Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izdavanje stanova - iskutva?  (Pročitano 2069 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
ako imas ekipu koja moze da iseli loseg stanara u roku od 5min u hodnik i stavite novu bravu - ne vidim sta ce ti drzava.
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Ma pustio bih ja drzavu nego nece ona mene. Kazu da ako banu i nadju neprijavljene stanare, kazne su neke brutalne. A to je poslednje sto mi treba. Mogu cak i sami stanari iz neke obesti da me prijave, pa da najebem. Ili neko od komsija, ako mu se ne svidjaju stanari, ili su prosto zavisni. A sa stanarinom od 200 eur, tu kaznu ne bih mogao da platim za 10 godina. A opet ne igra mi se ruski rulet i da stalno razmisljam da li ce banuti ili ne. Voleo bih da imam miran san.

ako je neka dobra cena mozes to prodati kupiti 3-4 mala stana i izdavati...zbirno ces imati vise para...

ako je smisao u ekonomiji...mada i to je poso....

najbolje ti je ne prodavati...karma je to...

Ma kakva ekonomija. Mali stan od ~40m2 na Novom Beogradu. Izdao bih ga za 200 eur. Necu ga prodavati. To mi je nasledje od dede. To se ne radi. Bar ne bez preke potrebe.
« Poslednja izmena: 15. Mar 2017, 20:18:16 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Nisam jos cuo da je neko imao problema sa tim inspekcijama, a sto kaze Inicio najbolje je da uselis nekoga koga poznajes i tako da resis dva problema. Dao si gajbu nekome koga poznajes a on je nasao dobrog stanodavca Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
To mi je prva opcija svakako. Ako to ne uspe, onda cu videti sta dalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
ma laju bre...ko ce da bane...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Овако...стан издајем 17 година и прва а и најважнија ствар је да издајеш стан некоме кога познајеш. Ја сам до сад имао три подстанара и свакога познајем а и њихове родитеље. То "њихове родитеље" ти је битно ако си лењ да провераваш да ли подстанар плаћа рачуне па онда да имаш некога коме да стежеш гушу Smile Мени то није било потребно што ћу ти објаснити у даљем тексту.
Друго...заборави агенције и сличне ствари...узимају ти кинту за ништа. Уговор ако хоћеш да склопиш склопи га и плаћаћеш држави 20% пореза. Подигнеш кирију за 20% и решена ствар. Тренутно, ретко ко пријављује подстанара (мислим да су промили у питању) јер је једноставније а и не дајеш паре диктаторском режиму Smile Smile
Што се тиче будућих управника зграда...не бригај. Чак и кад буду постављени не прави он попис подстанара већ власника станова. Нема он право да завирује у твој стан и да се интересује ко је у њему. Такође...и инспекција може да га дува. Та инспекција нема право да улази у стан, да легитимише било кога у стану, да пита ко је и шта је итд. Рецимо, власник је пријављен на адреси стана али не живи у њему већ подстанар. Дође неким чудом нека инспекција, позвони и подстанар отвори:
-Ми смо из инспекције и проверавамо бла бла...Да ли сте ви тај и тај?
-Не
-А где је тај и тај?
-Отишао тетки да однесе лек.
-А ко сте ви?
-Шта те брига!

И крај Smile Могу да долазе до судњег дана...подстанар не мора ни врата да им отвори Smile
Ако се одлучиш без уговора, већ сам ти навео да је веома важно да познајеш подстанара. Такође, сваког месеца проверавај да ли су плаћени сви рачуни (да не би дошло до гуше Smile ). Ја бар тако радим...сваког месеца подстанар ми покаже уплатнице рачуна које је платио. Бар једном у 6 месеци обиђи стан да видиш у каквом је стању. Најбоље је да издајеш самцу или мужу и жени без или са одраслом децом. Избегавај издавање родитељима са малом децом.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
E hvala. Ovo mi je do sada najkorisnija informacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
zato ti mrgec svake godine kupis novu graficku.
ima se moze se...ribe se loze se ... 
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ne treba ti agencija...
ali obavezno moras da napravis ugovor....
msm mozes i na crno....
inespekcija nece doci dok te neko ne prijavi....

broj clanova moras da prijavis zbog komunalija..zbog vode - recimo...ako se obracunava po broju clanova...
tj ako nemas u svom stanu vodomjer....
i to radis kod predsjednika etazne zajednice...

sve sto podstanari ostete u stanu (ako si napravio ugovor) mozes da trazis da ti nadoknade...
ali to se uglavnom rijetko desi....i kad se desi to je minimalna steta...i resi se bez suda....

najpametnije je izdavati prazan ili polunamjesten stan...(ako nemas uslove da napucas stan i iznajmis ga posebnoj klijenteli..recimo kuravi nekog lokalnog guzonje)

najpre jer vecina podstanara ima nesto svojih stvari....

ako se odlucis za polunamjesten stan... ono osnovno moras da imas...
kuhinju i kuhinjske aparate..sporet i frizider....
par ormara krevet -dva...i tako....
zavisno od velicine stana...

uvijek gledaj da prednost das porodicnim ljudima...ili samcima....
studente i skolarce ni u ludilu ne primaj...
i zbog stvari ali i zbog komsiluka....
i ne uzmaj pare unapred....za recimo ...neki duzi period od tri mjeseca....

ako se podstanari ne svide ostalim stanarima
mogu da te tuze i sudskim putem prisile da podstanarima  das otkaz (desava se)
a onda ces (u slucaju da si uzeo pare za 6 mjeseci -recimo) morati da vratis novac  podstanarima...

eto tako... Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2017, 14:11:55 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.