Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 11:10:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IX kuca  (Pročitano 59480 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni cetvrta pocinje u ovnu(peti stepen) a Mars je u devetoj. Deveta pocinje u devici a merkur je u strelcu u 12(natalna mi je na 17. str.)da li to sve znaci dom u inostranstvu.Ili gresim?
Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni cetvrta pocinje u ovnu(peti stepen) a Mars je u devetoj. Deveta pocinje u devici a merkur je u strelcu u 12(natalna mi je na 17. str.)da li to sve znaci dom u inostranstvu.Ili gresim?
 Smile

Pa,kao sto si vec sama napisala,vrh tvog 4. polja je u Ovnu,a njegov vladar se nalazi u 9. polju u Vagi, na 13.stepenu-stepen Ovna,pa mu je time povecana moc...doduse on je u znaku svog izgona,ali Mars se genaralno lepse oceca u muskom znaku Vage,nego li u Biku gde je takodje u izgonu,jer ovaj Mars tezi diplomatiji,kompromisu,ravnotezi....kako ti je vrh 9. polja u Devici,a Merkur u 12. polju-polje inostranstva,u Strelcu-opet oznaka za inostranstvo,eto povezanosti,tako da je moje misljenje da ces ti sigurno zapaliti preko...Merkur je i u konjukciji sa Uranom,koji je vladar tvog 2. polja,tako da ces najverovatnije negde u inostranstvu finansijski vrlo lepo ziveti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala, Pailface Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moja deveta kuca pocinje u vodoliji, u njoj se nalazi mjesec koji je u ribama, u poznaku sam rak znaci vladar pobegao u kucu sudbine, mogu vam reci da sam se masu puta u zivotu osecala kao bure niz vodu, nista nije islo onako kako sam htela, radila ili planirala, kao da me neka visa sila nosila mimo toga,cesto mi se desi da ne pravim planove jer prosto osetim da to nece ici tako nego kako je predodredjeno, inace udala sam se daleko od kuce sad sam sa porodicom jos dalje i od rone i od kuce u koju sam se udala ,a imam osecaj da cu ici jos dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moja deveta kuca pocinje u vodoliji, u njoj se nalazi mjesec koji je u ribama, u poznaku sam rak znaci vladar pobegao u kucu sudbine, mogu vam reci da sam se masu puta u zivotu osecala kao bure niz vodu, nista nije islo onako kako sam htela, radila ili planirala, kao da me neka visa sila nosila mimo toga,cesto mi se desi da ne pravim planove jer prosto osetim da to nece ici tako nego kako je predodredjeno, inace udala sam se daleko od kuce sad sam sa porodicom jos dalje i od rone i od kuce u koju sam se udala ,a imam osecaj da cu ici jos dalje

Pa,samim tim sto sti je ASC u Raku,a vladar ASC Mesec u 9. polju govori o mogucem odlasku u inostranstvo i zivljenju tamo...zatim,dispozitor Riba,gde se nalazi Mesec je Jupiter koji se nalazi u 12. polju-opet inostranstvo...ovde imamo i recepciju planeta Jupitera i Meseca,tako da oni ovde deluju kao da su u svojim sedistima...vrh,9 polja je u Vodoliji,ciji su vladari Saturn i Uran...Uran je u 3. polju sto opet ukazuje na neka putovanja,a Saturn je u 10 polju-karijera,pa mi se cini da si i pre nego sto si preselila u inostranstvo cesto putovala i to zbog posla...pazi,tebi je vrh 6. polja-radni odnos u Strelcu-inostranstvo, a Jupiter kao sto sam vec napisala u 12. polju...gde ces dalje inostranstvo od 12. polja?!

Moj je utisak da si muza upoznala preko posla,jer ti je vrh 7. polja u Jarcu,a Saturn u 10. polju...suvladar tvog 7. polja je Uran i Saturn-vladari Vodolije,tako da je moguce da si svog muza upoznala na nekom putu,zbog Urana u 3. polju,za ovo nisam sigurna...
« Poslednja izmena: 23. Apr 2007, 17:49:38 od Pailface »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bravo Pailface!!!Tacno sve, muza upoznala na poslu daleko od kuce, o cemu govori , saturn u 10 polju, ali sam ga upoznala u kuci mog strica (uran 3. polje, rodjaci) isto daleko od kuce, kod koga smo oboje radili.Bojim se da ne promasimo temu, krene se u jednoj kuci a zavrsi skroz u nekoj drugoj valjda tako mora jer je ceo horoskop povezan, sad samo nisam sigurna za ovo, Rodjena sam u Bosni, muza upoznala u Hrvatskoj, sad zivimo u Srbiji, to je bila sve jedna drzava al su sad inostranstvo, dal je to to inostranstvo iz horoskopa, ko ce znati, al imamo mogucnost odlaska jos dalje pa ako slucajno zavrsim u nekoj zemlji  Beneluksa, obavezno cu vam javiti, jer neko mi rece da ovaj mesec u ribama bi trebala biti zemlja okruzena vodom.ali radila sam samo kratko... imam neki povoljan aspekt da mi sve pada s neba,tj. da drugi brinu o meni... a o tome sledeci put...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Taman sam htela da te pitam jesi li se često selila - zbog Meseca u IX...ljudi pratim taj Mesec u IX odavno i definitivno ukazuje na česte selidbe! Smile

Samo kakve veze ima Uran u trećoj sa partnerom ? Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Taman sam htela da te pitam jesi li se često selila - zbog Meseca u IX...ljudi pratim taj Mesec u IX odavno i definitivno ukazuje na česte selidbe! Smile

Samo kakve veze ima Uran u trećoj sa partnerom ? Smile

Pa,Mesec vrlo cesto govori o nasoj promenljivosti,ja sam npr. pratila natalne karte ljudi koji imaju Mesec u 10. polju i ti ljudi su vrlo cesto menjali posao,naravno ukoliko imamo i jos koju naznaku za tako nesto.Analogno tome gde je mesec tu je i najveca flexibilnost osobe,odnosno najvise smo skloni promenama.

Uran je suvladar 7. polja kod Santjen,vrh 7. polja joj se nalazi u Jarcu i zahvata i znak Vodolije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pailface, hvala za ''prilog'' Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opet bravo Pailface! Ne samo da sam menjala mesta boravka, nego su se menjala i moja interesovanja za razlicite oblasti sto mogucih poslova sto hobija, da ne kazem da bi se prvo zapalila recimo za slikarstvo pa onda moje interesovanje malo splasne, i tako skoro u svim sferama zivota.Da ne kazem da u masi stvari znam iz korena da se promenim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 11:10:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.