Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ivana Jordan - koncert u Sava Centru 23. novembar 2007  (Pročitano 24994 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ti si budala Bauk. Ne vređam te, samo iznosim činjenice:D  A objasniću ti lepo i zašto ispadaš budala.

Znaš li ti za bilo koji tiraž u Srbiji!?  Smile Kako bilo ko u Srbiji može reći za bilo koga, koliki je tiraž? Izdavači bre piraterišu sami sebe, a njih svi ostali. Kažeš da siu upućen u tiraže - ajde onda keve ti navedi mi bar jedan TAČAN tiraž,od  bilo koga, plus koliko se pesama downloadovalo?  Smile Smile Smile I rest my case Smile

Alexandar: Tačno je da Džordanka ima i odlične, i dobre i manje dobre pesme. A ko nema? Mislim na ozbiljnije muzičare.
Takođe je tačno da je na Internetu zadnjih godina uvek u prvih 5, ili 10 (nisam siguran) ženskih osoba u Srbiji (a u toj statistici se računaju sve javne ličnosti, a ne samo muzičari). Među muzičarima je verovatno 1. ili 2.

E, sad to nešto znači, ali koliko znači to verovatno niko ne može sa sigurnošću da kaže.

Grigorije: Tačno je da je ona, uz Bregovića i Kusturicu, jedina sa prostora bivše SFRJ koja je nastupala na RAI u Italiji, u Španiji, Švajcarskoj, Norveškoj - ali ne u gastarbajterskim kafanama, već na nacionalnim televizijama. Znači da je ona jedina iz mlađe generacije muzičara kojoj je to pošlo za rukom. E OVO sigurno znaci mnogo!!!! Dorćolka je to!!! Smile Smile Smile

Sada će Balkanski špijun Ilija Čvorović, koji se ovde lažno predstavlja kao Bauk da pita: a ko nju gura? Smile Zato si budala bauk, imaš i drugo glupo pitanje. A ni na jedno od ta dva pitanja ti ne znaš odgovor. Smile

Što se koncerta tiče, jedan je od biljih na kojima sam ja bio.

I najvažnije od svega: Ona je DORČOLKA, BRE!!!! Smile Smile Smile      Can't touch this!!
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 16:44:16 od kiki_dorćol »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
I najvažnije od svega: Ona je DORČOLKA, BRE!!!!

E ovim si me ubedio, ovo je argument godine. Smile

Citat
Izdavači bre piraterišu sami sebe, a njih svi ostali.

I posle ja Ilija Čvorović. Smile

Citat
Znaš li ti za bilo koji tiraž u Srbiji!?  Smile Kako bilo ko u Srbiji može reći za bilo koga, koliki je tiraž?

1.Ceca 2.Čola 3.Joksimović    Takav je redosled poslednjih godina. Od ostalih niko preko 5000, samo može veštački (kao DND)

Citat
Među muzičarima je verovatno 1. ili 2.

Smile Smile Smile Vidim po broju njenih fanova ovde, zasad sam video 5. Smile Smile Smile

Dorćolac, ne znaš gde si šupalj, zato bolje Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 18:18:39 od bauk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6220
Bauk, za sada od svega u tvojim postovima prilici ti samo  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Bauk13 postajes nam ovde dobra zabava, moram priznati  Smile
Da li znas za onu izreku: "Kud svi Turci tu i mali Mujo?"...kad procitam neki tvoj post uvek me podseti na to. Aaauuu bauk pa tebi neko da kaze da skocis sa mosta ti bi to i ucinio, ne treba tako, to kazem za tvoje dobro   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Bauk, za sada od svega u tvojim postovima prilici ti samo  Smile

Jako duhovito, evo padoh sa stolice od smeha Smile

Ustvari, sad mi je jasno da vas nema ni 5, već to jedan te isti zaluđenik piše sa istog naloga. Smile

Neću više da te uznemiravam, a i da veštački održavam ovu temu svojim postovima. Nisam dobio niti jedan odgovor, samo neke mlake i krajnje diskutabilne argumente. Dižem ruke, ostavljam vas u vašem magičnom bajkovitom svetu u kome svako (pa i I.J.) može biti smatran za umetnika. Zašto bih nekome rušio iluzije? Smile

Dakle, ništa pametno ne videh ovde, nema više mene na ovoj temi (znam da ti je laknulo Smile). Smile

Citat
Aaauuu bauk pa tebi neko da kaze da skocis sa mosta ti bi to i ucinio, ne treba tako, to kazem za tvoje dobro   Smile

Kao i obično, nemaš poentu. Slabo ti ide od ruke pravljenje paralela, drži se ti muzike I.J., nemoj da umaraš glavu. Smile

Dakle, doviđenja! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 350
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hahahahah, odustade ovaj od svoje misije lupetanja . Shvatio covek da ispada glup. E to ti je pametno bauk i promeni nik posto ti nikako ne stoji.   Smile Smile Smile

a bas je postalo zabavno  Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2008, 01:44:54 od grigorije »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dzordanka rules!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
I najvažnije od svega: Ona je DORČOLKA, BRE!!!!

E ovim si me ubedio, ovo je argument godine. Smile

Znači nisi Dorčolac, zato ne možeš da razumeš  Smile

Citat
Znaš li ti za bilo koji tiraž u Srbiji!? Smile Kako bilo ko u Srbiji može reći za bilo koga, koliki je tiraž?

1.Ceca 2.Čola 3.Joksimović Takav je redosled poslednjih godina. Od ostalih niko preko 5000, samo može veštački (kao DND)

E stvarno si mnooogo glup - daj brojke bato, brojke - npr. 125.450 kom. 100.000 downloada - plus dokazi za to - nemaš ništa od toga, samo lupetaš i iznosiš stvari koje ne možeš dokazati NIKAKO!!!

Citat
Među muzičarima je verovatno 1. ili 2.

Smile Smile Smile Vidim po broju njenih fanova ovde, zasad sam video 5. Smile Smile Smile

Jebo te ti ode u paranormalno - to što sam izneo su podaci - imaš ih na svim sajtovima - B92, Telenor, ....- te podatke objavljuju pretraživači Google i Pogodak - nisam ih ja izmislio, a čak i ne tvrdim da nešto znače. Jebi ga. može samo da znači da je traženi pojam među populacijom u Srbiji koja koristi Internet.

Dorćolac, ne znaš gde si šupalj, zato bolje Smile
Smile Smile Smile

Dorčol je sveto mesto bato, a tebi bi bilo bolje da malo ohladiš glavu i ako već hoćeš da ulaziš u rasprave iznesi bar jedan podatak a nemoj samo da se razmećeš svojim paranormalnim tvrdnjama.

I na kraju zabole me qurac da li si na temi ili nisi,a ako jesi i ako hoćeš da nešto raspravljaš, onda to uradi kako treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
bauk13 stvarno otisao...steta  Smile

Da li ste gledali jutros Zikinu sarenicu? Kakva je Ivana kao voditeljka, sta kazete?  Smile
Jos malo i DVD sa koncerta ce se pojaviti, sto je fenomenalno... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Ivana.jpg
(26.89 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja gledao, slučajno zakačio:)

Ona će od muzike, preko glume, na kraju  doći i do novinarstva, li bolje rečeno, vratiti na novinarstvo, jer se time bavila i pre pevanja:P
« Poslednja izmena: 24. Feb 2008, 14:02:09 od alekzandar »
IP sačuvana
social share
NET TENIS
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.