Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 13:07:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 179
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivana Jordan  (Pročitano 696255 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svaka CAST  Ruach

Fala vam  za  ovaj  deo 

Ivana  se drzi odgovara Zrelo i Pametno veoma je Blaga

Jos jednom  Fala ti 

Cao  Forumasi

Opasni  ste  a ma  val  jeste

A  za onaj  drugi  spot  ma  Ubaci  nece  nam  biti  Suvise 
ako  moze  cao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sine Modestiae

Zodijak
Pol
Poruke 3799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
uvek mi je izgledala pomalo ljigavo, cini mi se nekako da to trpa neko od karica
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ivana Jordan je jedna pristojna i umerena osoba, prefinjenih manira i jasno definisanog stila, čija se i fizička i duhovna lepota najbolje mogu porediti sa idealima renesansnih umetnika.

Naravno da neki od njenih ličnih kvaliteta ostaju potcenjeni, ili čak neprepoznatljivi od strane nekih ljudi. Jer, da bi čovek mogao da ceni i uvažava određene vrline kod druge osobe, najpre mora da bude sposoban da ih prepozna, a za tako nešto je neophodnoi da ih i sam, bar do neke mere poseduje.

Da bi čovek razumeo kolika je stvarna (a ne idealizovana i popularizovana) veličina Nikola Tesla bio - neophodno je da bar do neke mere poznaje osnove elektrotehnike. Da bi mogao da uživa u lepotama razvijene klasične muzike, mora bar donekle da bude muzički obrazovana ličnost.

Zato nije ni malo čudno da nekim ljudima Ivana Jordan uopšte nije  interesantna. Prosto -  nemaju šta kod nje da cene jer ne prepoznaju ništa što bi mogli ceniti.
Ali zašto, za ime Boga, moraju da pljuju na ono što ne cene?
Zašto imaju potrebu da na jedan tako nekorektan, vulgaran i uvredljiv način kvalifikuju nešto što im nije blisko?

Ok, u redu je kad neko kaže - Ivana je uobražena i isfolirana, pretenciozna, "neprirodna" osoba. To je u redu, jer čovek na pristojan i korektan način izražava svoje mišljenje i utisak koji je stekao o njoj. Ali zašto koristiti reči kao što su "ljigava", "metiljava", "kenjkava", "pišljiva" ? Zašto se o nekome izražavati na jedan tako omalovažavajući i dehumanizujući način. Kažem dehumanizujući, jer, prve dve reči opisuju životinjske osobine (crva, glista i sl,), dok se druge odnose na fekalije.
Zašto prema živim ljudima nastupati na tako neljudski način?
Na stranu to što se time i vređaju oni koji umeju da poštuju i cene Ivanine kvalitete.

I kad se takve kvalifikacije iznose na javnom mestu, i to pretežno među poštovaocima te osobe - onda je to čista uvreda, provokacija i poziv na flejm.

Jel nam to treba na ovom forumu? Moderatori, zašto to dozvoljavate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sine Modestiae

Zodijak
Pol
Poruke 3799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
cool bato, ziveces duze ako se ne sekiras toliko, to je ipak samo neka pevaljka sa televizije, ne moj da dozvljavas razlicita misljenja preterano licno  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2006, 13:17:20 od milisave »
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2695
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung 
cool bato, ziveces duze ako se ne sekiras toliko, to je ipak samo neka pevaljka sa televizije, ne moj da dozvljavas razlicita misljenja preterano licno  Smile
Smile  Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E ruach  o  ovome  je potrebno osobi  da se  sama definise

ogleda  sta i  kako  radi  
ali  ko  sto  znamo  veoma  je  tesko
 nije  vazno  ovaj  forum  je  tako  premisljen  mora  i  nekve  zajebancija  i  da  prodje

fala  za  slajdove  sto  ste  uneli  

ivana jordan  je  veoma  blaga  i  sasvim  zna  sta  hoce  o  sebi
dali  je  presla  dostigla do  doktorat  ove  godine  
zanimljivo  bi  bilo  da  znamo  o  kojoj  temi  je  podrzala  temu

ova tv panonija  je  mislim  sa  novom sadu  jedna regionalna tv  dali  i  ona  tamo boravi ?  zato  sto  svuda  je  prezentovana devojka  iz beograda  neznamo  zato se i  pitamo  ?

cao  forumasi
« Poslednja izmena: 12. Jul 2006, 15:24:13 od Dutch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00

Ti što je ti doživljavaš kao pevaljku (što je eufemizam za raspevane prostitutke iz zadimljenih kafančina) više definiše tebe nego nju. I ne znam zašto misliš da sam zabrinut, toj "pevaljci" odlično ide. Baš naprotiv - to što jednoj pristojnoj i finoj osobi dobro ide i u ovako trulom društvu kao što je naše - ohrabruje me, a ne zabrinjava. Znači da ipak ima neke nade za nas.
A o dugačkom životu ne bih razgovarao s nekim ko ima potrebu da se iznuždi na lepe stvari, i to na javnom mestu, i to još naziva "mišljenjem".

I molim te, pokušaj da ubuduće budeš "cool" kod svoje kuće, a ovde će nam svima biti lepše ako budeš "samo" kulturan i pristojan.  Znam, mnooogo tražim...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sine Modestiae

Zodijak
Pol
Poruke 3799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
@azer
Ok, evo, ovde možeš da skineš "Dan da dođeš ti", ali, kao što rekoh, oštećen je snimak, nedostaju neki frejmovi i desinhronizovani su slika i ton.
Ivana Jordan - Dan da dođeš ti [dial-up verzija, 15.88 MB]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Ivana.Jordan-Dan.da.dodjes.ti.01.jpg
(25.79 KB, 600x480)
Ivana.Jordan-Dan.da.dodjes.ti.02.jpg
(28.56 KB, 600x480)
Ivana.Jordan-Dan.da.dodjes.ti.03.jpg
(26.39 KB, 600x480)
Ivana.Jordan-Dan.da.dodjes.ti.04.jpg
(26.42 KB, 600x480)
Ivana.Jordan-Dan.da.dodjes.ti.05.jpg
(30.95 KB, 600x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Мрче се то за паре браћо моја драга.

иначе јако је лепа и добра !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 179
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 13:07:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.237 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.