Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:46:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 180
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivana Jordan  (Pročitano 720606 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ok, staviću ti i drugi deo, azer, ali trenutno rapidshare.de neće da mi prima fajlove :

You tried to access the address http://ul30.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi?rsuploadid=146725524850669061, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

Probaću kasnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma  kada  moze  Ruach

opasan  si  Definitivno

ovaj deo tv panonije  mi  se  dopao  a  ma  odlican  nastup  devojka  je stvarno  privlacna slatka
nego dali  ce stvarno  odluciti  sa  onome  Moronu  nasem  nekvim  prestonasledniku  bas  mislim  da  nije  ni  za  petu  njenu 
taj  Vec  Puko  sa  jednoj  Bruneti 
A  Ivana nije  zasluzila  za  takve  prema  svojoj  pametnoj  osobi 
Videcemo vreme  odlucuje 

e  Fala  ti  u  napred  za  deo

Nego  za  mene  opasno  da  se  ne  vratim  detinstvu  po  tim 
ko  malo  dete  upasti u lonac 
Dobijem  Obsesiju  ili  nesto  drugo  a  devojka  stvarno  nema  sta  da  se  Oduzme  ni  Nametnut  pravi  Bozi  kroj  onaj  ,  potpuno  zna  sta  hoce  nije  uzalud  umetnik muzickih nauka   
i zato  ne moze  se  katalogirati  kao  pevaljka obicna po  fioci  gde svasta ima  ,  nego  si  u  pravu  umetnik  jos   treba mozda vremena da se dovrsi i kompunuje  za  druge  tu  ju mislim buducnos vise nego  da  se  prestavlja drugim  ali  mlada  pa  hoce  malo  i  da  vrcka  ma  u  pravu  je  jednom  se letuje sa ovakvom lepotom  teraj   a  ma  teraj  dobicemo  ono  i  vise  mozda
bice na  foruma  svasta  o  njoj  vidim  vec i  zapocelo  teraj   

Cao  Forumasi   Smile   Smile 
« Poslednja izmena: 14. Jul 2006, 04:54:40 od azer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Opasan  si 
  mi  trebamo  da  zmurimo  i  da  sanjamo  kako  se  odeva  e  tako  naj bolje  ma  mlada  devojka ima telo  bozije 
zasto  treba da se stidi  .  Ali  ne zaboravimo  da  je  mala  po  visini  tako  sam saznao i mora  necim  da  privuce ,  pored nje druge  pevaljke  malo  vislje a ovo je vazno  u profesiji  ,  ma  nebitno  mislim  da Australjanka  Keli Minog  jos  niza    Metar  i  pedest  osam 
Ali  mislim da male  zene  su  Lepe  po  mom  mislu

Ako  Ruach  jos  ovde  dali  bi  mogao  da  ubaci  Ceo deo  Tv Panonija  zato  sto  vidim  Oni  Slajdovi  su  preuzeti  iz druge  scene  dali  mozes  od  pocetka  ako  Te  Zanima  U  napredju  Fala  ti 

Cao  Forumasi

Jedno pitanje, nevezano za temu ... Jel ti koristis tab umesto space-a ?
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma  bilo  sta  samo  da  odkucava  senior
a  ovde  Sex  deo  nije  teknicki  i  u  stvari  neznam  ni  u  cemu  me  pitas  racunar  mi  sluzi  samo  da  odkucavam  nista  drugo 
necu  moci  ti  pomoci  sombrero  tim  putem  sorry
odgovori cu ti  kada  izumem  samo  tab  sam  razumeo  to  znaci  tabler  i  space-a  prazno  delo  i  nevolim  kompresovati  nego  dati  dah  a  za estetiku  nemam  strpljenja
ako  sam  malo razumeo o  cemu  govoris  mislim  ovde  nemoze  velikim  slovima  ostalo  moguc
ma  nebitno  to  me  neiteresuje  oprostite  idem da spavam  videcu     

cao  Forumasi     Smile   Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2006, 03:37:59 od azer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
A sta ti mislis da treba da se obuce kao casna sestra i da peva.

ne,ali ako zena izadje na scenu u haljini koja otkriva pola grudi jasno je shta se tu zeli postici kao primarni efekat i to koriste sve pevaljke ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Samsung Note 10+
Danas je svaka druga na ulici dekoltirana,barem u visemilionskim prestionicama poput Bg-a,ne znam kako je u tvojoj sredini,ali s obzirom da zivis u nekoj od dzamahirijskih zemalja,mozes samo da sanjas da vidis tako nesto po gradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
pa kad zena izadje na ulicu izazovnije odevena ,to obichno znachi da zeli da ostvari erotski efekat na mushkarce . ali kad izadje na scenu izazovno odevena to znachi da erotikom zeli da ostvari zaradu .nadam se da shvatash razliku ... p.s. ja zivim u srbiji , a gde ti zivish ?Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Drugi deo intervjua s Ivanom Jordan koji je prikazan na televiziji Panonija, 2. 7. 2006.. (broadbnad verzija, 5 min 58 sec, 116.58 MB, SVCD kvalitet).

Pošto više, iz nekog nepoznatog razloga, ne mogu da uploadukem na Rapidshare.de, stavio sam ovo na Megaupload.com. Inače, nemam ceo intervju, nisam na vreme uključio TV pa sam propustio prvih 15-ak minuta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 397
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
cool bato, ziveces duze ako se ne sekiras toliko, to je ipak samo neka pevaljka sa televizije, ne moj da dozvljavas razlicita misljenja preterano licno  Smile

Ti što je ti doživljavaš kao pevaljku (što je eufemizam za raspevane prostitutke iz zadimljenih kafančina) više definiše tebe nego nju. I ne znam zašto misliš da sam zabrinut, toj "pevaljci" odlično ide. Baš naprotiv - to što jednoj pristojnoj i finoj osobi dobro ide i u ovako trulom društvu kao što je naše - ohrabruje me, a ne zabrinjava. Znači da ipak ima neke nade za nas.
A o dugačkom životu ne bih razgovarao s nekim ko ima potrebu da se iznuždi na lepe stvari, i to na javnom mestu, i to još naziva "mišljenjem".

I molim te, pokušaj da ubuduće budeš "cool" kod svoje kuće, a ovde će nam svima biti lepše ako budeš "samo" kulturan i pristojan.  Znam, mnooogo tražim...  Smile

u odbranu lika i dela I.J. > i kao dodatak "pristojnoj i finoj osobi", dovoljno je samo prisetiti se cuvenog hita: "Volimo te otadzbino nasa"
pevaljka je kompliment i za Zoricu Brunclik. javno stigmatizovanje ovakvih "umetnica" je drustveno izlecenje
IP sačuvana
social share
drink your school, stay at drugs and don't do milk
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
u odbranu lika i dela I.J. > i kao dodatak "pristojnoj i finoj osobi", dovoljno je samo prisetiti se cuvenog hita: "Volimo te otadzbino nasa"
pevaljka je kompliment i za Zoricu Brunclik. javno stigmatizovanje ovakvih "umetnica" je drustveno izlecenje

Tvoj rezon je naopak i izvitoperen koliko i poruka iz tvog potpisa - "drink your school, stay at drugs and don't do milk". Očigledno gajiš određenu sklonost prema groteskinim stvarima - po principu "slično se sličnome raduje" (similis simili gaudet).

Pevanje patriotskih pesama s ciljem podizanja morala građana u vreme dok su nas NATO demokrate zasipale tepisima bombi  samo je za bolesne i izvitoperene umove pogrešno. Psihijatrijsko i neurološko izlečenja kao i resocijalizacija tih individua je stvar društvenog izlečenja.

A Ivana Jordan je toliko zdrava i "čista" osoba da već sama njena pojava izaziva  nepodnošljive bolove u izopačenim umovima - što ih , ustvari, i nagoni na takve raspamećene mentalne  defekacije.

Ali, moderatori, zašto dozvoljavate ovim mračnim tipovima da spamuju i troluju temu? Kakva je korist od njihovih bednih komentara? I - jel ovo tema o Ivani Jordan ili čas mentalne higijene sa živim eksponatima? Molim vas, uklonite "eksponate" i pustite Ivanine fanove da uživaju u svojoj temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 180
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 01:46:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.