Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:27:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izgrebani diskovi!!!!  (Pročitano 11399 puta)
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6234
Ovo je za top temu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony Xperia P
Takodje mozes da das nekom da ga obrusi na ravnu brusilicu i nece vise imati ogrebotine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
Jel probao neko da stavi monitor pod presu pa da napravi TFT monitor. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava Selo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ne moze sa presom..previse delova bi bilo unisteno, te monitor ne bi bio upotrebljiv.
Ja bih preporucio motornu testeru; mnogo manje stete se nacini.
Sto se tice izgrebanih diskova ja u tom slucaju koristim IsoBuster, mada sam uspeha imao i sa bananom. Da naglasim samo da se koristi unutrasnji deo kore banane a ne sama banana. Takodje, veoma je vazno napomenuti da se ni u kom slucaju ne koristi pomorandzina kora jer dolazi do cuvenog efekta "pomorandzine kore" tj, povrsina diska ce vam ostariti i naborati se ko u dede od 120 godina. U principu, uspeh garantuje koriscenje svih vocki cija je kora glatka i obratno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Sc0rp10
 Smile Ne razumem ove likove.Pa jbt ako vec nemate sta pametno da kazete,nemojte ni spamovati.Jednostavo idite u offtopic carstvo i gotovo.Ja sam napisao jednu metodu koja je meni pomogla i to je to.Niti sam je ja izmislio,niti imam koristi od toga.Jednostavno video na metacafe-u i napisao ovde.A vi ako nemate pametnija posla,nemojte ni ici u offtopic bzvz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
mob
HTC Diamond
Smile Ne razumem ove likove.Pa jbt ako vec nemate sta pametno da kazete,nemojte ni spamovati.Jednostavo idite u offtopic carstvo i gotovo.Ja sam napisao jednu metodu koja je meni pomogla i to je to.Niti sam je ja izmislio,niti imam koristi od toga.Jednostavno video na metacafe-u i napisao ovde.A vi ako nemate pametnija posla,nemojte ni ici u offtopic bzvz Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Sony Xperia P
Pokusavamo da objasnimo coveku da ako je disk izgreban i ne mogu vise citaca da ga ocitaju, da mu nema povratka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
Tema je totalno glupa,kako bre može pastom za zube da oporaviš disk,može samo da ga sjebeš skroz,Šta,kao pasta će da popuni ogrebotine,pa će laser na DVD playeru,da kroz sloj paste za zube da pročita taj podatak.Ajde,budimo malo realni,to je teoretski neizvodljivo. Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 01:16:51 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1256
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Sony Xperia P
I prakticno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
SonyEricsson k750
Vec vidim da ce mnogi da se smeju ali ovo se zaista dogodilo sa dva diska. Bili su izgrebani i prljavi i probani u vise citaca. Ortak mi rekao da probam da sredim polir pastom za kola,  na sta sam se ja smejao kao sto cete si i vi smejati kad budete citali ovo. Medjutim Civ3 (to je bio prvi disk) posle poliranja nije radio i dalje pa sam ja otisao do ortaka i pljuvao ga da je konj i kako sam ja jos veci konj sto sam mu uopste poverovao da je tako nesto moguce.
Kad sam se vratio kuci vise iz zezanja sam opet probao i disk naravno i dalje nije radio. E sad 3 sata kasnije ja opet iz fore ubacim disk kad on instalira Civ3 iz prve. Probam ponovo opet instalira. Neverovatno ali istinito.
E sad i pre nedelju dana sam isto uradio sa nekom muzikom na disku. Ispolirao sacekao 10 min i uspeo odmah da prekopiram pesme.
Naravno na diskovima nisu bile brazde ali su ipak bila vrlo vidljiva ostecenja. Jednostavno odmah sam prerezao diskove i sacuvao podatke.
A sad mozete da me pljujete... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:27:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.