Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izbačen sa koledža, branio kolegu Hrvata  (Pročitano 9906 puta)
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Citat
Територија РСК је била у саставу државе Аустроугарске, па две Југославије, па тек у прошлој деценији је постала део државе Хрватске.

Dvije Jugoslavije kažeš? Pa onda nije ni Srbija postojala u to vrijeme. O Turcima neću. I Vojvodina je bila dio Mađarske(a time i Austrougarske), stoljećima, pa ne vjerujem da ćeš ti potegnuti akciju za vraćanje pod Budimpeštu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Пошто одговоре већ имаш само ћу их поново цитирати Smiley . Можемо тако у круг колико год желиш  :wink: .

Citat: Laslo

Dvije Jugoslavije kažeš? Pa onda nije ni Srbija postojala u to vrijeme.

Citat: Радикал
На крају је Српска (и понављам Српска) војска ослободила делове Аустроугарске у којима су Срби (и понављам Срби) били већински народ, као и територије на којима су Хрвати и Словенци били већински народ, али на позив и уз сагласност Хрвата и Словенаца (који су сада већ дфинитивно изабрали страну). У то несрећно стварање Југославије је Србија (и понвљам Србија) унела своју државност као и имовину (злато и амбасаде које сада делимо). Ни у овој новој држави - Југославији се неможе говорити ни о каквој државности Хрватске, као ни о њеној територији.

Citat: Laslo

I Vojvodina je bila dio Mađarske(a time i Austrougarske), stoljećima, pa ne vjerujem da ćeš ti potegnuti akciju za vraćanje pod Budimpeštu.

У почетку је ситуација била таква да смо ми били под Турцима а ви под Аустроугарима. И Турска и Аустроугарска су освајачке силе и њихова међусобна граница не може бити меродавна за будуће разграничење Срба и Хрвата.

После пропасти једне империјалистичке и освајачке државе, која ће територија коме припасти одређује већинско становништво и проливена крв за ослобађање те територије.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Radikal, samo cu ti reci posto za prazne price nemam vremena, zaposlen sam covek i vrlo retko se upustam u besmislene i prazne rasprave.
Nije eu jedna drzava... ali ako nisi primetio polako ali sigurno to postaje
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ма да знао сам  :wink: .
Ако знаш нешто што су нам Хрвати добро учинили, посао је од пар минута да то овде и набројиш, али наравно, свима нам је јасно у чему је овде проблем.
Ево ајде ако хоћеш наброј те ствари, потроши тих пар минута, ја ти обећавам да нећу коментарисати и тиме те увлачити у даљу расправу и одузимати ти време.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
SerbianFighter, mozda ne pratis sva desavanja u EU pa mozda i nisi primetio da su oni daleko od jedinstvene drzave. Prvo niko nije usao u EU da bi izgubio svoj nacionalni identitet, i nikada se nece zaboraviti ko je Francuz a ko Spanac, EU je prosto jedno ekonomsko resenje za stvaranje velikog i jedinstvenog trzista, plus to da narod moze lakse da ide iz zemlje u zemlju i jos neko zakonsko uskladjivanje, sto je sve ok.

Ali clanice EU ne mogu da se dogovore ni oko ustava. Kako su se samo posvadjali pre nekoliko meseci, Nemacka i Francuska protiv Spanije i ovih ostalih novih i malih clanica EU oko toga ko ce imati vise glasova (eto vidis svaka zemlja clanica se deli i po tome ko koliko odlucuje).

I zasto bi sad isli kao muve bez glave u EU? Svedska je na referendumu odbila Euro, Britanija jos nece nista da odlucuje oko toga, cak referendumi u nekim bivsim sovjetskim republikama su dobili podrsku mozda 65-35 sto nije neka ogromna podrska za EU.

Pored svega mi smo jos dalekooooooo od EU, i ne moramo mnogo da se brinemo o tome, ali ako nam je cilj da udjemo (ali jos niko narodu nije objasnio zasto moramo da udjemo, ili ne) onda trebamo da radimo na tome.

Sto me dovodi do druge stvari koju sam hteo da kazem. Iako je sad situacija protiv nas, i nisam lud da mislim da mozemo u ovom trenutku nesto konkretno da uradimo po tom pitanju, mislim da je neophodno da mi kao narod budemo slozni u tome da govorimo da su RS i RSK srpske teritorije. Nastup kao sto je "to je izgubljeno, koja je svrha sad o tome misliti" ne pomaze nikome osim onima koji su te teritorije okupirali, zato bih voleo da svi Srbi kazu "to je nase, trenutno nismo u poziciji da se izborimo za to, ali mozda jednog dana" pa ako bude trebalo 500 godina da to ponavljamo neka, ali vredi pokusati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
slazem se da niko nije usao u to zbog toga, ali... nije sve onako kakvo izgleda.
videces, pre ili kasnije, kako su uveli novac, uvesce i zakone, jezik, sistem skolovanja i sl
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
da li ti brate (serbianfighter) hoces da kazes da bi delio sobu sa hrvatom koji prvo ne da jadnim devojkama da spavaju i uce pustajuci muziku(zajedno sa onim nasim nesrecnikom) pa onda te iste devojke napastvuje,prvo rukama pa onda nozem......bravo care samo izvoli.ja ne bih.
a sto se tice toga s kim bi ja delio sobu uopste nisi upravu,ne bi nikad delio sobu sa hrvatom zato sto bi se to lose odrazilo i na mene i na njega,ja se manje-vise interesujem za politiku....i tako te stvari,a sami9m tim ako bi delio sobu s njim verovatno bi i o tome morali da pricamo,a posto ces tesko naci hrvata koji se slaze sa mnom recimo po pitanju srpske krajine,to delenje sobe sa njim bi izazvalo mnogo svadja a mozda cak i fizickih obracuna.
radikal je 100% upravu sto se tice hrvata,ono sto su oni uradili srpskoj nejjaci ne sme ni da se oprosti ni da se zaboravi.
IP sačuvana
social share
"NJEGOVA MUCENICKA SMRT STVORILA JE OKO NJEGOVOG IMENA OREOL SVETOG RATNIKA.S VREMENOM,TAJ CE OREOL BIVATI SVE VECI A DRAZINO IME SVE SLAVNIJE..."VLADIKA NIKOLAJ VELIMIROVIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 626
Citat: branislav_srpska_atina
ja se manje-vise interesujem za politiku....

Ti, izgleda, nemas pametnijeg posla.
IP sačuvana
social share
high tech low life
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Branislave, izuzetak ne cini pravilo.
A budi ubedjen da je toliko pustao muziku izbacili bi ga iz doma, ne bi te nesrecnice ni pricale sa njim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
pa sad i ja i ti mozemo da pretpostavljamo koliko je muzika bila glasna,ali svejedno napasti devojku nije u redu,ma koliko bila bezobrazna.
IP sačuvana
social share
"NJEGOVA MUCENICKA SMRT STVORILA JE OKO NJEGOVOG IMENA OREOL SVETOG RATNIKA.S VREMENOM,TAJ CE OREOL BIVATI SVE VECI A DRAZINO IME SVE SLAVNIJE..."VLADIKA NIKOLAJ VELIMIROVIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.