Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 23:32:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori u SAD  (Pročitano 54503 puta)
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
Демократе са оваквим кандидатима немају шансе ...
kao sto vec jednom rekoh, ja bas naprotiv mislim da zbog politike koju je Dzordz Bus vodio imaju sanse. Za nas bi  ipak bilo "malo bolje" da pobedi republikanac, oni barem manje mrze nego demokrate. Kao sto sam negde vec napisao da je 2004. pobedio Keri a ne Bus, Kosovo bi vec igralo kvalifacije za SP 2010.
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K510i
Obama pobedio u Vasingtonu,Nebraski i Lujzijani  Smile
Hakabi  u Kanzasu i verovatno Lujzijani  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E50
I sta bi to sad trebalo da znaci...ajde nam prevedi casti ti.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5

A sta je tu cudno? Ta amerika je bre mnogo velika, mozda imaju dve Luizijane, ko ce ga znati... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 

A sta je tu cudno? Ta amerika je bre mnogo velika, mozda imaju dve Luizijane, ko ce ga znati... Smile
Obama je Demokrata a Hakabi republikanac. Prajmariz se vide paralelno u obe stranke na istom području.

Znači da je Obama stekao izvesnu prednost, odnosno da je smanjio razliku u odnosu na Klintonku. Kod republikanaca je praktično već sve rešeno.

Obama pobedio Hilari u Luizijani, Nebraski i Vašingtonu
Autor: Tanjug | 10.02.2008 - 09:40
Obama pobedio Hilari u Luizijani, Nebraski i Vašingtonu

U tesnoj borbi za nominacije Demokratske partije za kandidata na predsedničkim izborima u SAD, Barak Obama je odneo laku pobedu na izborima u tri savezne države, dok je u republikanskom taboru Majk Hakabi pobedio favorita Džona Mekejna u dve države.

Obama, senator iz Ilinoisa, dobio je na juče održanim izborima podršku demokrata u Luizijani, Nebraski i Vašingtonu i lako pobedio Hilari Klinton.
Analitičari procenjuju da ove pobede nisu još uvek i odlučujuće, ali je zasigurno da Obama polako vraća izgubljenu prednost.

Na obraćanju demokratama u Virdžiniji, Obama je poručio da će mu najnovije pobede uvećati šanse da ostvari pobedu na novom stranačkom skupu, u državi Virdžiniji, u utorak.
"Danas su glasači od Zapadne do Istočne obale, u samom srcu Amerike, ustali i rekli 'da, možemo' i verujem da možemo da pobedimo u utorak u Virdžiniji ukoliko ste spremni za promene", poručio je Obama.

Nasuprot iznenađujućim pobedama baptističkog sveštenika i bivšeg guvernera Arkanzasa, Majka Hakabija, favorit Džon Mekejn je bio uspešniji u krajnjoj severozapadnoj državi Vašington.
Analatičari procenjuju da pobede koje je zabeležio Hakabi ukazuju da u Republikanskoj partiji postoji konzervativna frakcija koja je sumnjičava u pogledu Mekejna kojem predstoji zadatak da ujedini članove svoje partije.

Hakabi i trećeplasirani Ron Pol se nalaze pod rastućim pritiskom da se povuku iz izborne trke zarad jedinstva partije, međutim Hakabi je poručio da nema nameru da se povlači i da "još veruje u čuda".
Za sada je izvesno da je Mekejn dobio podršku 719 delegata, a Hakabi 198, preneo je britanski BBC, podsećajući da je kandidat Mit Romni odustao od predsedničke trke.

Kod demokrata predstoji teška "bitka" pošto na izborima u 22 američke države održanim na tzv. "super" utorak ni Obama ni Klintonova nisu osvojili većinu. Klintonova je do sada dobila podršku 1.055 delegata naspram Obaminih 998, dok im je potrebna podrška 2.025 delegata na konvenciji Demokratske partije, kada će formalno biti određen predsednički kandidat te stranke.

Iz izbornog štaba Hilari Klinton poručuju da očekuju pobedu njenog kandidata na izborima koji će danas biti održani u državi Mejn, kao i na izborima u Teksasu i Ohaju, 4. marta.
Prema rezultatima anketa, Obamu podržavaju Afroamerikanci, muškarci i mladi, dok Klitonova ima podršku žena i Amerikanaca latinoameričkog porekla.

Blic
« Poslednja izmena: 10. Feb 2008, 10:43:01 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Pobjedio Obama u Vasingtonu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K510i
Ono sto je jako vazno za Obamu je da pobedjuje i tamo gde nema mnogo Afro-Amerikanaca(nesto sam mnogo politicki korektan u zadnje vreme). Pobedio je u Vasingtonu, Ajdahou, Sev.Dakoti, Nebraski u drzava gde nema mnogo crnaca a koje su ruralne (citaj "zadrte").

Sto se tice omiljenih mi republikacana Majk Hakabi mozda ne moze da dobije nominaciju ali moze da onemoguci Dzona MekKejna da je on dobije u I krugu. Dolazi glasanje u Teksasu u kome Hakabi kao sto i ptice na grani vec znaju ima podrsku   ultra-mega-giga Caka Norisa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Americki izborni sistem je gori nego nas...
Predsednici i kandidati se biraju gotovo godinu dana, a predizborna kampanja traje bez prestanka vec 200 godina...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
OS
Windows XP
Browser
mob
SonyEricsson K510i
Pa ne znam bas dali je gori, ali ja ne vidim bolji za zemlju sa takvim uredjenjem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Americki izborni sistem je gori nego nas...
Predsednici i kandidati se biraju gotovo godinu dana, a predizborna kampanja traje bez prestanka vec 200 godina... Smile

Izborni sistem je najsavrsenije na svetu u USA, samo je pitanje da li je taj sistem odraz demokratije koja je proklamovana u njihovom ustavu, jer uglavnom pobedjuje onaj kandidat koji skupi sto vise kapitala oko sobe, a kada pobedi samo omogucuje tom kapitalu da se udvostruci.

Inace ja navijam za Republikance jer su po meni oni bili dosta blazi po Srbiji nego Demokrate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 138
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 23:32:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.