Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:05:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori u SAD  (Pročitano 54458 puta)
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
Американци неће гласати за курву К., а пошто су и расисти Обама нема шансе, тако да су републиканци могли да предложе и Перу Детлића.
Ja bas mislim suprotno, s obzirom ko je sad republikanski predsednik, ja mislim da se i Dzordz Vasington digne iz groba ne mogu republikanci dobiti predsednika, mada ...
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K510i
"Bitch" trenutno pobedjuje u Arkanzasu, Tenesiju i Oklahomi
Burek Obama dobija Ilinois i Dzordziju

MekKejn: Nju Dzerzi, Konektikat, Ilinois, Delaver
Hakabi: Zapadna Virdzinija, Arkanzas
Romni:Masacusets, Vajoming

Dobijete jos rezultata kasnije, ako to ikoga interesuje
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 02:51:11 od steelers »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Veoma zanimljivo, kako je u kalafoniji? Tamo ima najviše birača.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K510i
Kalifornija ide rano ujutru
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Pošto je ovde već rano ujutro molim ostavi pole još rezultata da kasno ujutro mogu da se pročitaju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K510i
Kalifornija ide u 5h. Nisam ja bas toliki fanatik.

Bitch: Nju Jork, i zesce vodi u Nju Dzerziju, Misuriju, Masacusetsu (sramota za Obamu s obzirom da su ga podrzali Ted Kenedi i Dzon Keri).

Burek:vodi u Konektikatu, Alabami(sweet home!).

MekKejn: Nju Jork, Montana, Alabama, Tenesi
Hakabi: Minesota i Misuri
Romni: skoro da je puko. na severu da MekKejn razbija, a na jugu i srednjem zapadu ga razbijaju MeKejn i Hakabi
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 03:33:01 od steelers »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Ključni dan kampanje u SAD
Mekejn u znatnoj prednosti, Klintonova i Obama izjednačeni
Autor: E.B., Tanjug | 06.02.2008 - 08:56
Mekejn u znatnoj prednosti, Klintonova i Obama izjednačeni

Najnoviji rezultati primarnih izbora održanih u 24 američke savezne države pokazuju da je republikanac Džon Mekejn u značajnoj prednosti u trci za nominaciju svoje partije za predsedničkog kandidata, dok su demokrate Hilari Klinton i Barak Obama i dalje prilično izjednačeni, izvestili su danas mediji.

Prema dosad objavljenim rezultatima, Mekejn, veteran iz Vijetnamskog rata i senator iz Arizone, pobedio je u devet država: Arizoni, Kaliforniji, Ilinoisu, Misuriju, Oklahomi i svim državama na obali Atlantika - Konektikatu, Delaveru, Nju Džerziju i Njujorku.
Ipak, još nije sasvim izvesno da je Mekejn ostvario dovoljno dobre rezultate da bi moglo sa sigurnošću da se tvrdi da je eliminisao suparnike i pojavio se 4. novembra kao republikanski kandidat za predsednika.
Mekejnov glavni rival, Mit Romni, bivši guverner Masačusetsa, milijader i pripadnik mormonske verske zajednice, odneo je pobedu u šest država - Koloradu, Masačusetsu, Minesoti, Montani, Severnoj Dakoti i Juti.
Najveće iznenađenje na juče održanim primarnim izborima bilo je to što je trećeg republikanskog kandidata, baptističkog sveštenika i bivšeg guvernera Arkanzasa Majka Hakabija, podržalo čak pet država - Alabama, Arkanzas, Džordžija, Tenesi i Zapadna Virdžinija.
Kada je reč o trci za kandidata Demokratske stranke na predsedničkim izborima u novembru, Klintonova je i posle "super utorka" u blagoj prednosti u odnosu na Obamu, mada je krajnji ishod i dalje neizvestan.
Senatorka iz države Njujork pobedila je u najmnogoljudnijoj državi Kaliforniji i još sedam država - Arizoni, Arkanzasu, Masačusetsu, Nju Džerziju, Njujorku, Oklahomi i Tenesiju.
Obamu, senatora iz Ilinoisa, podržalo je 13 država: Alabama, Aljaska, Kolorado, Konektikat, Delaver, Džordžija, Ajdaho, Ilinois, Kanzas, Minesota, Misuri, Severna Dakota i Juta.

Prema rezultatima anketa, Obamu podržavaju Afroamerikanci, muškarci i mladi, dok Klitonova ima podršku žena i Amerikanaca latinoameričkog porekla.
Borba između Klintonove i Obame mogla bi, po mišljenju analitičara, da traje još nedeljama pre nego što bude jasno ko je od njih dvoje pobednik.
Shodno rezultatima jučerašnjih izbora, za Obamu ili Klintonovu opredeliće se 1.681 od ukupno 2.025 delegata na demokratskoj konvenciji u avgustu, kada će formalno biti određen predsednički kandidat te stranke.
Demokrate dele delegate proporcionalno rezultatu, dok kod republikanaca pobednik u određenoj državi dobija sve glasove.

Hilarin adut suze, Obamin De Niro
Hilari Klinton, kandidat demokrata za sledećeg predsednika SAD, drugi put je briznula u plač u predizbornoj kampanji, i to samo dan pred „super utorak“, odlučujuće preliminarne izbore u američkoj predsedničkoj trci.
Advokat koji je predstavljao Klintonovu publici u Centru za proučavanje dece u Jejlu, gde su oboje radili početkom sedamdesetih godina, sa suzama se sećao kako je ona tada radila. Hilari je obrisala suzu, uz reči: „Obećala sam da neću da plačem, ali taj plan mi uopšte ne uspeva.“
Smatra se da je sličan izliv emocija Klintonovoj pomogao da u januaru pobedi na preliminarnim izborima u Nju Hempširu, gde je pridobila ženske birače, iako se njen predizborni tim trudi da pokaže da je ona, za razliku od Obame, prekaljeni borac i pravi čovek koji može da odbije napad „republikanske mašinerije“.
Obama je dobio novo pojačanje iz Holivuda u vidu glumca Roberta de Nira, nakon što je obezbedio podršku niza poznatih zvezda šou biznisa. De Niro se pojavio u ponedeljak pred oko 4.000 Obaminih pristalica u „Ajzod centru“, kući košarkaša Netsa u Nju Džersiju.
I dok ankete pokazuju da Klintonova vodi, sa 46 odsto naspram 40 odsto onih koji podržavaju Obamu, pristalice tamnoputog kandidata su se odlučile da ga podrže metodom bend ejda. Frontmen grupe „Blek ajd piz“, koji se predstavlja kao Will.i.am, i reditelj Džesi Dilan, sin Boba Dilana, napravili su pesmu s nazivom „Da, mi možemo“, inspirisanu kampanjom senatora Obame, a posebno njegovim predizbornim govorom iz Nju Hempšira.
U spotu, za koji autori tvrde da ga nisu koordinirali s Obaminom kampanjom, učestvuju poznati glumci i muzičari poput Skarlet Johanson, Džona Ledženda, Karima Abdula Džabara, Adama Rodrigeza...
Uoči „super utorka“ i Hilari i Obama su u nedelji pred „super utorak“ u proseku trošili po milion dolara dnevno na reklamu. Klintonova je kupila sat na kanalu „Holmark“. Obama je odrešio kesu za skupe TV reklame tokom „Super boul“ finalne utakmice, koja je bila druga po gledanosti u američkoj istoriji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K510i
Znaci sta smo ustanovili. Bele zene i Latinosi su truba  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K510i
Kalifornija

Muskarci: Bitch - 45%  Obama - 55%
Zene: Bitch - 59%  Obama - 34%

dalje ... za Bureka su glasali Belci u dobi od 18-44, Bitch dobija glasove Belaca od 45 pa do matorih. Inace ono sto bode oci je da Afro-Americka (sto sam pol.ispravan, danas) omladina (ne)glasa negde oko 1%(kao Albanci)
Latinosi svih dobi glasaju za Bitch

dalje ... svi oni koji idu u crkvu glasaju za Bitch, dok vecina onih koji nikad nisu usli u istu glasaju za Obamu.

Fakultetski neobrazovani glasaju za H. , oni sa diplomom kolega za Obamu u vecini.

Verovali ili ne samo 4% kalifornijskih demokrata su se izjasnili kao gay ili lesbian i oni normalno glasaju za Bitch.

Jedna vrlo vazna kategorija: oni sa imetkom manjim od 100.000$ glasaju za Bitch; oni sa vise od 100.000$ glasaju za Obamu.

Obrade Kesicu, here I am ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Sa smradikalske konferencije za štampu:

Citat
Новинар: Добро, да ли сте се бар инспирисали Американцима или...?

Александар Вучић: Ако ме питате, сваке ноћи гледам америчке кампање и могу о томе да причам дуго, посебно о начинима како кампању води Барако Бама.
Мада, ако сте приметили, они су се потрудили да копирају неке ствари из кампање Била Клинтона, помало Хилари Клинтон, а мени је бољи кампањер Барако Бама.

Eto kako to izgleda kad smradikali pokušavaju da ostave utisak da su obrazovani o svetskim dešavanjima.

I poslednji penzioner od 80 godina koji čita Politiku može da sazna kako se Obama zove.

Sad vi zamislite kad su od 2+ miliona simpatizera SRS među njima najpametniji Nikolić i Vučić.  Smile  Smile

Dalje, moj omiljeni deo:

Citat
Новинар: Колега из иностранства поставио би питање на енглеском.

Александар Вучић: Само изволите.

Новинар: (питање на енглеском)

Александар Вучић: Могао бих да вам одговорим на енглеском, али због осталих новинара ћу одговорити на српском.

Pa što ne prekuca pitanje i odgovor na engleskom...

"Aj mast Vuk Jeremić bolesnik kurva del ponte, vid ol hart dosmanlije dirty campaign."

Ewe bonehead...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 20:05:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.