Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:44:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 179
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivana Jordan  (Pročitano 696469 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E fala ti Brale deo je odlican i kvalitetan yes

Cao Forumasi   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
nije valjda ivana jordan pevala "volimo te otadzbino nasha"? bogami ,ja kad god bih chuo tu pesmicu ,pocheo bih da pomishljam :"a shta ako je nato u pravu? mozda nas i treba bombardovati?" Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije pevala tu glupost, nego slicnu (manje pateticnu i mnogo normalniju) pesmicu, ne secam se naziva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
"a shta ako je nato u pravu? mozda nas i treba bombardovati?" Smile Smile Smile

Možda vas i treba. S takvima kao što si ti i sami Amerikanci postupaju po "kratkom" postupku.Veoma kratkom postupku. Izraelci su malo nežniji - strpaju vas u zatvor i bace ključ u WC šolju (Mordechai Vanunu je dobar primer za to).

Ali kako vaši političko-bljuvači komentari doprinose kvalitetu ove teme?
Moderatori - hoćete li već jednom da dezinfikujete ovu temu?
Tražim da se SVI - pa i moji - postovi kojima nije mesto na ovoj temi pošalju u Recycle Bin - u skladu sa pravilom o nevređanju učesnika i neskretanju s teme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E Opasni vatamo se za uvo

Ma sta ima veze dali je pevala za baneta ili gorana ovde su bili teskih vremena ,  ne zaboravimo da onda devojka je studirala na fakultet , a studenti su aktivni to znamo
I Sta  sad  devojku  da saljemo u Hag zbog kolateralni pristup sa pesmom , da je lepo spakujemo i poslati  negde  . Potpuno glupo bila mlada i sta ko nije gluposti radio mozda i glupost nije za nju to samo ona ima odgovor
nego cekamo drugi slajdovi i ostalo spotove , o  Devojci njen sajt je izbacen sa baze Google  pa samo ovede nesto da sakupimo  uh koju Plastiku ima

Cao Forumasi    Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2006, 18:05:21 od azer »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E=mc2

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1428
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 6120c
...jbt momce ti bukvar pod hitno da nabavis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma evo ga odma
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uh, pa ovde se zahuktalo u medjuvremenu. Slazem se da Ivana nije pevaljka ni po kom osnovu a oni koji tvrde suprotno ocigledno nisu bas upoznati sa gradivom. Jedna je od retkih kod nas za koju je jasno da je umetnik (dovoljno je preslusati par pesama a pogotovo ceo album). Takodje se to vidi i u intervjuima. Meni je i cudno kako uspeva da se tako drzi svoje price u ovdasnjem moru prostakluka.
Sto se tice oblacenja i njenog izgleda... pa ima u sebi neki skriveni erotski naboj. Sve je to pristojno,fino  ali pojavi se tu i tamo neki dekolte, providna haljina, .... evo sad i minic na Suncanim Skalama. Videste li vi to? Otkinuo sam.  Ima li neko da postavi taj snimak?

Veliki pozdrav za Ruach- majstore svaka cast!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Yes,yes. . . Bas je fina. . . Dok se ne pokaze drugacije. . . Kao i obicno

svaka cast na pesmama (specijalno mi se dopadaju tekstovi i specificna boja glasa), ali. . . Ta prica o idili sa producetnom koja kruzi gradom. . . Hmm. . . Ne verujte devojkama koje su fine. . . Voleo bih da gresim i da ima nesto stvarno autenticno i dobro u ovoj zemlji. . . Videcemo Smiley

[Edit by Dutch: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjeno Pravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 21. Jul 2006, 13:38:43 od Dutch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sine Modestiae

Zodijak
Pol
Poruke 3799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cool bato, ziveces duze ako se ne sekiras toliko, to je ipak samo neka pevaljka sa televizije, ne moj da dozvljavas razlicita misljenja preterano licno Smile

Ti što je ti doživljavaš kao pevaljku (što je eufemizam za raspevane prostitutke iz zadimljenih kafančina) više definiše tebe nego nju. I ne znam zašto misliš da sam zabrinut, toj "pevaljci" odlično ide. Baš naprotiv - to što jednoj pristojnoj i finoj osobi dobro ide i u ovako trulom društvu kao što je naše - ohrabruje me, a ne zabrinjava. Znači da ipak ima neke nade za nas.
A o dugačkom životu ne bih razgovarao s nekim ko ima potrebu da se iznuždi na lepe stvari, i to na javnom mestu, i to još naziva "mišljenjem".

I molim te, pokušaj da ubuduće budeš "cool" kod svoje kuće, a ovde će nam svima biti lepše ako budeš "samo" kulturan i pristojan. Znam, mnooogo tražim... Smile

u odbranu lika i dela I.J. > i kao dodatak "pristojnoj i finoj osobi", dovoljno je samo prisetiti se cuvenog hita: "Volimo te otadzbino nasa"
pevaljka je kompliment i za Zoricu Brunclik. javno stigmatizovanje ovakvih "umetnica" je drustveno izlecenje
da budemo posteni najveci hit svih vremena: volimo te otadzbino nasa, peva leontina i jos neki debil, kaseta moze jos uvek da se kupi u vojnoj knjizari na studentskom trgu  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 179
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 23:44:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.