Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbačen sa koledža, branio kolegu Hrvata  (Pročitano 9864 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Е сад је релативно шта значи `мрзети`. Ако са неким нећеш да делиш собу то не значи да га мрзиш, него да си рационалан и свестан да ти `дружење` са њим ништа добро донети неће. Ево и сам видиш како прође Србин који са Хрватом дели собу  :wink: .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Radikal ne hvataj se za jednu travku na celoj livadi.
Nije relativno sta znaci mrzeti, posebno kad cujes ono sto branislav kaze.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Немам појма шта прича на другим темама али овде му је најрадикалнији став да неће са рватом у собу. Неђу ни ја, па шта сад.

И тешко да је све што нам се дешавало у односима са Хрватима у прошлом веку само једна травка. Ево пробај ти да изнесеш позитивне ствари које смо доживели са њихове стране а ја ћу негативне па да видимо којих има више, које су значајније  :wink: . Наравно ово ти само хипотетички предлажем јер је очигледно да би ти имао озбиљхих проблема да наведеш макар и један пример Smiley .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Ok, da li zaista mislis da je to bitno? Ako mozemo da im prodamo robu, ili oni nama nesto, naravno po povoljnim uslovima, s obzirom da smo susedi, sto bismo uopste o tome pricali. Sa Hrvatima treba da imamo odnos kao sa bilo kakvom neutralnom drzavom, jer necemo mnogo postici ako ih mrzimo, a da se volimo nece biti nikad.
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Занчи ти си задовољан са тренутним стањем, са последицама геноцида, и сада ти је најбитнија трговина?
Да би смо једног дана ми истерали наше право да вратимо нашу територију и тиме бар делимично испранимо неправду, да жртве вековног геноцида добију бар малу садисфакцију, морамо то питање држати отвореним, стално потенцирати то и предочавати свима у свету, паметно затезати ситуацију и тиме стварати позитивну тензију. Хрвати су једноставно задовољни тренутним стањем, постигли су свој циљ и уживају у последицама геноцида, и сада им је у ионтересу да се ситуација смири, да се злочини почну заборављати. Ми једноставно тиме не можемо бити задовољни. Ако ми прихватимо тренутно стање и понашамо се као да се ништа није догодило, онда ђе мо изгубити свако право да у будућности, када се за то створе услови, макар и за 100 година, вратимо оно што је наше.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Hoces da kazes da su SVI Hrvati cinili zlocine? Ili SVI Srbi? Da li to znaci da zbog nekih idiota tipa Tompson ne treba da razvijamo ekonomiju, a tesko da mozemo da se ignorisemo?
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Ne razumem kako mozes da kazes da je trenutno stanje sa Hrvatskom dobro.

Pa izvrsili su genocid nad Srbima, isterali nas sa nase zemlje, okupirali Republiku Srpsku Krajinu, ali nema veze zato sto mozemo sad da kupujemo Kras bombone a oni Soko stark?!?!

Imamo mi i druge susede, nismo neko polu-ostrvo pa da moramo samo sa Hrvatima, i ne trebamo posle svega sad mi njima da otvaramo nase trziste za njihove proizvode. Npr. Hrvati su nam kupili Frikom!!!! To je sramota, da mogu oni da nam drze jednu od najvecih firmi kod nas za preradu hrane! Ali nikom nista. Proteras 500,000 Srba, a onda ti Srbi prodaju profitabilne firme. Odlicno.

A to da li bi delio sobu sa Hrvatom, ako imam izbora ne, ali ako nemam preziveo bih, i verovatno bi se druzili koliko toliko. Ali ne vidim sta tu ima lose ako neko kaze (kao sto bih ja rekao) da ne zeli da deli sobu Hrvatom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Ko je rekao da je dobro?
Ima gomila poslova koji mogu da se rade.
Nisam ni rekao da treba da ista od toga da se oprosti ili zaboravi. Samo sam rekao da ne zelim da optuzujem ceo narod za ono sto su radili pojedinci, kao sto ne bih voleo da optuzuju mene za ono sto su neki radili u moje ime.
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Немам појма шта прича на другим темама

Nemas, ok, to je vec tvoj problem, ja imam i ja mogu da sudim na osnovu cinjenica, ti nemas i ne mozes.
Citat
Ево пробај ти да изнесеш позитивне ствари које смо доживели са њихове стране

Sve ono sto ces ti za njih reci, mogu i oni reci za tebe.
I oni su proterivali srbe, i mi smo proterivali njih iz njihove zemlje, jer taj deo hrvatske ma koliko tu srba bilo, uvek je bio deo hrvatske!
To sto se desilo nije bilo ni dobro ni normalno, naprotiv, bilo je idiotski, ali nije samo ono sto su oni radili bilo idiotski.
Pa i tvoj vojvoda seselj je previse puta mnogo ruznih stvari rekao za hrvate ovde, pre neki dan ponovise za onog hrvata iz zemuna sto su ga isterali iz stana a tu uselili partijsku sluzbenicu neku ne secam se koju.
Sta su lepo uradili?
Meni je stravicno mnogo znacilo sto je letos laki zapucao iz zagreba da se upoznamo na okupljanju, i tih par piva i razgovora koje smo vodili su mnogo vredniji nego bilo kakav razgovor sa bilo kojim idiotom sa jedne ili druge strane koji propagira versku i nacionalnu mrznju.
Sa takvim coveko, sasvim nebitno iz kog naroda, delio bih i sobu, i srecu i tugu, i parce hleba koje jedem jer takvi ljudi su mi pravi prijatelji.
To sto vi imate predrasude i tu obojica tupite kakvi su a ni ne poznajete ih, ako i poznajete poznajete njih 100ak iz najgoreg sloja kakvih i kod nas, to je vas problem koji je trebalo leciti na vreme.
Citat
Наравно ово ти само хипотетички предлажем јер је очигледно да би ти имао озбиљхих проблема да наведеш макар и један пример

Nemoj da gutas preveliki zalogaj, zagrcnuces se.

Jel ti se vraca teritorija?
Vracaj je, ali znaj, ako bude makar kap krvi prolivena zbog toga, bilo kog naroda... NIJE VREDNO! I onako ce za 10 godina to sve biti jedna drzava, svidelo se to tebi i meni ili ne, niko te ni pitati nece.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
U potpunosti se slazem sa tobom SerbianFighter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.