Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 21:11:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: IX kuca  (Pročitano 59434 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je 9. kuca prosto nakrcana planetama...Tu su Saturn,Merkur,Uran i Sunce,a Venera je na kraju 8. polja tako da fakticki radi za 9. polje...9. kuca mi se nalazi u Strelcu,a Jupiter se nalazi u 12. polju u Vodoliji...

Zbog ovog stelijuma planeta u 9. polju imam uzasno veliku potrebu za znanjem...Merkur i Saturn grade najjaci aspekt u mojoj karti,duplu aplikacionu konjukciju,jer je Merkur R.Saturn gradi konjukciju i sa Venerom...ova konjukcija koja se pri tom nalazi u 9. polju dalja mi je talenat i dar za arhitekturu koju i studiram,ali sta se desava...Desava se,naime da sve teske ispite polozim iz 3. ili 4. puta.A zasto je to tako?Pa,najvise zbog Merkur...Merkur u Strelcu je u izgonu,i jos je R...uf,kakava ocajna koncentracijcija jos + R-vracanje na staro u mom slucaju ponavljanje ispita,ali tu stvar vadi Saturn,koji ovom slabasnom Merkuru daje ozbiljnost i istrajnost...takodje tu dosta pomaze i jupiter koji gradi aplikacioni kvintil sa Saturnom i Merkurom

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
E kolega isti smo  Smile i ja imam stelijum u 9 ali u Raku,dalje i meni je tu Merkur u konjukciji sa Suncem ali ja nesto nemam problema ni sa ispitima ni sa faxom,sve ide glatko... mozda zbog trigona sa Jupiterom i Uranom u Strijelcu...

Kod mene je jos slucaj da me ne drzi mesto jednostavno moram da putujem,da se seljakam bilo gde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Merkur je kod tebe u znaku svog tripliciteta,a rekla bih takodje da tu stvar vadi trigon sa Jupiterom i Uranom u Strelcu,kao sto si vec sama napisala...Je l' i ti studiras arhitekturu,je l ti je okacena karta...zanima me gde se vide kod tebe apsekti za arhitekturu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
da li bi neko hteo da prokomemtariše moju devetu kuću moja karta je na indeksu natalnih karti hvala
treba da upišem akademiju pa me interesuje ima li šanse.
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
zaricm, akademija - fakultet ili si faks već završila pa želiš na usavršavanje?
U tom slučaju bi valjda trebalo da se gleda XI polje? (reći će nam neko iskusniji)  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Sta znaci vladar devete u osmoj?
to mi je nesto konfuzno.....:/
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung versus
Kada se vladar IX nadje u XIII osoba posjeduje znanje okultnihpredmeta,ima jaku intuiciju,moguci dobici putem testamenta,prima obilje zaostvstine ako se razvede,dobija novac i imovinu od partnera,predstoji joj dug zivot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A vladar XIX u III?
IP sačuvana
social share
Neću da se varam. Idem s ranom
u srcu još uvijek dosta čistom:
zašto mene zovu šarlatanom?
Zašto mene zovu skandalistom?

Nisam pljačkao po šumama ljude,
niti streljo apsenike jadne.
Samo sam vragolan ćudi lude,
spreman svakom svoj osmijeh da dadne.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sta znaci vladar devete u osmoj?
to mi je nesto konfuzno.....:/

Vladar devete u osmoj: odlazak u inostranstvo može uzrokovati razočarenje jer je tamo čekaju svadje, borbe..opasnosti.. Ovaj položaj govori i o gubitku vere. U jednom momentu osoba može uz velike svadje i borbe promeniti čitavu životnu filozofiju. Ove osobe moraju ući duboko u sebe da bi pronašle mir i veru. U zavisnosti od prirode planete, možemo govoriti i o astralnim putovanjima i okultizmu. U dobrom aspektu još ukazuje da osoba, pošto ode u inostranstvo, odlučuje da iz te zemlje otputuje još dalje, u neko napušteno mesto gde je niko ne može pronaći  Smile

Djechechen, ako sam dobro razumela vladar IX u III: vrlo konkretne osobe koje umeju svu teoriju i znanje koje imaju da pretoče u praksu. Ovaj položaj daje mnogo kretanja i putovanja. Strani i dobar automobil. Dobro za pisce, naročito pisce udžbenika, ali i za izdavače  Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2007, 11:09:30 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Vladar devete u osmoj: odlazak u inostranstvo može uzrokovati razočarenje jer je tamo čekaju svadje, borbe..opasnosti.. Ovaj položaj govori i o gubitku vere. U jednom momentu osoba može uz velike svadje i borbe promeniti čitavu životnu filozofiju. Ove osobe moraju ući duboko u sebe da bi pronašle mir i veru. U zavisnosti od prirode planete, možemo govoriti i o astralnim putovanjima i okultizmu. U dobrom aspektu još ukazuje da osoba, pošto ode u inostranstvo, odlučuje da iz te zemlje otputuje još dalje, u neko napušteno mesto gde je niko ne može pronaći

xaxaxa okultno..

deveta kuca mi je u skorpiji,a vladar pluton je 8. kuci u skorpiji 10. stepen..interesantno zar ne ž:)
dobro se ovo uklopilo.

jos venera u strijelcu u 9. ..bice da zbog ljubavi odem u inostranstvo  Smile
jos venera u 9. mozda brak s nekim druge vjere,pa promjenim svoju.mada  Smile...opet nikad ne reci nikad

Maki tnx  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 21:11:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.