Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 06:44:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivo Sanader u Banjaluci  (Pročitano 11227 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 3720c
Tebi je smiješno legalno i legitimno objašnjenje ....kapiram ....živiš u polulegalnoj tvorevini i sve što je legalno i legitimno tebe zbunjuje ......  Smile Smile

Tvoja tvorevina je legalno napravljena sa stotinama hiljada mrtvih i pola milona proteranih. Uz to se naslanja na istoriju saradnje i ulizivanja Hitleru, na postojanju nekoliko desetina i stotina koncentracionih logora. Zbunjuje me samo, kako možete da se javljate i učite nekoga o legalizmu, demokratiji i sličnim pojmovima.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Kad državljani BiH, Srbi budu imali državljanstvo Srbije  i pravo glasa ( koje im se obećava  na foru obećanje ludu radovanje ) onda će i Koštunica moći da kači jumbo plakate ali uz uvjet da i plati prostor za oglašavanje.SAnader je ispoštovao sve formalno pravne preduvjete....za detalje se raspitajte u upravi manjeg entiteta pa ih pitajte koliko su kasirali za plakate ? Pretpostavljam da ih nisu došli Tigrovi šarafit po noći.

U sto smo nacitani....a koliko to brojcano ima Hrvata u doticnom gradu pa je bilo potrebno kaciti slike na svakoj jebanoj banderi?
Mozda ih je Ante srafio, cujem dobri su prijatelji  Smile

B.Luka je koliko znam u BiH , jel tako ? E sad koliko je plakata to ne znam, ali je svaki sigurno plaćen, a taj netko tko je naplatio na njega se otresajte ....to je Vaš ......  Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 23:31:47 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Da pa?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Da pa?

Citat
Kad državljani BiH, Srbi budu imali državljanstvo Srbije  i pravo glasa ( koje im se obećava  na foru obećanje ludu radovanje ) onda će i Koštunica moći da kači jumbo plakate ali uz uvjet da i plati prostor za oglašavanje.SAnader je ispoštovao sve formalno pravne preduvjete....za detalje se raspitajte u upravi manjeg entiteta pa ih pitajte koliko su kasirali za plakate ?

sad i opet kroki kroket ....šta ti nije jasno ovdje?  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Tebi je smiješno legalno i legitimno objašnjenje ....kapiram ....živiš u polulegalnoj tvorevini i sve što je legalno i legitimno tebe zbunjuje ......  Smile Smile
legalna je 100% a to što neki imaju kompleks od nje to je njihova stvar. Kužiš?

Ko o čemu vi i muslimani o stoninama i hiljadama mrtvih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Kakvu štetu Sanader time radi Bosni ? Ajde mi molim te reci ....

Umjesto da se zalažete da i vi dobijete državljanstvo Srbije i zamislite se  Smile koliko vaša matica zaista drži do vas....vi brojite Sanaderove slike ...daj bre alo  Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 23:40:00 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 3720c
legalna je 100% a to što neki imaju kompleks od nje to je njihova stvar. Kužiš?

Ko o čemu vi i muslimani o stoninama i hiljadama mrtvih

Khm, da budemo iskreni, stotine hiljada mrtvih sam ja pomenuo. A zna se ko može biti Gibaničar.

Poenta je da on iz takvo stvorene tvorevine, nama pokušava da oblati našu. Neće da može.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Pa to sto Vi zelite da terate silu i u Srpskom gradu kacite sliku Hrvatskih politicara i omalovazavanje Republike Srpske je vasa opste poznata politika.
Ajde da je to u Bosanskom delu gde ima dosta Hrvata....
A sada pitanje za milion kuna:
Dal Srbija moze primeniti sva ta politicka sranja koja baljazgate za vreme buducih izbora i promovisati svoje politicke stranke u Hrvatskoj!
A: Ne moze
B: Ne moze
C: Ne moze
D: Ne moze
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 3720c

Umjesto da se zalažete da i vi dobijete državljanstvo Srbije i zamislite se  Smile koliko vaša matica zaista drži do vas....vi brojite Sanaderove slike ...daj bre alo  Smile Smile

Srbi iz RS će dobiti državljanstvo Srbije, ali će im i pisati u ličnoj karti: mesto rođenja:Banja Luka, Država: Srbija.
Sanader je možda uveo državljanstvo za građane u BiH, ali ih se referendumski podrekao. Drugim rečima isti su mu kao i oni Hrvati nacoši po Argentini, dijaspora.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

@ cg

Nije B.Luka srpski grad nego jedan grad u državi Bosni i Hercegovini koja se sastoji od bla bla bla bla ............

Citat
Dal Srbija moze primeniti sva ta politicka sranja koja baljazgate za vreme buducih izbora i promovisati svoje politicke stranke u Hrvatskoj!

Kojim biračima bi se obraćali sa plakata kad nikome ne date pravo glasa, nikome koje deklarativno i uvijek iznova samo deklarativno nazivate braćom a ne date im državljanstvo niti pravo glasa.

Kad budete ispoštovali sve uvjete i platili oglasni prostor tko vam brani da se politički reklamirate.NITKO.

Srbi iz RS će dobiti državljanstvo Srbije, ali će im i pisati u ličnoj karti: mesto rođenja:Banja Luka, Država: Srbija.
Sanader je možda uveo državljanstvo za građane u BiH, ali ih se referendumski podrekao. Drugim rečima isti su mu kao i oni Hrvati nacoši po Argentini, dijaspora.

Onda čekaj to i ne buni se protiv legalnih stvari.Čekaj te dokumente ....načekat ćeš se ........ Smile

« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 23:46:01 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 06:44:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.