Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 18:21:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izazovnost, napaljenost i te stvari  (Pročitano 20607 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Мушкарац који се "пали" само на физичке атрибуте и не заслужује ништа боље од девојке која само то и има. Притом не могу да нађем неку лепу реч за мушкарца који са својом садашњом девојком уопште разговара о бившој, притом је чак постављајући на неки пиједестал.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Притом не могу да нађем неку лепу реч за мушкарца који са својом садашњом девојком уопште разговара о бившој, притом је чак постављајући на неки пиједестал.

Upravo tako  Smile Smile

bez obzira da li je to ona trazila ili ne nikada ne treba govoriti o svojim bivsim vezama  Smile

sta je bilo bilo je...... treba gledati napred, nikada ne treba gledati nazad i stalno se osvrtati

a kad bi meni neka dosadjiva i raspitivala se o bivsim vezama i ona bi postala bivsa ubrzo  Smile
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Притом не могу да нађем неку лепу реч за мушкарца који са својом садашњом девојком уопште разговара о бившој, притом је чак постављајући на неки пиједестал.

Upravo tako Smile Smile

bez obzira da li je to ona trazila ili ne nikada ne treba govoriti o svojim bivsim vezama Smile

sta je bilo bilo je...... treba gledati napred, nikada ne treba gledati nazad i stalno se osvrtati

a kad bi meni neka dosadjiva i raspitivala se o bivsim vezama i ona bi postala bivsa ubrzo Smile

postojao je neki razlog zasto ga to pitam- ne zelim da ulazim u to, ali taj razlog je trebao vremenom izbledeti. samo...ja nisam odustala dok nisam dobila potpuni odgovor. prvi put kada sam ga pitala, odgovor je bio - drugacije ste gradjene. itd.

ne radi se o "paljenju" samo na fizicke atribute, vec je objasnjenje bilo da ga je vise palila zbog toga sto je onda bio mladji (prva ozbiljnija veza), a naknadno- zbog ponasanja prema njemu (izgledala je napaljenije na njega) i zbog izazovnog oblacenja, sminkanja - bila je lepse upakirana od mene, ali kao ne lepsa.
onako da nas vidi na ulici,povrsno, vecina muskaraca (i on) bi izabrali nju -  da nas ne poznaje (trazila sam da bude obektivan, pa eto mi). objasnio mi je to nagonom, mozda vecina muskaraca misli da je takva zena spremnija... koliko znam, radi se i o grudima - verovatno ih je naglasavala, jer ima vece grudi. zena je opcenito veca i drugacije smo gradje. nisam ju uopoznala, ali sam videla neku sliku (doduse, noviju, navodno se sada ugojila od pre njihove veze).

procitala sam sto sam napisala i videla koliko je ovo je jedna od najbesmislenijih stvari kojima sam se bavila u zivotu.
« Poslednja izmena: 19. Mar 2008, 11:25:59 od davaspitam »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Ништа бесмисленије ти није могло пасти на памет.
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Jeste, mogla ga je pitati o bivsoj curi njegovog tate  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

mozda i je, ali i ovako je dovoljno besmisleno. on vise ne razgovara o njoj, iako se znaju povremeno videti.

imala sam neki razlog - nije mi to palo na pamet bez veze pa ga eto pitam. za druge devojke ga nisam pitala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Znam u cemu je fazon Smiley

mora da je ruznija od tebe, a on ti govori da je bolja u krevetu  Smile

pouzdano znam, ako momak zeli devojku da napravi ljubomornom samo je potrebno da izadje s ruznijom od nje  Smile

IP sačuvana
social share

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Тешко се отргнути тој жељи за самоуништењем.
Жељна потврде, љубави и уливања сигурности...добила је све супротно.
Додуше, није овде толико проблем у томе што је она питала већ у томе шта је он и како рекао, притом не водећи ни најмање рачуна о томе како ће се то одразити на њу.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Lik je teski mentol, i ocigledno previse opsednut spoljasnjim stvarima. Jasno je to, naravno, svi mi volimo lepo, sredjeno, svi mi imamo neki nas pojam estetike, ali ako tebi devojka ne moze da bude seksipilna bez dekoltea i 3 tona sminke i ako te to povrh svega vishe'' pali''..Onda defitivno ili ima problem ili nije sazreo dovoljno.
Pa sta ti je bitno, da ti devojka bude lepsa ili provokativnija, lepse upakovana? Meni je to ogromna rupa, i ja svakako-govorim iz svoje tacke gledista- nikad ne bih mogla da istolerisem takvo ponashanje. Ili ces mu biti dobra takva kakva jesi, ako te stvarno voli ili sta vec i pored njegovog  estetskog vidjenja ili nece  nikako...I tu bre nema nikakve sredine. A tebi ce zahvaljujuci njemu i tvojoj znatizelji stalno u glavi zvoniti kako kao nisi privlacna, ili sta vec kao da je to najbitnije na svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da je njega nerviralo to sto to uopce propitkujem dalje. trebala sam stati kada sam dobila odgovor da je jedini razlog zasto ga je vise palila njegove godine (prvo sex. iskustvo), ali nisam. bila sam dosadna.

nisam mu neseksipilna, nego ne palim ga toliko- ona ga je onda vise palila (sada ga vise ne pali), nego ja sada jer se provokativno ponasala prema njemu i izgledala napaljenija na njega nego ja. (pasivnije se ponasam pre seksa, ne skacem puno po njemu).
obektivno bi nju- tadasnju- na cesti izabrao da nas ne pozna, jer je bila bolje sredjena (tj. cesce sredjena nego ja, pa ju je takvom zamislio). rekao mi je da je to njemu kao da ga pitam da me usporedi s nekom glumicom, jer njemu nema razlike u tome sto je bio s njom. cisto da dobijem neku ideju, pitala sam ga da li mu je merilin monro bolja od bivse - jeste, ali u slucaju da se izazovno ponasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 18:21:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.