Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:47:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Isus!  (Pročitano 21139 puta)
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 17
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.01
postoje vise licne i manje licne planete, kada gledas oziljak iz detisnjstva normalno da ces da gledas petu kucu i mars i ovna, mars je odgovoran za 90% povreda. licne planete doprinose tome dok mesec ima uticaja ali slabijeg ali i neptun je npr. vise na materijalnom nivou u aspektima sa drugim planetama, uran je na neki nacin specifican samo sto ja ne gledam astrologiju kroz zakone astronomije, vec kao nesto u smislu svi smo se dogovorili da postujemo neku iluziju davno. tako npr. za aleksandra makedonskog mogu da tvrdim da je nakon sto je izubio konja, par meseci ranije, tamo negde u oktobru gurnuo ucitelja astronomije slucajno ali on ima istaknutu 12 kucu i neptun a bio je bas tip merkura-jupitera sudeci po filmu itd. o isusu ne znam dovoljno da bi pisao.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2007, 20:41:54 od aurelius79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E50
postoje vise licne i manje licne planete, kada gledas oziljak iz detisnjstva normalno da ces da gledas petu kucu i mars i ovna, mars je odgovoran za 90% povreda. licne planete doprinose tome dok mesec ima uticaja ali slabijeg ali i neptun je npr. vise na materijalnom nivou u aspektima sa drugim planetama, uran je na neki nacin specifican samo sto ja ne gledam astrologiju kroz zakone astronomije, vec kao nesto u smislu svi smo se dogovorili da postujemo neku iluziju davno. tako npr. za aleksandra makedonskog mogu da tvrdim da je nakon sto je izubio konja, par meseci ranije, tamo negde u oktobru gurnuo ucitelja astronomije slucajno ali on ima istaknutu 12 kucu i neptun a bio je bas tip merkura-jupitera sudeci po filmu itd. o isusu ne znam dovoljno da bi pisao.
Ej covece...slazem se sa tobom u potpunosti za sve ovo sto si napisao... Smile
Ali tema je Isus,pa ajde bar nesto da razaberemo po tom pitanju...
Ili ako znas nesto o Alexandru Makedonskom,bilo kome iz istorije,a da je imao tako veliku tezinu...otvori temu pa da pricamo. Smile
Tvoje vidjenje stvari mi se jako dopada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 17
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.01
ne volim da pricam puno o istoriji ali kad bi imali nekoliko podataka kad je isus imao neku povredu npr. mogli bi da mu odredimo podznak a ja ne znam kako bi to mogao da uradim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E50
Pa,evo,ako nista Veliki petak...dan njegovog raspeca...pa vrati koji dan unazad tada je mucen,i sigurno je imao povrede,nadam se da sam bio od pomoci.... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 17
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.01
mozda... -3 godine pre nove ere, par desetina minuta pre ponoci. nemam podatke za mesto rodjenja i zaboravio sam i ono malo sto sam citao u novom zavetu... ali po konfiguraciji planeta sa kojom smo zapoceli temu, donekle odgovara... razapet je valjda sa 27 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E50
mozda... -3 godine pre nove ere, par desetina minuta pre ponoci. nemam podatke za mesto rodjenja i zaboravio sam i ono malo sto sam citao u novom zavetu... ali po konfiguraciji planeta sa kojom smo zapoceli temu, donekle odgovara... razapet je valjda sa 27 godina...
Pa sad...ako konfiguracija planeta kaze tako,ne znam ali verujem da jeste...i ako kazes sa 27 godina... Smile
To se vec kosi sa nekim dogmama savrenenog i opsteprihvacenog hriscanstva,tako da ce ti tesko biti da svoju teoriju i dokazes,ako neko od tebe zatrazi argumente za to.
Za mene nije problem...ja delim tvoje misljenje.Ali dogma je dogma,tesko je sa tim izaci na kraj... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
znas kako, ja u astrologiji gledam glavne aspekte 10 stepeni, kvadrate 5, odstupanja od polja 2. 5 itd.  koristim svoju podelu kuca i glavne planetoide i ne mislim da neka planeta u astrologji ima vecu uticaj od druge.  zbog toga mislim da ima istaknut planetoid ceres i mislim da on vlada devicom, bez obzira da li je rodjen 3 ili 4 godine pre nove ere ali ne mogu vise od toga da kazem.

Paranoja u LA Smile

Negde sam imala tekst na ovu temu, probaću da ga pronadjem  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
aj,silni astrolozi:
ehej,u kom trenutku je pochela procesija Riba,kad je isus rodjen ili kada je vaskrsao? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Milosch5

Sunce u svom godišnjem kretanju ne prolazi samo Zodijakom, već vrši i jedan, sporiji ''veliki kosmički ciklus''. što čini veliku Zemljinu godinu koja, prema astrolozima, traje oko 26 000 vremenskih godina - koliko je Zemlji dovoljno da prodje kroz uticaj zodijačkih znakova a njeno zadržavanje u svakom znaku tj. sazveždju je otprilike 2165 godina što predstavlja jedno doba ili astroeru.

Doba Lava je zlatno doba 10 000 - 8000 godina p.n.e. otkako je otprilike formirana Zemlja sa postankom čoveka
doba Raka - matrijarhat 8000 - 6000 god. p.n.e. i izlazak čoveka iz pećine - uticaj Meseca (nalazi u Lepenskom viru), materinstvo, zemljoradnja...
Era Blizanaca - um, trgovina 6000 - 4000 god. p.n.e. označava živost, umni razvoj, inteligenciju
Era Bika - bakarno doba 4000 - 2000 god. p.n.e. stabilizuje snagu, optimizam, božanstvo, ljubav, tada je zapravo i nastala prava astrologija, iako njenih tragova ima i ranije.
Era Ovnova - početak civilizacije, gvozdeno doba računa se od 2000  god. p.n.e. do 1. god. naše ere, sa podizanjem piramida od ranije monumentalnih spomenika kao i lepih gradjevina u Grčkoj. Ova je era vezana za Mars - krv, pretnje, katastrofe a Ovan smatran božanstvom, vezan za religiju, fanatizam.

Dakle,od oko 300 god. pre Hrista je era Ovna dok posle nje sa samim Isusom Hristom nastaje era Riba - hrišćanstvo (Isus je rodjen u ribama i personifikacija je znaka koja zahvaljujući Jupiteru simbolizuje simpatičnost, plemenitost, patnju, emotivnost, finoću, umetnost, suptilnost, duhovnost (Neptun), maštovitost,  počev od 1.-2000 godine naše ere tj. do kraja milenijuma, kada je nastupila era Vodolije - budućnost posle kataklizme i cveta astrologija...

Početak ere Riba je negde oko 328. godine pre Hrista počev sa Aleksandrom elikim. Na kraju ere Riba je sve ličilo na tip Riba i njihovih vladara - Neptuna i Jupitera- patnja, žrtvovanje intelekta, bol i tragika, strašne borbe medju ljudima, veliki svetski ratovi i atomske eksplozije, askeza, zlostavljanje i mučenje, obmane, zablude, iluzije, negacije zemaljskog života, mistika, umetnost,...

Nastupila je era Vodolije, polse 2000-te godine što može doneti: oslobodjenje od svakog tabua, čudesna otkrića nauke i tehnike, medicine, zemljotresi, pojava kolktivne na štetu individualne svesti, nagle promene vremena i klime, kosmičke pojave, bune protiv tradicija i konvencionalnosti, normi i pravila...ponovo jača intelekt, mnogo je ekscentričnijih genija i pronalazača, proroka, ljude sve više lete vasionom i upoznaju svemir, mladi ljudi su veoma slobodoumni i nezavisni, društveni i originalni, nestajaće religije a cvetaće grupni seks, droga, ludački zahtevi mode oblačenja, puštanje brade, nemiran, lutajući duh, neustrašivost i preterana sloboda, silne socijalne reforme itd. itd. da ne skrećemo mnogo sa teme

(ovo je iz jedne knjige) Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 70
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.01
mozda je ovo njegov natal

« Poslednja izmena: 21. Dec 2007, 12:33:54 od aurelius80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 19:47:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.