Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Drugi krug predsednickih izbora
Boris Tadic (DS)
Tomislav Nikolic (SNS)
Idi dole
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbori 2012. - Rezultati, reakcije i komentari  (Pročitano 192589 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Kako je lepo u ime porodicnih i tradicionalnih srpskih vrednosti savetovati sina da tuzi oca zbog politike. Malo smo mi propali kakve smo dzukele od ljudi.

Pa Dverani oce da budu kao brkate cike u koznim mantilima u vreme kad su deca prozivala roditelje  Smile
A Djokovic ima potpuno pravo, kao uostalom svaki drugi gradjanin Srbije da kaze sta misli i koga podrzava, reko ja, upala bi sekira u med Dveranima da je Djokovic njih podrzao, cak bi napadali sve kao izdajnike koji bi spomenuli kako Djokovic drzi kesh u Monaku  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung 
Citat
tadic definitivno ima nekih fizickih problema. Pogledajte kako je covek izgledao u sredu:

Pola nekadasnjeg coveka.
Ne znam sta mu sve to treba kada je vec dva puta bio predsednik a zdravlje mu propada?!

Što reče jedan radikal dok se pijan drao u radničkom autobusu: "Otići će on bez ispaljenog metka "
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Nokia 6220
Oce, zajedno sa Dacketom i ostalim ekspertima, sa kofercetom u ruci, cim zavrsi sto je zapoceo.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Alcatel 
Oce, zajedno sa Dacketom i ostalim ekspertima, sa kofercetom u ruci, cim zavrsi sto je zapoceo.
Za sto za dvetsta godina. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Podrzao je Tadica kao i jos milion drugih ljudi i to je njegovo pravo.

Smanji malo, biće da ih nije baš milion. Uglavnom je dobio podršku od onih od kojih se to i očekivalo: kriminalaca, umetnika, pokornih i koristoljubivih, dupeuvlakača, fensera, seljačina, idolopoklonika, par senilnih baba i sličnih likova.

A ti Novace, ako nekad budes ovo procitao, slusaj oca jer ti u zivotu samo porodica stvarno zeli dobro.

On nije njegov otac i dobro je da mu otac ne formira sva mišljenja i stavove u životu, za razliku od mnogih ovde kojima je otac vrhovni autoritet. Ako nekome treba otac da kaže za koga da glasa, ako ne ume sam da promisli o tome, onda je taj čovek jako neinteligentan, da ne kažem glup.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung 
Citat
umetnika, pokornih i koristoljubivih, dupeuvlakača ...

Glumci su nam najveće političke prostitutke... Ali najviše me je iznervirao Radoš Bajić koji je groktao kako je on protiv ovog režima a sada i on podržava Tadića.
« Poslednja izmena: 19. Maj 2012, 15:54:36 od AmenoDorine »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Па како вас бре људи није стид да кршите предизборну тишину ?   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
Kako je lepo u ime porodicnih i tradicionalnih srpskih vrednosti savetovati sina da tuzi oca zbog politike. Malo smo mi propali kakve smo dzukele od ljudi.
I neka i nije u redu to sto je matori uradio i rekao, ipak mu je otac i bez njega, takvog kakav je, Novak bi verovatno bio samo jo jedan od mnogih talenata koji su propali u Srbiji. Zna taj da sacuva i sebe i svoje dete od mnogih propaliteta i lezilebovica koji bi mu se do sada sigurno nakacili.
Nije mi jasno zasto pojedini misle da su Djokovici duzni da sude sta u Srbiji valja ili ne valja. Podrzao je Tadica kao i jos milion drugih ljudi i to je njegovo pravo.
A ti Novace, ako nekad budes ovo procitao, slusaj oca jer ti u zivotu samo porodica stvarno zeli dobro.

tacno tako samo uski interesi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
Browser
Opera 11.10
mob
Samsung neki
@NenadS
Kad sam napisao "milion drugih" nisam mislio na ove sto su se slikali za reklamu vec na glasace. Djokovic ima pravo na politicko opredeljenje kao i svi ostali. Razlika je samo u tome sto prosecan birac podrzava i poznaje kandidata za predsednika mesne zajednice ili opstine a Srdjan Djokovic za predsednika drzave.
I koji problem imate sa covekom. Ja mu, licno, veoma zavidim na tome kako je vaspitao decu i kako vodi svoju porodicu.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.46
Citat
umetnika, pokornih i koristoljubivih, dupeuvlakača ...

Glumci su nam najveće političke prostitutke... Ali najviše me je iznervirao Radoš Bajić koji je groktao kako je on protiv ovog režima a sada i on podržava Tadića.

Ko ce da mu daje pare za raznorazne projekte za RTSu ako krene sad da pljuje Tadica? On je samo jedan od gomile.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 217
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.