Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 16:14:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Isus!  (Pročitano 21106 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
da video sam kako neki astrolozi "pomeraju"sat da bi bilo odgovarajuce,narochito podznak...ako cemo tako onda je isus bio devica/riba(po meni,gledajuci osobine),ali opet ne znamo ni godinu pa je to predpostavka...shto bi smo to radili kada taj chovek,koji mozda i nije postojao ili je umro pre 2000 g nema uticaja na nas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Ericsson T-68
da video sam kako neki astrolozi "pomeraju"sat da bi bilo odgovarajuce,narochito podznak...ako cemo tako onda je isus bio devica/riba(po meni,gledajuci osobine),ali opet ne znamo ni godinu pa je to predpostavka...shto bi smo to radili kada taj chovek,koji mozda i nije postojao ili je umro pre 2000 g nema uticaja na nas

Ok, sto devica?
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

VERNU LJUBAV NEBO DRZI.

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson z500i
pa ja neshto ne verujem da je jarac bio...mislim oni su hladni a isus valjda nije bio hladan otkud znam
IP sačuvana
social share
"ljubi istinu,ali prashtaj zabludu!" - Volter
"Cuvajte se da vas ko ne prvari! " ( Matej,24,4)

"ko ljubi dobre ljude,taj ne moze biti zao!
"lud je onaj ko se silom suprotstawi ljubavi,jer ona vlada i medju bogovima"- Sofokle

"Odreci se ljubavi iz bilo kojeg razloga,znaci ne osecati ni najmanju ljubav!"- Pirandelo
"uvrede se lako prashtaju gde je ljubavi u srcu!!" Goldsmit
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 

Ok, sto devica?
prochitao sam neshto o toj kombinaciji i ima slichnosti velikih sa isusom(ako je postojao)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Ericsson T-68
mogo da ima merkur u devici u aspektu sa vladajucom palnetom, pa eto tih osobina? Ali to ne znaci da je rodjen u znaku ili podznaku device.

Zasto jarac?
Prostor, jarcem vlada saturn, on je mudrac sa planine, i jedna od dve "sudbinske" planete dubokih mislioca i genija, pored urana.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ehej,u kom trenutku je pochela procesija Riba,kad je isus rodjen ili kada je vaskrsao?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 17
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.01
cak bi mogao da kazem da je rodjen malo pre 00:00, mozda 3 ili 4 godine pre nove ere, tako ja mislim.  pisite dalje. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E50
cak bi mogao da kazem da je rodjen malo pre 00:00, mozda 3 ili 4 godine pre nove ere, tako ja mislim.  pisite dalje. .
Cenim tvoje misljenje...samo mi navedi,odakle ti ta informacija... Smile
Jel ti se nesto ukazalo il slicno...ajde da podelimo iskustva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 17
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.01
znas kako, ja u astrologiji gledam glavne aspekte 10 stepeni, kvadrate 5, odstupanja od polja 2. 5 itd.  koristim svoju podelu kuca i glavne planetoide i ne mislim da neka planeta u astrologji ima vecu uticaj od druge.  zbog toga mislim da ima istaknut planetoid ceres i mislim da on vlada devicom, bez obzira da li je rodjen 3 ili 4 godine pre nove ere ali ne mogu vise od toga da kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E50
znas kako, ja u astrologiji gledam glavne aspekte 10 stepeni, kvadrate 5, odstupanja od polja 2. 5 itd.  koristim svoju podelu kuca i glavne planetoide i ne mislim da neka planeta u astrologji ima vecu uticaj od druge.  zbog toga mislim da ima istaknut planetoid ceres i mislim da on vlada devicom, bez obzira da li je rodjen 3 ili 4 godine pre nove ere ali ne mogu vise od toga da kazem.
Zasto ne mozes vise da kazes?
Ja se slazem sa tobom da neke planete imaju veci uticaj od drugih i to je opste poznata cinjenica u Astrologiji.
A ako je rodjen ranije,to bi se dalo i preciznije objasniti...znaci da bi mogli da odredimo ne samo 3ili 4 godine,nego i tacno vreme i datum...sta mislis... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 16:14:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.