Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:49:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: izgubiti nevinost  (Pročitano 28906 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
aha....pa i ja tak mislim...a ovi šute što kažu da treba poslije udaje!!!????
IP sačuvana
social share
Užas je moja furka
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
aha....pa i ja tak mislim...a ovi šute što kažu da treba poslije udaje!!!????

Zato sto je to njihova licna stvar i ne moraju da objasnjavaju svoje postupke... ovo je demokratski forum Smiley
Mada.. koni ce ti sigurno reci misljenje kad dodje online.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
Nije me bilo neko vrijeme pa nisam bio u mogućnosti da odgovorim no sad ću pokušati.

@SF
Hvala što si shvatio i objasnio da me nije bilo.

Zašto čekati do udaje? Prije svega da malo dotaknem sintagmu koja objašnjava ono što se događa prvim spolnim činom. Zašto se to naziva " izgubiti djevičanstvo"? Nije li to malo glupo? Ako je to najvažniji čin koji osoba čini, tj. po prvi puta se daruje drugome na jedan novi, neponovljivi način, zašto se tu nešto gubi. Logičnije bi bilo da se nešto dobiva ili još ljepše i točnije, dariva se. Očito je u uporabu ušlo zato što su ljudi " taj dar" darivali krivim ljudima, pa imaju osjećaj da su pogriješili i " nešto" izgubili.
Zašto čekati do udaje/braka? Kad ti netko obeća da će zauvijek biti s tobom, u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti, takav zaslužuje dobiti ono najljepše i najbolje od tebe, ono što nitko drugi prije nije dobio. Svako davanje sebe prije takvog stanja, bez obzira na sve izjave ljubavi, odanosti, vjernosti... tko zna čega sve ne, čini mi se nedostojnim onoga što se daje.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
@hmm koni ima poentu ovde,ali ipak stojim iza onoga da je sex jako vazan izmedju dvoje ljudi i mnogi brakovi se bas zbog toga danas raspadaju,tako da ipak mislim da to treba uraditi sa voljenom osobom pre braka Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
@koni

sve je to jako lepo sto si ti rekao ali to je mozda moglo biti pre 20 i vise godina, danas tesko....
a i mislim da se tad muskarci nisu puno obazirali na to, jer za njih nikada ne znas kad im je prvi put, tako da je samo zena darivala, a ne i on...
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
@sanjica21

Sex je vrlo važan u čovjekovom životu, da ne kažem da je seksualnost ta koja upravlja našim životom i ponašanjem. Upravo zato što je sex važan dio čovjeka i veze ne možemo mu pristupati olako i nepromišljeno. Imam dosta prijatelja i poznanika koji su rastavljeni i nitko mi nije rekao da im je sex bio presudan za rastavu braka. Svima su druge, usputne životne nevolje donijele otuđenje, koje se, istina, odrazilo i na seksualnom planu. Malo mi se čini nelogičnom misao da zbog moguće rastave treba spavati s voljenom osobom.

@sanja

Zašto bi to moglo biti lakše prije 20 godina? Zar misliš da se naši roditelji ili preci nisu voljeli isto kao i mi, možda i više? Zar misliš da oni nisu imali iste probleme i iste nagone kao i mi?
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
@koni

ne, ne mislim da su bilo sta drugaciji od nas, mozda smo i isti, mozda su i oni imali vece nagone, da ne zalazimo sad u to posto je malo tesko to odluciti ali prvi nagoni koji se javljaju kod devojaka je oko 15-16 godine, kod muskaraca mislim da je to malo ranije... ali ajde da se zadrzimo na zenama jer se njihova nevinost moze utvrditi... eto... samo pitaj tvoju majku sa koliko godina se udala, baku, itd, kreni redom... videces da se granica spusta... moja majka se udala sa jedva punih 20, moja baka sa jedva 18... postojali su nagoni ali oni su se resavali tako sto bi se udale  a i mislim da se kod nas u nasim krajevima tesko moglo govoriti o ljubavi, pogotovo u malim sredinama gde se vec po rodjenju znalo ko ce za koga da se uda i da su to delom bili ugovoreni brakovi, takodje tad je vladao OGROMNI konzervatizam i ako devojka ne bi bila nevina ne bi mogla ni da se uda... svi znamo price o prostiranju carsava posle prve bracen noci...
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
u ovom zadnjem se slažem sa SAnjom, al u globalu naravno s Konijem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
@Koni.. Vish tebra ti govoris za devojke da bi one trebale taj prvi put, ili da kazem njihovu nevinost da poklone muzu prve bracne noci.. Misim brate trula prica, a sta je sa muskarcima?? On moze da jebe koliko mu se jebe pre tog, a zena treba to da cuva jer je nesto prelepo.. Brate misim loopas i suvise, meni idu na kurac ta balkanska sranja,  ili ko ne razume da pojasnim, uzdizanje muskaraca na mont everest, a zene u plicaku mont eversta, misim poentu valjda kapirate.. Ljudi 21vek je i jebem mu mater valjda ste vise shvatili da imamo ista prava, i jedni i drugi smo ljudska bica, zasto bi zenu bilo sramota reci da voli sex ili sta ja znam, ili zasto bi muskarac posle tog rekao da je ona drolja.. Svi mi imamo potrebe, i svi mi imamo osecanja, samo neki se izgube u svemu tome pa zaborave ono najvaznije, ne bacaj se sa svakim u krevet, trazi ljubav.. Al ipak ti brate zvucis ko da si dosao iz 18veka, bez uvrede..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat
Malo mi se čini nelogičnom misao da zbog moguće rastave treba spavati s voljenom osobom

Koni ne razumem sta si ovom recenicom hteo da kazes i kako se ona uklapa u ostatak texta...

Elem,Anja je rekla istinu i slazem se sa njom,moja majka je u mojim godinama imala vec i mene i sestru...Ali pogledajte koliko se vec sve promenilo,a mi smo sledeca generacija,znaci nije proslo nesto mnogo godina...kako li ce sa nasom decom tek biti   Smiley
Stav koji ima Koni je stav patrijahalno vaspitanog coveka,razumem to potpuno i postujem Smile Ali meni je ipak vazno da delim sa voljenom osobam pre braka kako emocije,ljubav i sve ostalo tako i sex Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:49:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.