Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivana Jordan - koncert u Sava Centru 23. novembar 2007  (Pročitano 24594 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hvala sto si me postedeo pisanja. Smile
Citat
Ko tu netalentovanu kozu uopšte gura?
Citat
Vređanje je instrument kojim se služe ljudi bez argumenata.

Pobrkao si lončiće, nije vređanje reći istinu. Smile Dakle, ja ne vređam, već iznosim činjenice. Možda malo grubo, ali direktno, bez uvijanja. Ja sam nju čuo i ništa spektakularno nisam doživeo, takvih ima mnoogo, svaka kafana ima po jednu takvu. S druge strane, ti mene uopšte ne znaš, a iznosiš neki sud na bazi ne znam ni ja čega. Ali dobro, razumem te, ipak si ti fan I.J., nisam ni očekivao argumentovanu diskusiju s tvoje strane.

@ Grigorije, oko tiraža sam upućen itekako, znam o čemu govorim, ali ti očigledno ne znaš čim izbegavaš direktne odgovore. Odgovori ako znaš u ciframa druškane, koliki su ti tiraži? I u kategoriji kojih koncerata je ona imala najbolji?

Citat
Ima nestvarnu boju glasa, potpuno drugaciju od svih, tekstovi su odlicni, bez banalnih reci i dotice se cesto ozbiljnih tema....

No comment, očigledno da ni približno nemamo slične kriterijume autentičnosti, kvaliteta muzičkog izražavanja tako da je svaka dalja polemika besmislena. Samo mi odgovori na pitanja koja ponavljam, prezentuj validan dokaz i ja se automatski povlačim sa ove teme (ko mi je kriv kad raspravljam o muzici sa laicima). Smile

Da budem potpuno jasan, nisam se ja pikirao na nju iz ne znam kojih razloga, već je o njoj pokrenuta tema ovde i ona je samo simbol tužne muzičke situacije u Srbiji. Da je o bilo kome drugog iz tog miljea pokrenuta tema, bio bih podjednako oštar.

Citat
A koje ti to njene pesme znas?

Baš to govori o njihovoj vrednosti, toliko su je forsirali, svakodnevno nas bombardovali njenim pesmama, ali čim je ne vidim par dana na TV-u uopšte ne mogu da se setim njenih pesama (nije ona jedinstvena u tome, kao što rekoh, takvih imamo za izvoz). Samo se sećam njenog uši-parajućeg glasa i to mi je dovoljno da ne poželim više nikad da je čujem. Smile

Citat
hahahahaa kakve Karicke bre!

Raspitaj se malo, nemoj odmah svima da pokazuješ svoje nepoznavanje materije. Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 02:39:20 od bauk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6220
Bauk, sine, provokacije su ti mnogo slabe.Ako vec pokusavas nekog da ubedis u svoju kompetentost onda pisi u skladu sa tim. Znas, ovo je tema  o I.J. a ne o baukovim utiscima o I.J. i ako  mislis da oni nekog zanimaju varas se.
Citat
Ako nisi znao, forum je mesto gde se razmenjuju razlicita misljenja, pa pisao sam i u temi granda, ali naravno u negativnom kontekstu, na religiji sam stalno, ali nisam vernik.
TO sto ti prezentujes nisu misljenja nego frustracije i to se leci, ali ne na forumu nego kod cika doktora. Smile
Muzicka situacija u Srbiji jeste tuzna, ali postoji internet i niko nas ne moze naterati da slusamo ono sto ne volimo.
Mene niko nije bombardovao Ivaninom muzikom vec sam ja to odabrao da slusam. Rado bih ti obrazlozio svoj izbor, ali mrzi me da toliko kucam.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
TO sto ti prezentujes nisu misljenja nego frustracije i to se leci, ali ne na forumu nego kod cika doktora.

Smile Smile Smile

Citat
Znas, ovo je tema  o I.J. a ne o baukovim utiscima o I.J. i ako  mislis da oni nekog zanimaju varas se.

Smiley 1 Pa ne mogu da pišem o utiscima Marka Markovića, već o svojim. Smile A uopšte me ne interesuje da li nekog to zanima ili ne. To nije tema o kojoj razmišljam.

Citat
Mene niko nije bombardovao Ivaninom muzikom vec sam ja to odabrao da slusam.

Onda je situacija ozbiljnija nego što sam mislio. Smile Vidim da nemaš odgovore (ili kako ti kažeš mrzi te da pišeš) pa te neću više ništa pitati. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
bauk13 izneo si vec svoje misljene, ne razumem zasto se stalno pojavljujes na ovoj temi kada svaki put kazes isto?! Ukapirali smo da ti se ne svidja Ivanin rad (o kome koliko vidim ne znas apsolutno nista), ali shvati da si dosadan vise...Zar ti stvarno mislis da cemo mi da prestanemo da slusamo Ivanu samo zato sto ti tako mislis???   Smile
Jos jedna stvar, ne vredjaj!!! Kao sto si sam vec napisao "nije vredjanje reci istinu", pa i da je to istina, opet nije lepo, to samo govori negativno o tebi, a ljudi koji imaju bar malo mozga ne obracaju paznju na takve  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Jos jedna stvar, ne vredjaj!!! Kao sto si sam vec napisao "nije vredjanje reci istinu", pa i da je to istina, opet nije lepo, to samo govori negativno o tebi, a ljudi koji imaju bar malo mozga ne obracaju paznju na takve  Smile

Ne razumem onda zašto ti obraćaš pažnju?!? Smile  Smile

Citat
bauk13 izneo si vec svoje misljene, ne razumem zasto se stalno pojavljujes na ovoj temi kada svaki put kazes isto?!

Zato što neki njeni fanovi pišu (čitaj izmišljaju) o nekakvim astronomskim tiražima, super talentu, bla, bla, bla... Smile Jenostavno, nije istina. Oko "kvaliteta" njene muzike ne želim ni sa kim ovde da se ubeđujem, jer su ovde svi osim  mene njeni fanovi, pa je uzaludno pričati bilo šta, na tu temu sam rekao šta sam imao. Ali tiraž je konkretna stvar, meri se u ciframa i tu nema laži i obmane. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat

Ne razumem onda zašto ti obraćaš pažnju?!? Smile  Smile

Tebi izgleda sve treba da se "crta" Smile Kad sam napisala da niko ne obraca paznju na takve, mislila sam da nikog ne zanima misljenje takve osobe, sto jos preciznije znaci da nista neces postici svojim pisanjem po ovoj temi. Ali, ako se tebi bas toliko svidja ova tema, nastavi da trosis svoje dragoceno vreme na nju...
Pozdrav bauk13  Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 17:05:40 od dragana7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Tebi izgleda sve treba da se "crta" Smile Kad sam napisala da niko ne obraca paznju na takve, mislila sam da nikog ne zanima misljenje takve osobe

Pa vidim da tebe zanima, ne znam zašto, ali očigledno da te interesuje šta misli ovako grozna osoba kao što sam ja (pretpostavljam da to misliš kad me oslovljavaš sa "takva osoba").

Citat
sto jos preciznije znaci da nista neces postici svojim pisanjem po ovoj temi

Zašto misliš da ja želim nešto da postignem? Lepo sam rekao (ali ti čitaš selektivno, ono što se tebi sviđa) da me ne interesuje rasprava o "kvalitetu", jer je to uzaludno gubljenje vremena, već taj famozni tiraž kad se već pokrenula ta tema. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
Evo ja sam Ivanin ''fan'', pa opet ne smatram da je njena muzika vrhinska umetnost.
Koliko mi idu na žice ljudi koji je non-stop pljiju, tako me i nerviraju ljudi koji je dižu u nebesa! Smile
Mislim, realno sagledano, iz razgovora sa stručnijim ljudima, muzičarima, a i sa običniom fanovima, mogu se izvući neki objektivni zaključci, Ivana ima talenta, ume da komponuje, obrazovana je(nekome se taj stil sviđa nekome ne), ali sve to čime se ona bavi jeste iskomercijaliziovano, često namenski rađeno, i zbog toga gubi na umetničkoj vrednosti. Glupo je porediti je sa kafanskim pevaljkama, jer je to potpuno druga vrsta i muzike i pevanja. A Ivana ima lepu boju glasa, mada ne i velike glasovne mogućnosti, opet, porazgovarajte sa nekim profesorom solo pevanja, reći ćevam isti što i meni.
Nikada nije bila najprodavanija(pogotovo kao Ceca i Ćola, ali je imala dobre tiraže, postojale su liste na netu, pored onioh lista o najtraženijim poznatim ličnostima na netu, među kojima je ona bila).
Sve u svemu, nekima se svidi, nekima ne, ali iiako to što radi nije najbolje, opet nije ni totalni kič, jer njena umetnost sadrži neku priču, koja je za neke pak mlaka, ali je ipak priča. Mogla bi ona mnooogo kvalitetnije da radi to što radi, ali nemože se reći ad je dno dna. I zato me i nervira što su glavni argumenti ljudima - ma ona je diiiivna i ma, ona je katastrofa. Daj iskomentariši neku pesmu, aranžman, tekst, i konkretno reci zašto to ne valja ili valja, a nemoj napamet pričati.
Meni su pola njenih peesama trči-pišaj, a opet volim neke njene pesme jako, i među top-frioends sam joj na myspacetu(neki fini administrator me tamo stavio) Ali sve to me ne sprečava da budem objektivan. Smile

ps-kakve sise, gde??? Smile
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 17:52:58 od alekzandar »
IP sačuvana
social share
NET TENIS
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa ti bauk nisi zaljubljen u Ivanu, ti si opsednut njom!  Smile Slusaj, ona se meni svidja a ti idi muvaj nekog drugog!!!!  Smile
Pazi, ne radim u stampariji diskova ili izdavackoj kuci da bih znao koliko je hiljada diskova prodala. Znam ono sto je pisalo po novinama i sto su mi govorili prodavci kada  sam  trazio da kupim njen disk. Njen prosli album "Dvobojne oci" je bio zvanicno vise meseci na prvom mestu najprodavanijih diskova. Cak su mi i na pijaci ovi sto piraterisu rekli da je ona najtrazenija. To je bilo pre dve godine. Mnogo bre kasnis!!!  Tiraz novog diska je otisao jako brzo, to znam jer sam se zeznuo pa nisam odmah kupio za ortaka koji je preko, da ne davim, pa su me svi prodavci oduvali, kazu nema vise. Morao sam da cekam novi tiraz.

Njen koncert u SC-u je najbolji po mnogima.  U kategoriji svih domacih koncerata. Evo i No Angel koji se ovde javlja, inace je novinar iz Nisa, kaze da nije bio na boljem koncertu.

A ti dakle ne znas ni jednu njenu pesmu, nisi bio na koncertu,  ne znas da je snimala i pevala u Italiji, bila na RAI-u.  
Ne znas ni to da ju je i Srpska Pravoslavna Crkva zvala da nastupa na njihovim Akademijama kao svetlu tacku nase muzike.
Ne znas ni njenu novu pesmu "Tebi samo Tebi" koja je odusevila i ostavila bez daha ceo Sava Centar.
Ne znas da je od udruzenja novinara i lekara, doktora, nemam pojma tacno, proglasena za velnes lice godine.
Ne znas da su njene pesme Svetlo koje trazim i Lazarica vec evergrin hitovi.
Ne znas da je dobijala nagrade i za autora godine.
Ma ne mogu da se setin ovako na brzinu sta tu sve ima.
Ti ustvari ne znas nista o njoj a dolazis na temu i pises ko zna iz kog razloga.

Spominjes Karicke kojima je tata platio ceo tiraz koji su delili besplatno uz kartice? Mnogo si se zaljubio pa ti je i pamet stala.
   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@Grigorije, zaboravio si da pomeneš da je dobila nagradu i od udruženja lokalnih velemajstora domina. Smile Nisam znao da se i SPC bavi muzičim kritikama. Dakle, ne znaš za tiraž, I rest my case! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.