Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:29:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Izazovnost, napaljenost i te stvari  (Pročitano 20674 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Jutarnji  sex je  jedna od onih stvari koja je tako  savrshena i dobra samo  u filmovima... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jutarnji sex je jedna od onih stvari koja je tako savrshena i dobra samo u filmovima... Smile

e, sad. s njim se razilazim po "pitanju libida". zeli tj.voleo bi jutarnji sex (to mu je dosta bitno) i jos par puta dnevno, dok je meni dovoljno jednom, dva puta dnevno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pa da, najbolje je da batalite sve svoje obaveze i sve sto biste voleli tokom dana i da samo upraznjavate sex ceo dan  Smile   

Pa to jeste malo komplikovana situacija...Nema vam druge...Ili napravite kompromis koji ce odgovarati oboma..Ili se razilazite..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Kompromis?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pa nek se nadju na pola ako vec niko nece da odustaje od svoje dovoljne dnevne doze  Smile  Maximalno debilna situacija, barem iz moje tacke gledanja..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Pa nek se nadju na pola ako vec niko nece da odustaje od svoje dovoljne dnevne doze  Smile  Maximalno debilna situacija, barem iz moje tacke gledanja..

same here...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa nije bas ceo dan:), njemu je kao najbitniji taj jutarnji (da ne mora da ceka:))  prema kojem ja nemam tolike simpatije, ali mi nije sad ni neki preveliki problem. nije mu bas bilo jasno - ako mi je nesto dobro, kako da to ne zelim cesce. pokusala sam mu to objasniti kao na  primeru musa (pene) od cokolade - super je okusa, ali ne mogu puno da pojedem.
kompromis? jedini moguc.
ne volim da mi to uopste spominje jer se setim onog - bivsa mi je davala ujutro. znam da je bio ljut na mene kada mi je to rekao, ali sada ne mogu da se ne setim kad god mi spomene taj jutarnji.

i da , u startu sam ovu temu stavila na sex, ali su je premestili (nemam nista protiv) pa kad sam vec ovde - koliko je po vama neka "srednja" vrednost u pitanju libida?
ne znam da li je moj smanjen ili njegov povecan. iz iskustva (kojeg nemam puno, bila sam u visegodisnjoj vezi) s drugim muskarcima, rekla bi da je njegov nesto pojacan.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2008, 12:47:40 od davaspitam »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ne postoji nešto kao "srednja vrednost libida". Nema mernih jedinica niti kriterijuma.
Libido se smatra poremećenim tek ako je preitenzivan, i za zadovoljenje se koriste, neuobičajeni, ili zabranjeni, itd. predmeti.
Povećan libido (ili smanjen) manifestuje se kroz nimfomaniju ili satirijazu, a smanjen kao impotencija ili polna nemoć. Obe mogu biti uzrokovane i fiziološkim i psihološkim faktorima.
Međutim, ukoliko pristaješ na seks da te ne bi poredio sa bivšom, onda definitvno nije do libida, već do tvoje glave.

Jutarnji  sex je  jedna od onih stvari koja je tako  savrshena i dobra samo  u filmovima... Smile
Sad bih napisala nešto, ali se plašim da ne počnu razni manijaci da me zasipaju pp-ovima. Zato ću samo dvosmisleno da se smeškam....  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 
hajde resenje je kastriranja muskraca, umesto kuvanja kafa
jer onda nikad nece se zeleti sexati, ako moze, osim sa injekcijom Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne postoji nešto kao "srednja vrednost libida". Nema mernih jedinica niti kriterijuma.
Libido se smatra poremećenim tek ako je preitenzivan, i za zadovoljenje se koriste, neuobičajeni, ili zabranjeni, itd. predmeti.
Povećan libido (ili smanjen) manifestuje se kroz nimfomaniju ili satirijazu, a smanjen kao impotencija ili polna nemoć. Obe mogu biti uzrokovane i fiziološkim i psihološkim faktorima.
Međutim, ukoliko pristaješ na seks da te ne bi poredio sa bivšom, onda definitvno nije do libida, već do tvoje glave.

Jutarnji sex je jedna od onih stvari koja je tako savrshena i dobra samo u filmovima... Smile
Sad bih napisala nešto, ali se plašim da ne počnu razni manijaci da me zasipaju pp-ovima. Zato ću samo dvosmisleno da se smeškam.... Smile

nespretno sam postavila pitanje. znam da libido nema "srednju vrednost", ali zanimalo me zato jer je spomenuo 5 puta dnevno pa mi se ucinilo dosta.
ne pristajem na sex da me ne bi poredio s bivsom - cak me to blokira ne neki nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:29:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.