Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 12:51:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Isus predvideo dolazak Muhameda  (Pročitano 27702 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Sto jes, jes  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
Ето ...

Још нисмо направили секту а он је разбио.  Smile

Дабогда те удавиле.Ало једна !!!    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Дабогда те удавиле.Ало једна !!!    Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Citat
Ja se borim samo za ideju koja mi daje 99 Ruskinja i Ukrajinki na pustom ostrvu, ali u ovom zivotu
I ja takodje ali ne u ovom zivotu. Sta je moja prednost ?Ne trazim puno od ovog zivota  Smile
Citat
Isus Hrist je zaista u svojoj mudrosti predvideo dolazak Muhameda (Otkrovenje 13:11-14)

11 I videh drugu zver gde izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; i govoraše kao aždaha.
E ovo bi mogla biti istinaaaaa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49764
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S24
Да Исус није Бог је рационално размишљање. Али да је најавио Мухамеда ми већ дјелује као фалсификат мухамеданаца.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Citat
Ja se borim samo za ideju koja mi daje 99 Ruskinja i Ukrajinki na pustom ostrvu, ali u ovom zivotu

Nista, onda salji guruu sve pare sto imas, inace nema nista od onog zivota, u ovome ti ionako svejedno  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Citat
Да Исус није Бог је рационално размишљање. Али да је најавио Мухамеда ми већ дјелује као фалсификат мухамеданаца.
Iskreno, ako zamislim sebe u poziciji hriscanina, ni ja se nebih tako lako slozio sa time da neko pokusava da mi kopka po samim temeljima vjere. To bi isto bilio kao da mi neko kaze e postoje tamo neka verzija ku'rana u kojoj se kaze da je Isus (neuzubiLLah) Bog.Hvala Bogu sto postoji samo jedna verzija kur'ana.
Da ne postoji to Barnabino jevandjelje niko ga nebi ni spomenuo, ali postoji kao jos jedna verzija jevandjelja koga je crkva odbacila 492. godine n.e. po naredbi pape Gelasiusa a u kome se kaze : "I ta će laž trajati dok ne dođe Muhammed, Božiji izaslanik, koji će kad dođe otkriti prevaru onima koji vjeruju u Božiji zakon."
Postoje i drugi argumenti koje treba dokazati da su "falcifikat"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Za navodno Jevandjelje po Barnabi se još na početku 20. veka znalo da je srednjevekovni islamski falsifikat.
A jevandjelje o na koje se stvarno odnosi priča o Barnabi je Jevandjelje po Mateju.

Kako nemaju svog boga, već se mole jevrejskom nacionalnom bogu, i Hrišćani i Muslimani imaju tu potrebu da falsifikuju istoriju i izmišljaju stvari, da ubede druge ali i sebe da su upravu. Sama činjenica da ovakve prevare, nakon što budu raskrinkane, nastave da se pominjukao dokazi, primer su zlonamernosti i podlih motiva grupa koje ih plasiraju.

Ko ima želju da uči prozreće kroz svaku prevaru.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2012, 07:34:41 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung 111111
ja ne palite se..ne znate dva integrala da resite..a znate sta je pisalo u nekom pitaj kurac kom jevandjelju 492 godine pre nove ere.
Ovo mi deluje kao falsifikat.Da isus nije hteo da dodje do nesporazuma da ga smatraju bogom...on bi to vec objavio svojim prvim ucenicima...
inace..isti nam se kurac hvata sve ce nas pojesti zemlja..zvao se on isus,muhamed ili pera mutavac
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Ovo jevanđelje je  sigurno podmetačina. Ništa novo, takvim prljavim trikovima se odavno koriste sve religije. Cilj je jasan: sačuvati svoje stado tako što će ga gurnuti još dublje u iluziju i eventualno ga proširiti tako što će namamiti još koju ovčicu.
Za kraj, zar nije čudno što to jevanđelje deluje malčice raskošno, dok su druga zapisana na poluraspadnutim svicima?
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 12:51:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.