Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 23:20:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivo Sanader u Banjaluci  (Pročitano 11185 puta)
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Što se mene tiče tip je na banderi gde mu je mesto.  Smile

A kako će izgledati sutra ujutro ostaje da nam neko iz BL slika.

Smile  vjerus palo mi je to na pamet, ako bude kakvih vizuelnih promjena slikaću to mi je u ulici  Smile

tz..tz..tz.. i onda kazu da su Srbi osvajacka i genocidna nacija...
da su kojim slucajem okacili slike Tadica ili Kostunice, vec bi pola vlade RS bilo u bajboku...  Smile
upravo tako, to i pokusavam da kažem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
ko ce da se vere po banderi i crta... rogove...

kad bolje razmislim... to je bosanska krajina... zemlja spadala i zajebancije.. Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 22:47:59 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Kamo dalje rodjace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 635
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3
Ma šta fali Ivi,baš lijepo visi.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Kamo dalje rođaće...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Kad državljani BiH, Srbi budu imali državljanstvo Srbije  i pravo glasa ( koje im se obećava  na foru obećanje ludu radovanje ) onda će i Koštunica moći da kači jumbo plakate ali uz uvjet da i plati prostor za oglašavanje.SAnader je ispoštovao sve formalno pravne preduvjete....za detalje se raspitajte u upravi manjeg entiteta pa ih pitajte koliko su kasirali za plakate ? Pretpostavljam da ih nisu došli Tigrovi šarafit po noći.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
mob
SonyEricsson G 502
Ni Zagreb ni Sarajevo nisu Banja Luka,bar što se tolerancije tiče ...

Hoćeš reći da je BL primjer tolerancije...Znam neke rođene BL-ne koji su doselili,tj.mjenjali kuće ili stanove sa Srbima u Rijeci..
Kažu da su najveću toleranciju osjetili na Manjači!!!!

A šta misliš što su ti Srbi otišli iz Rijeke,zbog vrućine vjerovatno...
 Smile  Smile  Smile

Vjerojatno im smetala šahovnica na zastavi,samo nisam primjetio niti jednog bar u Rijeci da je učio o toleranciji kao moji novi susjedi koji su došli iz BL..
A i ovi Srbi što su otišli iz Rijeke,valjda ih pucala nostalgija za Bosnom jer su većinom i došli iz okolice BL,niti jedan nije ovdje bio domaći već su svi doseljenici,za razliku od ovih iz BL koji došli nedavno ovdje,  bar po njihovim pičama generacijama su živjeli u BL... Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 3720c
Ni Zagreb ni Sarajevo nisu Banja Luka,bar što se tolerancije tiče ...

Hoćeš reći da je BL primjer tolerancije...Znam neke rođene BL-ne koji su doselili,tj.mjenjali kuće ili stanove sa Srbima u Rijeci..
Kažu da su najveću toleranciju osjetili na Manjači!!!!

Каже песма " Са Мањаче кренули су вуци, и одоше према Бања Луци..." У "Опстанку" сам гледао да вукови уопште нису толерантна бића. Можда ту лежи сав проблем тих твојих што се жалУ на толеранцију.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
ko ce da se vere po banderi i crta... rogove...

kad bolje razmislim... to je bosanska krajina... zemlja spadala i zajebancije.. Smile Smile

nešto sam razmišljao al visoko mi  Smile

Citat
Vjerojatno im smetala šahovnica na zastavi,samo nisam primjetio niti jednog bar u Rijeci da je učio o toleranciji kao moji novi susjedi koji su došli iz BL..
A i ovi Srbi što su otišli iz Rijeke,valjda ih pucala nostalgija za Bosnom jer su većinom i došli iz okolice BL,niti jedan nije ovdje bio domaći već su svi doseljenici,za razliku od ovih iz BL koji došli nedavno ovdje,  bar po njihovim pičama generacijama su živjeli u BL... Smile
ma da nije im nista sem sahovnice smetalo, pa sto se ne vrate sada ti iz Splita, pa fala bogu da se neće vraćati ovamo gdje nema ni posla ni zarade kao u Splitu. Jeste Srbi u hrvatskoj su svi bili doseljenici, emigranti i oni u Kninu jel tako al nije tema i nisi vrijedan objašnjavanja. Takođe vidi se i ovde na temi da stalno tražiš argumente da opravdaš pitanje

Šta radi Ivo Sanader na banderi pored moje kuće, meni nije jasno što je on došao tu  Smile

a argumenti su smiješni i kod tebe a pogotovo kod nikole  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Tebi je smiješno legalno i legitimno objašnjenje ....kapiram ....živiš u polulegalnoj tvorevini i sve što je legalno i legitimno tebe zbunjuje ......  Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 23:22:11 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 3720c

Citat
Šta radi Ivo Sanader na banderi pored moje kuće, meni nije jasno što je on došao tu  Smile

Можда је човек 'лектричар. Проверава водове
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Kad državljani BiH, Srbi budu imali državljanstvo Srbije  i pravo glasa ( koje im se obećava  na foru obećanje ludu radovanje ) onda će i Koštunica moći da kači jumbo plakate ali uz uvjet da i plati prostor za oglašavanje.SAnader je ispoštovao sve formalno pravne preduvjete....za detalje se raspitajte u upravi manjeg entiteta pa ih pitajte koliko su kasirali za plakate ? Pretpostavljam da ih nisu došli Tigrovi šarafit po noći.

U sto smo nacitani....a koliko to brojcano ima Hrvata u doticnom gradu pa je bilo potrebno kaciti slike na svakoj jebanoj banderi?
Mozda ih je Ante srafio, cujem dobri su prijatelji  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 23:20:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.