Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivana Jordan - koncert u Sava Centru 23. novembar 2007  (Pročitano 24695 puta)
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6220
@Grigorije
Sta mislis, koliko puta dnevno bauk pogleda njenu temu?
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa desetak, sigurno.  Smile Lik je odlepio za Ivanom ali kao boli ga uvo.  Smile Pise on na temi nekoga ko mu nije zanimljiv.  Smile Ali dobro, simpaticno je to.
Hej bauk, jesi bio na Ivaninom koncertu?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@Grigorije
Sta mislis, koliko puta dnevno bauk pogleda njenu temu?

Manje od vas dvojice sigurno! Smile

Pa desetak, sigurno.  Smile Lik je odlepio za Ivanom ali kao boli ga uvo.  Smile Pise on na temi nekoga ko mu nije zanimljiv.  Smile Ali dobro, simpaticno je to.

Brate, ti ili nemas oci ili imas krajnje diskutabilan ukus. Kakvih riba ima, a da se neko interesuje za nju? Smile Smile Smile

Citat

Ma ne propustam, evo i sad se prisecam njenog koncerta u Royall Albert Holl-u, sto peva razvaljuje (mozdane celije).  Smile Smile Smile
 A sta li se u tvom mozgicu desava kad imas takav muzicki ukus... Smile

Citat
Pise on na temi nekoga ko mu nije zanimljiv

Ako nisi znao, forum je mesto gde se razmenjuju razlicita misljenja, pa pisao sam i u temi granda, ali naravno u negativnom kontekstu, na religiji sam stalno, ali nisam vernik.

Ali niko mi nije odgovorio na pitanje - ko nju gura? Koliko CD-ova proda? Koliko ljudi je na njenim "koncertima"? Smile
« Poslednja izmena: 19. Feb 2008, 14:26:16 od bauk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6220
Odgovoricu ti cim ti meni kazes zasto si rec koncertima stavio izmedju  navodnika.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hehe eeee Bauk, prilicno si neupucen. Poslednja dva albuma su joj skroz rasprodata. Prosli je cak kako se secam bio neko vreme najprodavaniji domaci disk u zemlji. Pun Sava Centar krajem prosle godine. Najbolji koncert po mnogima. Nisi bio na koncertu a pricas o nekome o kome ocigledno ne znas nista. Da nije nesto licno?   Smile  Eto, cisto da ne budes toliko neobavesten. Devojka sama pise pesme, potpuno je autenticna u nasoj muzici i to svi vec znaju. Bez halabuke, skandala, marketinga, guranja i drugih gluposti. Tako raditi u Srbiji je za veliko postovanje. Zbog toga je ja i jako cenim. Pomesao si ti nesto vidim ja.  E bauk bauk, i nisi neki bauk.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6220
Grigorije nemas potrebe da ga prosvetljujes, mozda covek samo voli da cita Kurir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ali niko mi nije odgovorio na pitanje - ko nju gura? Koliko CD-ova proda? Koliko ljudi je na njenim "koncertima"? Smile

Glupa su ti pitanja. Guraju je njene pesme, njen glas i dobre sise Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Odgovoricu ti cim ti meni kazes zasto si rec koncertima stavio izmedju  navodnika.

Pa ne znam kako da nazovem njene nastupe, a vrlo malo naših muzičara danas može da okupi dovoljno publike da bi se njegov/njen nastup mogao nazvati koncertom. Eto zato sam stavio pod navodnike. Smile

Citat
Poslednja dva albuma su joj skroz rasprodata. Prosli je cak kako se secam bio neko vreme najprodavaniji domaci disk u zemlji.

Pre par godina je zvanično najprodavaniji album bio grupe DND (one 2 Karićeve ćerke, ili neke rođake, ne znam tačno),  ali kako? Ko je zaista to kupovao? Niko, već je Karić nešto muljao, vukao novac iz Mobtela preko njih 2. Tako da rasprodat tiraž ne mora da znači da je to stvarno neko i kupio. Ali ajde, da pretpostavimo da je neko stvarno kupio CD I.J. (iako ne znam nikog ko je kupio njen CD, što priznajem ne mora ništa da znači, ali i može) koliki je taj tiraž? Koliko sam upoznat jedino Čolić i Ceca imaju neke značajnije tiraže kod nas, a ostali uglavnom jako, jako slabe.

Citat
Pun Sava Centar krajem prosle godine. Najbolji koncert po mnogima.

Najbolji koncert u kojoj kategoriji? Sa čijim još koncertom je vršeno poređenje? I koji su ti mnogi?

Citat
Devojka sama pise pesme, potpuno je autenticna u nasoj muzici i to svi vec znaju

One što sam ja čuo (što se vrtelo na TV-u) bolje da nije potpisala, nije baš preporučljivo da se čovek time hvali. Dakle, ako joj je takav ceo repertoar onda sam itekako upućen i ostajem pri stavu da je to običan bućkuriš, pesmuljci. Ne vidim šta tu ima autentično. Takvih ovde ima na stotine, pun ih je grand i city records.

Citat
E bauk bauk, i nisi neki bauk.

To mi je samo nick na forumu, ne znam šta ti očekuješ na osnovu toga. Smile

Grigorije nemas potrebe da ga prosvetljujes, mozda covek samo voli da cita Kurir.

Vređanje je instrument kojim se služe ljudi bez argumenata.

Citat
Glupa su ti pitanja. Guraju je njene pesme, njen glas i dobre sise Smile

Posebno ovo treće. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2008, 16:09:23 od bauk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6220
Hvala sto si me postedeo pisanja. Smile
Citat
Ko tu netalentovanu kozu uopšte gura?
Citat
Vređanje je instrument kojim se služe ljudi bez argumenata.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2008, 20:13:18 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hahahahaa kakve Karicke bre!  Smile  Pravi bauk je dobro upucen u tematiku o kojoj govori a ti ocigledno nemas dovoljno informacija ali se zato razbacujes sa recima. Zato promeni nik druze forumski.  Smile

Posto je jasno da ne znas da nazoves njene nastupe, onda nemoj ni da ih nazivas. Da  si bio na koncertu pa i da imamo o cemu da pricamo. Nema veze, evo sledeci put, nadam se da ce Iva i ove godine praviti koncert u Beogradu, ti lepo dodji, sta se stidis.  Smile

Preko 20 muzicara je imala na bini, kombinovala je simfonijski orkestar i rok bend. Ti znas jos nekog ko to ovde radi pa kazes da nije autenticna? Ceo city rec? Hahahahhahaaa! Khm, malo si se zbunio, da ti ja kazem. Ima nestvarnu boju glasa, potpuno drugaciju od svih, tekstovi su odlicni, bez banalnih reci i dotice se cesto ozbiljnih tema....

A koje ti to njene pesme znas?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.