Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbačen sa koledža, branio kolegu Hrvata  (Pročitano 9921 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
Citat: Nen

isterali nas sa nase zemlje, okupirali Republiku Srpsku Krajinu

http://www.lib.utexas.edu/maps/historical/history_balkans.html

Pokazi mi, molim te, na nekoj od ovih karata, ono sto nazivas "Republika Srpska Krajina" i, osim toga, reci: s koje "vase" zemlje ste to istjerani u proteklih 15-ak godina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
E, aj nemojte  
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vojna krajina je kao regija postojala, to je cinjenica, al to nikakve veze nema sa RSK posebno gledajuci etnicki sastav stanovnistva.
Od kad postoji hrvatska to je bilo u njenom okviru, cak i kad je srbija bila najveca nije bilo nase.
Slazem se da tamo ima jako mnogo srba, tacnije bilo ih je, sad ih ima manje, ali... i u nemackoj ima 700 000 srba i u austriji ih ima ne zna im se broj, pa sto ne polazemo pravo na njih? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Republika Srpska Krajina je jedna od srpskih zemalja, koje su trenutno podeljene, ali jednog dana ce biti ujedinjene u jednu drzavu, sad da li ti to zelis da prihvatis ili ne je druga stvar.

A 500.000 Srba je proterano sa teritorije RSK u poslednjih 15 godina ako nisi znao.

Evo i tebi jedna karta:

http://slike.srsforum.com/vsrbija.jpg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Batalite mi te karte, ja sednem i nacrtam granice koje se meni svidjaju i aj da se igramo.
Citat
Republika Srpska Krajina je jedna od srpskih zemalja

Na osnovu cega?
Citat
koje su trenutno podeljene, ali jednog dana ce biti ujedinjene u jednu drzavu,

Svakako, zvace se Evropska Unija.
Citat
sad da li ti to zelis da prihvatis ili ne je druga stvar.

Mislis li da ce tebe ili mene neko pitati?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Nen, ta mapa sto si ti postavio je viseo deo maste nego realnosti. Ja bih voleo da se nesto tako desi ali nikad nece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: SerbianFighter
Nemas, ok, to je vec tvoj problem, ja imam i ja mogu da sudim na osnovu cinjenica, ti nemas i ne mozes.

Верујем да сам био јасан и да не морам да се понављам. Као што сам рекао, нити знам нити ме занима шта пише на другим темама, али се твоја опаска да није `прави Србин` овде очигледно односила на његов став да не жели да дели собу са Хрватом. Ко си бре ти да постављаш критеријуме ко је прави Србин а ко није? Тај његов став делим и ја и још велики број Срба, а ти немаш право да све нас вређаш таквим опаскама.

Sve ono sto ces ti za njih reci, mogu i oni reci za tebe.

Шта могу рећи? Да ли могу рећи да смо ми извршили геноцид над њима? Ајде дај нешто конкретно. Наравно да они могу рећи свашта, могу да лажу, али ти не би требало у томе да им држиш страну. Једноставно то што су они радили нама је потпуно неупоредиво са било чим што смо ми радили њима. Ајде дај ми неки пандан Јасеновцу, нешто што није бар за два реда величине мање од тог стратишта. Надам се да немаш образа да ми овде споменеш неки Блајбург и поредиш га са Јасеновцом Wink. Чак уопште нема потребе расправљати о овом, довољно је погледати чињенично стање сада и уопредити га са стањем са почетка овога века па да буде потпуно јасно ко је ту над ким извршио геноцид. Или ти можда ти имаш неге друге податке? Можда верујеш да су Хрвати у Србији чинили безмало половину становништва а да их данас готово нема, да смо ми над њима извршили геноцид? Ставрно не разумем да неко толико нема капацитета да једну тако очигледну чињеницу прихвати.

I oni su proterivali srbe, i mi smo proterivali njih iz njihove zemlje, jer taj deo hrvatske ma koliko tu srba bilo, uvek je bio deo hrvatske!

Одлазак неког мањег броја становништва са територије на којој бесни рат је сасвим нормална појава, и потпуно је неупоредиво са протеривањем 300 хиљада Срба у року од пар дана, убијања стараца, бомбардовања колона избеглица, да не напрајам даље. Ми нисмо никога протеривали у смислу да је морао да бежи и тиме спашава свој живот као што су они протеривали нас. Кажеш део Хрватске. Питам ја тебе које Хрватске? Када је то пре ових задњих дешавања постојала држава Хрватска? Како нека територија може бити део државе која не постоји? Територија РСК је била у саставу државе Аустроугарске, па две Југославије, па тек у прошлој деценији је постала део државе Хрватске. Колико се сећам на овом форуму сам већ детаљно образложио због чега имамо веће право на ту територију од Хрватске.

Pa i tvoj vojvoda seselj je previse puta mnogo ruznih stvari rekao za hrvate ovde, pre neki dan ponovise za onog hrvata iz zemuna sto su ga isterali iz stana a tu uselili partijsku sluzbenicu neku ne secam se koju.

Глупост! Тај стан није био приватно власништво, и налог за исељење је био потпуно легалан. Таква исљавања се дешавају и дан данас, без обзира на националну или страначку припадност. Ако је неко добио привремено неки стан да користи не значи да је то његова својина.

Sta su lepo uradili?
Meni je stravicno mnogo znacilo sto je letos laki zapucao iz zagreba da se upoznamo na okupljanju, i tih par piva i razgovora koje smo vodili su mnogo vredniji nego bilo kakav razgovor sa bilo kojim idiotom sa jedne ili druge strane koji propagira versku i nacionalnu mrznju.
Sa takvim coveko, sasvim nebitno iz kog naroda, delio bih i sobu, i srecu i tugu, i parce hleba koje jedem jer takvi ljudi su mi pravi prijatelji.

Ово је твоја лична ствар и мени није ни на крај памети да теби нешто намећем или да ти ограничавам са ким треба а са ким не треба да се дружиш. Исто то би требало да важи и за тебе, да не вређаш остале који такође имају апсолутно право на свој став о томе са ким желе а са ким не желе да имају контакте.

To sto vi imate predrasude i tu obojica tupite kakvi su a ni ne poznajete ih, ako i poznajete poznajete njih 100ak iz najgoreg sloja kakvih i kod nas, to je vas problem koji je trebalo leciti na vreme.

Немам ја никакве предрасуде него прецизно дефинисане критеријуме засноване на чињеницама. Човек који не признаје, умањује и правда геноцид, који нема никаквих моралних проблема да велича државу која је настала етничким чишћењем и физичким уништењм милион невиних људи, мени сигурно не може бити пријатељ, без обзира на његову етничку припадност. Предрасуде нусу у питању јер ја немам никаквих проблема да ми Хрват буде пријатељ, ако би једноставно признао истину, прихватио да је део територије данашње Хрватске етнички очишћен од Срба и да је извршен један од најгнуснијих злочина у историји човечанства, Хрват који се искрено каје због тога и који је свестан да после свега најмање што могу да ураде је да ту територију лепо предају назад онима чија су огњишта затрли. Познајеш ли таквог Хрвата да га одмах водим на пиће?

Nemoj da gutas preveliki zalogaj, zagrcnuces se.

Ево ја ћу да пробам да прогутам а ти се потруди да буде што већи Smile , само немој опет да ме разочараш ко раније и да кажеш да немаш времена тиме да се бакћеш WinkSmile . Ево укратко ћу навести неке лоше ствари које су Срби доживели од Хрвата, па после можемо да разрађујемо детаље:

Још под Аустроугарском су се залагали за укидање аутономије Војне Крајине јер су били љубоморни на Србе који су имали далеко већу самосталност од њих. У Првом светском рату су активно учествовали на стани АУ, и управо они починили зверске злочине над цивилима, женама и децом, по читавој Србији, након повлачења наше војске. Одмах након завршетка рата, где су захваљујући нама избегли одговорност и последице које следију пораженој страни у рату, почели су активну борбу против Срба, што је кулминирало атентатом на краља Александра 1934. У другом светском рату су починили најгнуснији геноцид, један од најсрамнијих злочина у историји човечанства, где су живот изгуниле стотине хиљада невиних људи, већином Срба, у бројним стратиштима од којих је најпоознатије Јасеновачки комплекс концентрационих логора. Битно је нагласити да је геноцид таквих размера као што је био у НДХ за време Другог св. рата никако не може свести под индивидуалну кривицу, да би тако нешто било физички оствариво била је потребна барем прећутна сагласност велике већине хрватскога народа. За време комунистичке владавине чинили су све на слабљењу Србије, у чему им је здушно помагао Тито (Хрват), почевши од неправедног административног разграничења где је очигледна намера да се Срби поделе у што више република, преко планског стварања дотад не постојећих нација (првенствено мислим на Црногораце, а ту су и Муслимани), стварања аутономних покрајина, све у циљу цепања и слабљења српског националног бића. И за крај наводим оружану сецесију, покушај насилног одвајања великог броја Срба од своје матице, што је на крају довело до тога да је биланс протераних Срба увећан за додатних готово пола милиона душа.

Ајде сада ти Wink. Да чујем које су то добре и позитивне ствари које су нам Хрвати учинили? Ко зна можда, увек постоји могућност, можда ти знаш нешто што ја не знам, можда имаш неки разлог, неко њихово `доброчинство` због којег би требали да им опростимо и заборавимо милион живота наших сународника, иако се нису чак ни искрено покајали због тога. Само немој да ми поново причаш како си се лепо испричао са Лакијем, то сам већ чуо WinkSmile .

Jel ti se vraca teritorija?

Да. Јел се теби враћа територија СрпскиБорче, или и ти сматраш да су последице геноцида легитимне?

Vracaj je, ali znaj, ako bude makar kap krvi prolivena zbog toga, bilo kog naroda... NIJE VREDNO!

Што се крви тиче, то сваки норамлан човек жели да избегне, треба бити максимално стрпљив, чекати да се ситуација промени, како геополитичка, тако и код нас и у Хрватској, не би ли Хрвати схватили да је отето проклето и мирним путем вратили оно што им не припада. Међутим ако се у томе не успе, када се стекну услови, а стећи ће се макар и за 100 година јер се точак историје окреће, није на одмет употребити и минималну потребну количину силе, наравно без икаквог реваншизма или не дај Боже злочина над цивилима. Обзиром да је наталитет у Хрватској још гори него код нас а да је окупирана српска територија и сада готово празна, нема никакве опасности да се над Хрватским цивилима почини неко злодело.

I onako ce za 10 godina to sve biti jedna drzava, svidelo se to tebi i meni ili ne, niko te ni pitati nece.

А јел? Јел ти то неко причао или ти то сам? Ако мислиш на ЕУ ваљда си свестан да се и у ЕУ добро зна шта је Француска а шта Немачка и да имају све државе имају потпуни суверенитет, нема ни говора о томе да је ЕУ једна држава.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Обрисасте ми и дупликат и оригинал, а ја тражио само дупликат да се брише  Smile Ево поново:

Citat: Satir
http://www.lib.utexas.edu/maps/historical/history_balkans.html

Pokazi mi, molim te, na nekoj od ovih karata, ono sto nazivas "Republika Srpska Krajina" i, osim toga, reci: s koje "vase" zemlje ste to istjerani u proteklih 15-ak godina?

Јесте, а покажи ти мени државу Хрватску чији је саставни део територија РСК (само немој да ми се позиваш на Томислава Wink, мада је и његова држава покривала само део територије РСК). Чак шта више покажи ми било какву државу Хрватску Smile, у периоду после оне краткотрајне од пре хиљаду година па до геноцидних творевина НДХ и данашње Хрватске. Да не дужимо, пошто ме више мрзи да куцкам, само ћу на брзака цитирати делове једне моје раније расправе са Ласлом у којој аргументовано негирам државност Хрватске и доказујем да немате право на територију РСК. Јесте да ће бити мало испрекидано и набацано али ко хоће наћи ће већ оно што је битно:

Citat
И сам си рекао де се територије из времена Томислава и Душана не могу сматрати меродавним за данашње границе. Значи посматрајмо период стварања савремених држава, 19. и 20. век. У почетку је ситуација била таква да смо ми били под Турцима а ви под Аустроугарима. И Турска и Аустроугарска су освајачке силе и њихова међусобна граница не може бити меродавна за будуће разграничење Срба и Хрвата. За разлику од вас, ми смо се интензивно борили за наше ослобођење и стварање самосталне државе која је и призната 1878. год. Хрватска је у оквиру Аустроугарске добија одређену културну аутономију тек после стварања тзв. `двојне монархије` 1867. год. али та аутономија није имала никакве државотворне атрибуте и односила се колико на Хрвате толико и на Србе. Број Срба у Аустроугарској је био готово подједнак као и Хрвата како си и сам рекао да су били и на челу 4 жупаније. Све у свему носиоци те минималне аутономије су били колико Хрвати толико и Срби. Та и таква Хрватска аутономија је у сваком погледу далеко слабија од аутономије коју је имала тзв. Војна Крајина.

За време првог св. рата су Хрвати поступали прилично дволично, са једне стране су се залагали за Југославију а са друге активно учествовали у оквиру Аустроугарске војске у операцијама против Србије и Црне Горе. На крају је Српска (и понављам Српска) војска ослободила делове Аустроугарске у којима су Срби (и понављам Срби) били већински народ, као и територије на којима су Хрвати и Словенци били већински народ, али на позив и уз сагласност Хрвата и Словенаца (који су сада већ дфинитивно изабрали страну). У то несрећно стварање Југославије је Србија (и понвљам Србија) унела своју државност као и имовину (злато и амбасаде које сада делимо). Ни у овој новој држави - Југославији се неможе говорити ни о каквој државности Хрватске, као ни о њеној територији.

У другом св. рату сви знамо шта се десило. Хрвати су опет пукушали да истребе Србе `западно од Дрине` и у томе у добром проценту и успели, а Срби опет после рата све `заборавили` и опет у заједничку државу. У Титовој Југославији је Хрватска први пут добила `границе`, али ова Југославија последица комунистичке револуције и НАСИЛНОГ узимања власти од стране комуниста, а оно што се деси у револуцији не може имати правни кредибилитет. Србе ту нико ништа није питао, а када се овако са дистанце реално сагледају догађаји може се закључити да је комунистички режим био анти-српски и да је радио на томе да Србе што више ослаби и распарча. Али чак и у тој Југославији републике НИСУ имале право на одцепљење тако да Срби нису осећали опасност да могу бити подељени у више држава. Уставом 1974. и добијањем права на отцепљење Хрватске границе у `неку руку` добијају легалитет али никако немају легитимитет, који наравно пада у воду када се узме у обзир легалитет читавог комунистичког система и начин његовог настанка. Све у свему, при распаду Југославије нико није имао право да без њиховог пристанка Србе цепа у више држава.

Citat
У праву си када кажеш да је тешко објаснити како је то Хрватска имала своју државност и територију под Аустроугарском, а ја бих додао да је и немогуће. Сасвим је јасно, чак и онима који нису историчари као што си ти, шта чини једни државу односно њену државност. Да нећеш можда рећи да су Хрватска и Аустроугарска склопиле савез држава ? Потпуно је јасно да је све што се дешавало и функционисало на том подручју, све аутономије, сабори, бановине, жупаније постојало искључиво по жељи и уз дозволу окупатора (Аустроугара). Племство је кориштено (не само у Хрватској неко на свим окупираним територијама) за лакше владање народом и било је максимално покорно Хабзбурговцима.

Ал ајде, и са твог гледишта на унутрашње уређење Хабзбуршке Монархије може се доказати да Срби имају право на Крајину отприлике баш толико колико и Хрвати на Хрватску. Као што и сам вероватно знаш, угарски краљ Коломан убио је последњег Хрватског владара Петра 1097. на планини Гвозду (Петрова Гора) а 1102. припојио територију Хрватске Угарској. Хрватско племство није имало куд и да би задржало привилегије морало је да призна његову врховну власт. Ту и тамо су се међу племством истицали Франкопани, Шубићи, Бабонези али су били првенствено заокупљени муђусобном поделом оно мало моћи коју су им Угари дозвољавали и Анжујци су им за време краља Лајоша дефинитивно одузели сваки утицај. Након битке код Мохача 1526. и погибије угарског краља Лајоша другог, Фердинанд Фабзбуршки постепено успоставља контролу над Угарском (самим тим и Хрватском). Крајем 15. и почетком 16. века број Срба у Славонији, Банији, Лики и Војводини (јужној Угарској) стално расте. У Ораховици и Будиму настају православне епископије. Године 1538. Срби добијају прве повластице, а 1580. долази до организовања Војне Крајине. Средиште Војне Крајине постеје град Карловац (а многи се подсмевају чувеној Шешељевој линији разрганичења ) и Крајина је ИЗДВОЈЕНА из банске Хрватске. У 17. веку Хрватски феудалци траже укидање Војне Крајине, што Аустријски двор категорички одбија. Следи велика сеоба Срба 1690. и царском привилегијом (аугуст 1690.) потврђују се привилегије и повластице православне цркве у Угарској, Хрватској и Славонији. У 18. веку Аустријски двор још више сужава самоуправу Хрватске , тако да сабор губи сваки значај јер Хрватском управља Краљевско веће које ради по упутствима из Беча. Након укидања Краљевског већа Хрватска прелази у руке Угарског већа, а бан постаје обични посредник између Хрватске и Беча са седиштем у Будиму (ште ће тамо ког очина?) Значи све до њеног укидања крајем 19. века Крајина је била у бољем положају од Хрватске, а укинута је пред саму пропаст Аустроугарске империје када је централна власт била већ значајно пољуљана.

Citat
Опет исто... Не може постојати држава која нема власт над својом територијом. Евентуално одређени органи могу носити континуитет неко кратко кратко време али 900 година ваше окпације, као и 500 година наше окупације сваку причу о континуитету државности чине смешном. Какве везе има племство са државношћу ? Лозе наследних династија (што опет не представља државност) су прекинуте како наша тако и ваша. То што сте ви међу собом имали окупаторове послушнике, а ми нисмо (ми са њима по кратком поступку ) то само иде вама на част и не значи апсолутно ништа по питању државности. Док сте се ви слизали са вашим окупатором, ми смо уложили велике жртве како би се наш национални идентитет очувао (мајке су убијале своје прво дете да би савувале чисту Српску нацију) и много крви је проливено да би коначно 1878. године на Берлинском Конгресу биле међународно признате две српске државе Србија и Црна Гора (ми две а ви ни једну ). Значи пре стварања Краљевине Југославије Србија је била међународно призната земља (и уз то победница наметнутог јој рата) док је Хрватска било име за један непрецизно дефинисан део територије Аустроугарске (губитнице освајачког рата), који је ослободила Српска војска. Такође је Краљевина Југославија била званични правно-политички наследник Србије. Овде је све толико очигледно да више нећу коментарисати твоје смеше тврдње које ће евентуално да уследе.

Срби у Хрватској не могу бити национална мањина јер су, за разлику од Срба, Хрвати веома нетрпељиви према мањинама. Ваљда не морам опет да помињем геноцидност Хрватског народа и злочине које сте починили.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
@radikal

ja sam brisala, izvini za to, nisam primetila da sam obrisala dva razlicita posta! bilo je sasvim slucajno, izvini jos jednom!
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ма у реду је, ионако је све копи-пејст Smiley .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.