Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 18:55:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izdaja?  (Pročitano 18022 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Pa dobro, barem je malo vraceno na temu.
Ne mogu da jos i trazim razumnog sagovornika.
Cim ti imas a priori ovakav stav bez ikakvih argumenata...
A i sve se vidi jos iz nick-a... Smile

Kakve veze ima nick?Bez argumenata?Argumenti su za raspravu sa iole inteligentnim ljudima. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa ajde ti meni reci koja to jaka drzava danas nije zivela ili i dalje to radi na tudjoj grbaci. Pomoci cu ti sve, ali ako ti mozes preci preko 20 i kusur miliona mrtvih Rusa u drugom svetskom ratu samo napred. Ti mene ne razumes iz razloga sto konstantno stvari svodis na relaciju drzava-drzava, a ja tebi pricam o narod-narod. Jeste nas ruska drzava zajebala nekoliko puta, a jesmo i mi odbijali da igramo po njihovim pravilima. Sve je tu cisto, fer i posteno. Ovde je mnogo Rusa doslo da se bore tokom 1. srpskog ustanka, to nisam ja izmislio, vec je to cinjenica, doslo je i Rusa dobrovoljaca za vreme NATO agresije, i to je cinjenica.

Sto se Kosova tice tu su stvar vec malo jasnije. Tesko je braniti ono sto smo 100 godina tretirali kao zapecak drzave, nesto sto je Bogu iza nogu. Sami smo krivi za to. Tamosnji Srbi su prodavali Siptarima sve sto su stigli da bi mogli doci u Beograd i podici kuce u Kaludjerici i danas pricati kako su ih Albanci oterali.

Samo cu jos jedanput pomenuti Poljake i to je to. Sve sto su im Rusi uradili je naplata i sve su po meni zasluzili. Udarili su zarad Vatikana na Ruse i to im se osvetilo. I neka je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
E jesi ga izvalio, Duje... svaka ti čast.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Nemoj me pogresno shvatati, nema ovde nimalo anti-katolicanstva, to ti je istorijska cinjenica. Sveze rane su najbolnije, a to ti je slucaj kod Poljaka. Kao i kod nas, kao i kod vas.

Ja samo kazem da se Rusi kao velika sila ni po cemu ne razlikuju od Engleza, Francuza, Amera. Mogu slobodno reci da su i bolji. Ti sa druge strane ne mozes skopcati rusofilstvo i to je normalno, kao sto ja ne mogu razumeti zasto radi pape mrzeti svoju krv (nemoj misliti da tebe ubrajam tu, a nisam ni ja neki zestok rusofil sa druge strane).

Problem kod nas Srba, sto si verovatno primetio je sto ocemo da se uguzimo zapadu, a kad nam nevolja dodje zovemo Ruse. A onda kad nam Rusi nesto zatraze onda opet na zapad i tako u krug. Ocemo da se jebemo, a da nam ne udje, najprostije receno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma nisam mislio na to, nego da imaš jedno izuzetno specifično tumačenje nekih povijesnih zbivanja

Nije mi uopće teško shvatit rusofilstvo... pa čak bih se i ja mogao uvrstit u skupinu rusofila - možda ne iz istih razloga kao i ti, ali definitivno se divim mnogim stvarima koje je Rusija postigla... Rusija u sebi ima neku melanokoličnu romantiku... puno se stvari meni sviđa i kod Rusa i kod Rusije

Ali bogami ekspanzija na tuđi račun nije jedna od njih. Kužiš?

A s druge strane, teorije o "srpskom podrijetlu Hrvata" koje se dokazuju prezimenima su mi smješne... pa sad ti to shvati kako želiš...

A najzanimljivije mi je - a to je nešto što se konstantno provlači na ovom forumu - uvjerenje o sveopćoj katoličkoj zavjeri na čelu sa Vatikanom a usmjerenoj protiv srpstva, slavenstva i pravoslavlja...

To zaista ne mogu shvatit
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Naravno. Opet kazem ne razlikuje se ni najmanje od drugih velikih sila (Englezi su drzali pola sveta u ropstvu, a Sibir onoliki ima sacicu malobrojnih nomada koje niko nikad nije ni dirao). Ako mislis na sovjetsku eru, tu si vec u pravu, ali to je bilo doba hladnog rata (Rusi su saveznike drzali uz sebe vojnom moci, Ameri ekonomskom).

Ja nikad nisam ni zastupao tezu da su svi Hrvati nastali od Srba, ali postoji jedan pounijacen deo. Video sam na TV-u bas skoro (kad je bilo sve ovo oko Tesle), njegovo mesto Smiljanic. Svo stanovnistvo je katolicke veroispovesti, groblje kraj grada je pravoslavno, a na kucnim vratima i na nadgrobnim spomenicima stoje uglavnom ista prezimena. Pa nije sad bas to cista slucajnost. Da ne idem sad u proslost, imam primer nekih mojih rodjaka koji zive u Hrvatskoj i koji se sada izjasnjavaju kao Hrvati (ne kazem da ih je iko prisilio na to, ali im je zivot samim tim laksi pa i bezbedniji).

Za ovo drugo; Istorija ima dva lica, za svakoga po jedno, a takodje ima nezgodnu naviku da se ponavlja, zbog toga i postoji to uverenje koje pominjes. Nije ovo pocelo sa nama i vama, sa Rusima i Poljacima, ovo dugo traje, zato ce i tesko nestati. Carigrad 1204. i dalje boli mnoge u pravoslavnom svetu.

Ajde odgovori ako oces pa da batalimo ovo, ionako ujebasmo temu (ja sam ne znam o cemu se ovde radi). Gde god otisli to nas prati. Mozemo nastaviti negde drugde, valjda ima tema za ovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Da, da... u pravu si... malo smo opet odlutali od teme...

Sutra ćemo pronaći ćemo odgovarajuću temu...

Ali moram napomenut da m nije jasno ovo da je započelo sa Rusima i Poljacima...

No dobro - ako nema prikladne teme, otvorit ćemo je... do tada - pozdrav!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
dobro... tema ili lock?
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
kill

[Edit by vlado85: Vrijedjanje zabranjeno pravilnikom Politickog ~ Geopolitickog foruma]
« Poslednja izmena: 14. Dec 2006, 18:27:58 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Морам да кажем овако јавно

al si hrabar
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 18:55:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.