Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 02:27:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IX kuca  (Pročitano 59257 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
Ja u 9. kuci (koja je u Raku i zahvata malo Lava) imam: Merkur na 5*23 Raka, Saturn na 9*39 Raka i Mars na 29*07 Raka, sve to nasuprot mesecu u 3.-oj, na 16*12 Jarca.

Za ovu kombinaciju mi je receno vise stvari: da Saturn govori o prekinutom i nastavljenom skolovanju, sto je tacno, ali i o mogucim prokletstvima bacenim na porodicu u proslosti. Takodje govori i o nekom porodicnom krvoprolicu, koje se mojim precima i desilo u vreme vladavine Milosa Obrenovica (38 ljudi iz moje porodice je poklano od strane Milosevih podanika).

Ovo mi je rekao nas astrolog Pedja Radovic, mada je iz nekog aspekta zakljucio da ja imam zastitu. Medjutim, drugi tvrde da je ovo izuzetno teska pozicija (kombinacija Merkura i Saturna i Marsa u 9.-oj u raku, nasuprot Mesecu u 3.-oj u Jarcu), da je moj mesec napadnut.

Da li neko moze malo blize da mi kaze nesto o ovome?

Takodje mi je receno da ja imam zastitu, ali da moja deca (Merkur u 9.-oj u Raku), nece biti zasticena.

Molim za neko objasnjenje.

Natalna karta mi je postavljena u indeksu, na 18.-strani.

Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naglasena deveta kuca ukazuje na život posvećen nekom idealu. Velika duhovna energija se troši na druge ljude, naglašena osećanja prema drugima. Veliki entuzijazam, optimizam, velikodušnost, naivnost, plemenitost. Ističe u prvi plan visoko obrazovanje, putovanja, inostranstvo, filozofiju, Pravo, sport. Najveća lekcija je da prevazidje svoja mentalna ograničenja, da deli i daje drugima podrsku, optimizam i ideje - i da za to ne očekuje protivvrednost.
Druga i treca kuca u istom znaku - govori o problemu odnosa sa drugim ljudima koji potiču iz školskog doba. Kasnije, o potrebi čoveka da se nečim okupira i iskaže. Treba da obavlja neki posao u vezi sa transportom ili komunikacijom. Da svoje vrednosti iskaže ovde a negde daleko. Neke relacije biće naznačene sa bratom ili sestrom (uticaj, zavisnost).

Deveta kuca je vatrena kuca,i padajuca kuca sto bi reklo da planete u njima nece izraziti svoje dejstvo u vidu dogadjaja, nego na mentalnom planu Govori o inteligenciji, načinu razmišljanja, obrazovanja, govora, pisanja.
 Ako nisam u pravu neka me neko ispravi, obzirom da je za ishod dogadjaja u  kuci bitan vladar kuce, koji je otisao u izgon u trecu, moze biti da ces se neprijatno osjecati u krugu porodice radi svoje skole, slabe akcije, i merkura

« Poslednja izmena: 18. Maj 2007, 13:53:45 od Santjen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Santjen, još jednom..prilikom kopiranja teksta trudi se da ispraviš ova velika slova jer je pisanje velikim slovima zabranjeno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vi ste svi otisli...
A meni treba pomoc, prvi put sam ovde..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Vi ste svi otisli...
A meni treba pomoc, prvi put sam ovde..

mima, imash kutak za caskanje ,pa slobodno pitaj tamo, sve shto te interesuje,na temama nema priche i dobvro nam doshla Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
Santjen, po ovome sto si napisala o 9.-oj kuci, pronalazim se potpuno:)
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Santjen, po ovome sto si napisala o 9.-oj kuci, pronalazim se potpuno:)
Ja sam to radi tebe i napisala ali sam zaboravila da naglasim.Hvala ti sto si dala komentar u vezi tumacenja, volim kad mi potvrde ili negiraju da znam kako da se dalje rukovodim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
moja deveta kuca se nalazi u blizancima , a vladar devete merkur je u sedmoj kuci u ovnu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

fist of zen

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3334
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Imala sam stvarno problematichno fakultetsko skolovanje za shto sama nisam u potpunostio kriva. ovu jesen krecem ispocetka na novom studiju i stvarno cu na njemu dati sve od sebe. Zanima me da li bi mi netko ovo mogao bolje protumaciti i dati neki savjet.

Vrh 9. mi je u ribicama na 24. stupnju.
Jupiter mi je u ribicama u 8. polju ali svega na 2 stepena prije 9. polja. Znam da bi mi on trebao donjeti srecu ali na faxu bas je bilo bas obrnuto. Da li to mozda ima veze sto je on retrogradan i na 22 stepenu (ili 23?)  Smile
Neptun mi je u 5. polju u jarcu na 3 stepenu.

Shto mi to govori u vezi putovanja? Koje bi to zemlje trebalo predstavljati.
IP sačuvana
social share
Varljive su zvjezde u ochima, a ne one na nebu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
U mojoj devetoj kuci su neptun i uran, a vladar devete (jupiter) mi je u dvanaestoj. I saturn mi je nesto sumnjiv. Jel moze neko da mi kaze sta to znaci? Natalna mi je u indexu na strani 22. Hvaaaalaaaaaa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 02:27:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.