Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 192683 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
I koji problem imate sa covekom. Ja mu, licno, veoma zavidim na tome kako je vaspitao decu i kako vodi svoju porodicu.

Nemam nikakav problem sa njim i ne interesuje me privatni život porodice Djoković, samo kažem da ljudi treba da misle svojom glavom i da njihovi roditelji nisu njihovi bogovi u koje treba slepo da veruju. Roditelje treba poslušati u stvarima koje su proizašle iz njihovog iskustva, ali ne u mnogim drugim gde je potrebno odluke donositi na osnovu informacija koje njima nisu poznate.

Meni je fascinantno kako se u Srbiji ideologija i političko opredeljenje prenose sa oca na sina, bez spremnosti ijedne generacije da preispita te stavove. Malo je ljudi koji glasaju drugačije od svojih roditelja.

A što se tiče podrške, svako ima pravo da podrži koga hoće, a na narodu je da proceni koliko ta podrška vredi. Verovanje autoritetima (osim u nekim slučajevima) je logička greška, jer to što je neko autoritet ne znači da govori i da zna istinu. Jako rasprostranjena pojava u nas.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
@NenadS
Kad sam napisao "milion drugih" nisam mislio na ove sto su se slikali za reklamu vec na glasace. Djokovic ima pravo na politicko opredeljenje kao i svi ostali. Razlika je samo u tome sto prosecan birac podrzava i poznaje kandidata za predsednika mesne zajednice ili opstine a Srdjan Djokovic za predsednika drzave.
I koji problem imate sa covekom. Ja mu, licno, veoma zavidim na tome kako je vaspitao decu i kako vodi svoju porodicu.
Đoković je zloupotrebio uspehe svoga sina da bi podražao Tadića. Što se tiče vaspitanja super je, Nole dobro igra, ali pare čuva van voljene države Srbije. Nemam ni tu ništa protiv, ali da li je to poruka da volimo Srbiju, a pare čuvamo u Švajcarskoj? To je puni patriotizam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
@divad83
Valjda treba ocekivati da Djokovici ispravljaju krive drine po Srbiji.
Nije on ni politicar niti zivi od ove drzave.
Da je uradio kao ona budalina od Dokica tad bi bio dobar. Sjebo i porodicu i cerkinu karijeru pa se sad setio da je ipak bolje da se vrati u Australiju.

@NenadS
Ne mislim ja da je u redu da roditelji deci namecu misljenje (pogotovo ne politicko) ali bi trebalo da deca od roditelja naslede nacin razmisljanja jer je upravo to svrha vaspitanja.
E sad, ako je roditelj neka budalina tu od dobrog vaspitanja i tako nema nista.
Inace, mislim da je dobro da deca imaju drugacije stavove o mnogim stvarima nego roditelji kao i da roditelj moze dosta da nauci od svog deteta ako je pametan i ume da slusa.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S24

Колико год се не слагао око подршке Тадићу, са овим морам да се сложим.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2012, 17:49:23 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
@divad83
Valjda treba ocekivati da Djokovici ispravljaju krive drine po Srbiji.
Nije on ni politicar niti zivi od ove drzave.
Da je uradio kao ona budalina od Dokica tad bi bio dobar. Sjebo i porodicu i cerkinu karijeru pa se sad setio da je ipak bolje da se vrati u Australiju.

@NenadS
Ne mislim ja da je u redu da roditelji deci namecu misljenje (pogotovo ne politicko) ali bi trebalo da deca od roditelja naslede nacin razmisljanja jer je upravo to svrha vaspitanja.
E sad, ako je roditelj neka budalina tu od dobrog vaspitanja i tako nema nista.
Inace, mislim da je dobro da deca imaju drugacije stavove o mnogim stvarima nego roditelji kao i da roditelj moze dosta da nauci od svog deteta ako je pametan i ume da slusa.
tema se tice svih nas,inace covek je socialna zivljka sto mu dodje da mora i treba da zivi u zajednici pa tako ima i odgovornost za tu zajednicu...nem ja nista protiv da ljudi gledaju svoja posla al nek se drze onda van politike kakav je to nacin? eto ovako sam ja shvatio tvoju poruku mada tacno je da ti najbolje uvek zele roditelji e sad kako i kakvi su to je drugo pitanje...mene samo nervira ta opsta letargija i defetizam odsustvo smisla a svi kukaju li kukaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Citat
To je puni patriotizam?

Opet kažem,pogledaj prvo na sebe,pa onda ocenjuj druge. Da bi uopste mogao da sudis.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2012, 18:00:03 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
@Perudji
Pa dobro, majku mu, nije Novak Djokovic igrao loto pa dobio sedmicu pa mu onda otac uzeo pare i zloupotrebio njegov uspeh.
Taj je covek sve sto je imao ulozio u njega. Od coveka koji poznaje Novakovog strica sam cuo da je cak i kredit morao da podigne da bi mu obezbedio nekog trenera.
Tako da je Novakov uspeh i njegov.

@MagicMaster
Nije ni meni jasno zasto mu je to trebalo ali samo branim pravo coveka da ima svoje misljenje.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
@zille,
Ako neko čuva pare u drugoj državi, jer je to veoma korisno i objektivno u redu, a na izborima podržava Tadića, koji je stvorio ovakvu državu Srbiju, šta reći o njemu kao čoveku, patrioti... Uostalom šta reći o njegovom moralu. Većina tih jadnih birača i ne zna zašto Nole živi u Monaku, već samo vidi njegov neizmereno velik patriotizam.Zar nije sve to bezobrazno i nemoralno. Nadam se da njegova deca neće u tom pogledu ugledati na oca Srđana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.3
mob
Motorola 

More,pojede on "uložak" od VEP-a svim opozicionim glasačima ! Stoka zombifikovana...
« Poslednja izmena: 19. Maj 2012, 18:41:46 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Bas Evropski odgovor  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.