstvo i prava bez obzira koje je stoljeće upravo zato jer je čovjek.

5. Da budem malo ciničan, hočeš li zato što ćeš jednom umrijeti, sigurno, jer 100 % života umire, cijeli život ljenčariti, uništavati sebe i sve oko sebe, samo zato jer se ne isplati? Čemu trud i napor ako će sve jednom nestati? Takvim stavom, mislim da se slažete, čovjek, a i cijeli ljudski rod, ne bi daleko došao. Da su naši preci tako razmišljali sigurno mi ne bi bili tu gdje jesmo.

6. I zaključno. Hoćete li ili nećete prihvatiti moje mišljenje uopće mi nije važno. Ja sigurno neću držati svijeću i paziti što tko radi, opet ne zato jer je 21. stoljeće, nego zato što poštivam svakog čovjeka i njegovu slobodu da sa svojim životom radi što hoće. U ovu sam se polemiku uključio samo zato jer sam bio upitan što mislim o tome i to sam učinio. Sve je ostalo na svakom čovjeku da sam odluči i da, konačno, snosi posljedice svojih odluka.

Pozdrav
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kontam ja tebe koni... ali...
Bas zato sto "svako" sutra mogu umreti, "svako" danas cu ziveti punim plucima.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 357
Malo sam zakasnio da dam odgovor na pitanje, naravno, iz razumljivih razloga.
Ja da sam zensko, ja se ni jednog momenta ne bih zapitao da li ili ne!!!!
Sa14???? pa sta.
Rano je, jos uvek, slazem se i mislim da i ti treba tako da razmisljas.
E, sada, da sam ja zensko, pa udario bih se sa 14 bez razmisljanja. Pa sta cu da se kao cuvam za nekog bolida, i sta onda ? Ili mozda prve bracne noci, buahahahahah, pa ja ako nadjem neku moje generacije a da je nevina sada, isti dan se zenim:))))))
Nemoj samo da zaboravis onu POSLE JEBANJA NEMA KAJANJA, i onu drugu JEBACU SE DA SE NE BIH KAJALA.
Eto toliko, malo vulgarnosti sa moje strane, oprostite i nemojte da mi zamerite.
Ajde caos

Gile sa kompleksom @GrofNS
IP sačuvana
social share
:cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
@koni

mislim da nigde nisam rekla i napisala da si ti rekao da se odnosi to na zene, ja sam samo rekla da posto kod zena tacno mozes da utvrdis jeste ili nije nevina da cu posmatrati nju kao primer, jer je ipak muskarac malo vise diskutabilan po tom pitanju i teze tj nikako ne mozes utvrditi jeste ili nije nevin. Hoces da kazes da ljudi koji imaju odnose pre braka ne vide iste vrednosti prema deci i porodici koji su videli nasi roditelji?! Sada mogu reci da imam normalne redovne seksualne odnose koliko mi okolnosti dozvoljavaju, ali nesto ne vidim da drugacije mislim sad i re kad sam bila nevina... i dalje zelim da imam muza, porodicu, decu, da imamo neki zdrav i dobar odnos, da mojoj deci pruzim maksimum i da pokusam da od njih napravim ljude kojima cu se jednog dana ponositi. I jos nesto, sto se tice onog umiranja.... ne hrlim u svoju buducnost tj smrt po tebi spavanjem sa sto vise ljudi niti vidim tu neku poentu, ali kad sam sa osobom do koje mi je stalo i koju volim, sa kojom planiram da provedem mozda i ceo zivot onda je po meni sasvim normalno da uzivamo jedno u drugom i da nasu ljubav delimo na jedan sasvim iskren i intiman nacin, i mislim da samim tim cinom dvoje ljudi mogu jos vise da se zblize i u tim trenucima mozes tacno da osetis sta tvoj partenr oseca prema tebi....
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 06:09:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.