Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 21:05:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istrebljivanje jevreja  (Pročitano 54965 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@marinko82
ti si covece iz amerike, to tek sad videh! Pa naravno i jevreji su ljudi, bioloski spadaju u istu grupu kao i mi, ako se nevaram Smiley ! Daj covece, mi nepricamo o tome, 60 % amerike drze jevreji, a ti pricas o dobrim ljudima. Dobar je i musliman dok smilslja kako ce ti porodicu ubiti!

@herros
vecinom sam to citao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S7
Ova na Arapskom jeziku ima alternativu na nasem ,i zove se "Izrael istina ili Laz" ....naravno nije kopija ove gore knjige nego prepricana i izdana sa drugim naslovom.
U drugogoj knjizi se radi o Jevrejskom delovanju na SSSR Armiju i cistku u najvisim krugovima za vreme WW2.Zanimljiva i jako detaljna knjiga sa likovima koji su do danas zivi.
Palestinac je knjiga o palestinskom narodu koji je izbacen i proteran sa svojih ognjista u periodu od 1941 do 1948 godine zbog velike najezde Jevreja iz Evrope , do stvaranja drzave Izrael.
Povratak zidova je klasicna knjiga koja obuhvata period Jevrejskog stradanja od 1915 do 1948 godine ..pocevsi od Austrije ...pa sve do prvih ratova sa Arapima.Takodje jako zanimljiva knjiga.

IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S7
Citat
Dobar je i musliman dok smilslja kako ce ti porodicu ubiti
Jest off topic ali sad po tebi svi muslimani ubice.......opet se globalizuju stvari.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@babalu6 - ovde sam na studijama, rodjen u Srbiji inace. I ja nisam voleo Jevreje duugo ali sam onda upoznao mnogo njih i promenio misljenje. Dva najbolja profesora na faksu su  Jevreji, genijalci i mnogo dobri ljudi. Ali da umeju da se organizuju i drze zajedno, umeju. Da umemo i mi, i mi bismo to radili.

@Herros - ti od mog avatara napravi foto-model... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
Citat
Jest off topic ali sad po tebi svi muslimani ubice.......opet se globalizuju stvari.
Сад због 10 муслимана који су, да тако кажем, добри људи треба да кажемо да су сви такви? Можда не глобализујемо ми ствари, него ти  Smile

Citat
Daj ba  @astral projection , to su gluposti! Sta li su uradili sa tolikim pepeom? Ova tema postaje komicna
А шта је ту глупост?  Smile

Citat
Koliko vas licno poznaje Jevreje? Koliko vas se osetilo ugrozenim direktno od strane njih?
Нисам лично упознао ни Шиптаре али их презирем... Само погледајте што раде на Косову.
И не подлијежемо ми nazi пропаганди него ви подлијежете јеврејској. Схватите то више..  Smile
IP sačuvana
social share
Peace, Love, Unity, Respect
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S7
Citat
Сад због 10 муслимана који су, да тако кажем, добри људи треба да кажемо да су сви такви? Можда не глобализујемо ми ствари, него ти

Nerazumem cemu tolika mrznja.Da li si se ti pitao kakav si ti kao pojedinac kad mrzis sve te  ljude?Znaci tebi od Jedne Ipo milijarde muslimana valja 10 ljudi,a od petnest miliona Jevreja ne valja niko ???
Cekaj bre ko globalizuje stvari?

A druga stvar ti si proputovao po njihovim zemljama pa sve to znas ili si citao u nekoj literaturi?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
Citat
Da li si se ti pitao kakav si ti kao pojedinac kad mrzis sve te  ljude?Znaci tebi od Jedne Ipo milijarde muslimana valja 10 ljudi,a od petnest miliona Jevreja ne valja niko ???
Ма мене боли брига за све муслимане... 10 људи је био само примјер. А погледај мало тероризам по свијету.. Ко су терористи?  Smile
Citat
A druga stvar ti si proputovao po njihovim zemljama pa sve to znas ili si citao u nekoj literaturi?
Да ли сам пропутовао по Јеврејским земљама? Чек да се сјетим.. А да, ја живим у једној и сви ми  Smile Ако си мислио на Израел, тамо нисам био нити имам намјеру.
IP sačuvana
social share
Peace, Love, Unity, Respect
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S7
Citat
Ма мене боли брига за све муслимане... 10 људи је био само примјер. А погледај мало тероризам по свијету.. Ко су терористи?

Upravo to hocu da kazem.Pa koliko znam Jordan je muslimanska zemlja pa su i njih digli u vazduh i ubili 60 ljudi.Daj nemoj da se primas na propagandnu masineriju.Znaci verovao si CNN-u za vreme NATO bombardovanja i svim onim kolonama siptarskih izbeglica??Fanatici postoje svuda ,ali poenta je da ljudi ne treba da ih vezuju za religiju nego samo za terorizam.

Citat
Да ли сам пропутовао по Јеврејским земљама? Чек да се сјетим.. А да, ја живим у једној и сви ми  Smile Ако си мислио на Израел, тамо нисам био нити имам намјеру.

Ne nisam te pitao za Izrael nego uopsteno........a koliko vidim nisi ti bio nigde.Koliko se ja secam nasi ljudi su masovno radili u tim drzavama(ukljucujuci i mene)pocevsi od Iraka,libije,jordana,Izraela  i sta ti ja znam......i nisu se zalili na tamosnji narod.

Ono sto hocu da kazem da ne postoji nijedan pravi argumenat koji si ti izneo za toliku mrznju prema njima.Zivi i pusti druge da zive  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Нисам лично упознао ни Шиптаре али их презирем... Само погледајте што раде на Косову.
И не подлијежемо ми nazi пропаганди него ви подлијежете јеврејској. Схватите то више.. Smile

Ja ne podlezem nicijoj propagandi, jednostavno mogu da odvojim

Citat
Ма мене боли брига за све муслимане... 10 људи је био само примјер. А погледај мало тероризам по свијету.. Ко су терористи?

Upravo to hocu da kazem.Pa koliko znam Jordan je muslimanska zemlja pa su i njih digli u vazduh i ubili 60 ljudi.Daj nemoj da se primas na propagandnu masineriju.Znaci verovao si CNN-u za vreme NATO bombardovanja i svim onim kolonama siptarskih izbeglica??Fanatici postoje svuda ,ali poenta je da ljudi ne treba da ih vezuju za religiju nego samo za terorizam.

Citat
Да ли сам пропутовао по Јеврејским земљама? Чек да се сјетим.. А да, ја живим у једној и сви ми Smile Ако си мислио на Израел, тамо нисам био нити имам намјеру.

Ne nisam te pitao za Izrael nego uopsteno........a koliko vidim nisi ti bio nigde.Koliko se ja secam nasi ljudi su masovno radili u tim drzavama(ukljucujuci i mene)pocevsi od Iraka,libije,jordana,Izraela i sta ti ja znam......i nisu se zalili na tamosnji narod.

Ono sto hocu da kazem da ne postoji nijedan pravi argumenat koji si ti izneo za toliku mrznju prema njima.Zivi i pusti druge da zive Smile

Odlicno receno, slazem se 100%. Pojedinci nisu isto sto i narod, setite se samo da su nas poistovecivali sa Slobom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
- E, ovako. Pozdrav! Smiley
Nisam bio dva-tri dana na netu, tacnije nesto sam radio pa tako da nisam bas puno razmisljao o forumu. Vidim da ste zapostavili malo ovu temu, sto mislim da je lose! Tacnije mislim da bi temu trebali preimenovati u «Zaveru» ili nesto slicno. Sad cu ja pokusati da u kratkim crtama iznesem sva moja razmisljanja i istrazivanja na ovu temu, to sto sam ja uspeo da svatim u mojoj relativno kratkoj istoriji!

- Tema mojih istrazivanja i fascinacija je oduvek bilo upravljanje narodom ili ti masama.  Kakvi se svi metodi koriste pri tome i sta se sve radi. Posmatrajacu sve pojave oko sebe, u nekim momentima cak i previse kriticarski, pokusavajuci da dokucim smisao i trazenje istog u svim stvarima oko sebe dosao sam do nekih pomalo i apsurdnih zakljucaka. Rec apsurd je relevantno i nepotrebno koristiti, progresom kojim se krenulo ta rec ce za otprilike 10-ak godina u sebi nositi znacenje svih reci i stvari na svijetu, ali problem te reci je taj sto se nece uopste koristiti! Ali da se vratim masama, i upravljanja sa njima. Uocavajuci da su se svi kulturni pokreti osnivali sa samo jednim ciljom, i da je uopste sama kultura orudje, moze se uociti da je pojava rok kulture samo jedan pokret obezumljivanja mladih i nanosenja potpuno pogresnih ideala. Prava rok muzika je sa sobom donjela drogu, alkohol i blud. I imala je najveci uticaj na mlado stanovnistvo, namecuci mu neku borbu za nesto, usmjeravajuci ga i nedozvoljavajuci mu sirenje svesti, osim one koje su njoj koristile. Ideal roka je neka borba za pravo i to ono prirodno pravo i prirodnu slobodu, sto je u najmanju ruku smijesno i nelogicno. Da vise ne pricam o ovome, okrenucu se jednostavno citavoj muzici. Stvaranje takozvane masovne psihoze ili deliricnog stanja mozga je najlakse uociti sa pojavom disko, tehno, trans... muzike. Koja takodje nije lisena pojave lakih (hemiskih) droga. Priguseno svjetlo, razni reflektori, disko kugle (ako se zovu tako), sve te stvari doprinose slabljenju psiho-motirickih mogucnosti covjeka, slabljenja njegovog odbrambenog sistema i nemogucnosti razmisljanja. Nemojte misliti da pricam kao nekakav brizni roditelj, to je jednostavo tako i to je pretnja kojoj se vrlo tesko odupreti! Ostavicemo se muzike sada, pogledajte samo nove filmove koji se plasiraju na sva vrata sa reklama koje morate (iako nezelite) da vidite bar pet puta dnevno! To su filmovi koji su po nivou razmisljanja za dete osnovne skole, i ne samo to, gledajuci te filmove u vasoj glavi se gradi brend zivota covjeka na zapadu, sto je mnogo opasnije od samog smisla zivota. Zamisljajuci njihov zivot kroz oci koje poseduju vec izdradjen filter, mozete samo videti lepotu i srecu. Sto je naravno velika glupost. Posmatrajuci reklame koje se plasiraju, mozete videti samo sladunjave osmehe, ljepotu, neku vjestacku bjelinu, cistotu! Gledajuci silikonske djevojke, neonskih svjetlosti , vjestacke ljepote... Mozete samo osjetiti pozudu, mozete osjetiti i kompleks nize vrijednosti, mozete pomisliti na sve ono sto je nebitno i nevazbo. Sto je samim tim i njena uloga u svemu ovome! Sav sou biznis je jedna velika maska kojoj podlezu svi. Jedna banalna stvar ili takozvani apsurd, je taj sto je Bekam napisao knjigu i prodala se za sedmicu dana u 100 000 primeraka, jedan Cehov nije sve svoje knjige prodao u tolikom tirazu. Ali necu o tome, posto me sve to nezanjima i necu da primecujem. Sav jedan svet koji je izdradjen na stubovima ideala,  heroja, pobjeda... (Brave new world) Ako gledas oko sebe videces samo ljepotu, zanimljovosti, nova ljudska dostignuca, nove rekorde... Ali ako budes malo vise gledao poceses da primecujes i stubove ovog svijeta!
- Vidim da sam se malo odmakao od teme, ovo cu nastaviti na nekoj prikladnijoj temi...
- Sama pojava zavere i njene pocetke ja bih smjestio otprilike prije 2000 godina, prvo bih se osvrnuo toj pojavi u filozoviji (philosophiji), grcki filozofi koji se smatraju ocima svih nauka su pojave posmatrali kao stvari, trazeci unjim prvo fizicki razlog postojanja pa tek onda onaj aposolutni (nedokucivi), to jest oni su smatrali (ne svi, posto nemam ovde prostora da djelim grcke skole i ucenja) da je pojam apsolutnog, kao opsteg u nama samima. I da ne postoji vanjiska apsoutnost u onim sirinama koje nisu dokucive ljudskoj prirodi. Posmatrajuci nova saznanja (verujuci im) da covjek koristi samo 4 % mogucnosti svoga mozga, moze se prihvatiti ucenje koje su grci postavili prije 4000 godina! Veliki Hoking je nivoe svijesti podjelio na sedam disidenata, tj. Stupnjeva u razvoju covjeka. Mi smo trenutno na 3 stupnju, da ne pricam o tome vise, hocu damo da pokazem kako se sva velika razmisljanja i ona koja se mogu uzeti kao ozbiljna sastoje samo u produbljivanju onih starih. Ne u njenom pobijanju, sto je sada popularno. Ali da se vratimo zavjeri i kakve ona ima veze sa ovim. Smatram da ima, jer posle grckih filozofa pojavljuju arabski, jevrejski... Posebnu paznju treba obratiti na jevrejske, jer oni donose sasvim novo ucenje, tj. Filozofiju povezanu sa teologijom. Kao takvu je namecu svima, namecuci im stari koje su nezamislive, nedokucive, neobjasnjene... Ostavljajuci covjeka u binulu! Oni se pojavljuju sa nekim idejama svevisnjeg, svemoguceg... Narodu daju lakoumne, prihvatljive misli, razmisljanja. Ulivajuci im strahopostavanje, priblizavajuci covjeka svemu nebeskom, stvarajuci u njegovoj glavi svijet iluzije svet misli koji se zasniva na veri! Najvece prednosti ovakvog ucenja je taj sto nije komplikovan, tj. Sto je svatljiv lak, i prihatljiv najsirem auditorijumu! Donoseci na svijet Kabalu, kao svetu mudrost svih jevreja! Sto je u najsiru ruku smijesno, u toj knjizi se vec pocinju isticati jevreji kao nebeski i predodredjeni narod. «Sveta mudrost» , koga to ne privlaci! Oni su citavu filozofiju preokrenuli u jedan drugi tok, okrecuci se protiv nje same i suzbijajuci je! (sto ima naravno nije uspjelo). Ali vec tada su razmisljali o manipulacijama masa stvarajuci razne religije i dogme koje koje su ogranicavale ljude i najcesce ukidajuci mu ono prirodno pravo! Dalje neki drugi put...
- Da se malo osvrnemo na Frojda i na njegovu nauku! To je jedna od najvecih obmana svijesnog covjecanstva, ta cuvena psihologija. Da li moze iko reci da su psiholoske bolesti postojale prije 200 godina? Da li je neko tada bolovao od opsesivno kompulsivne psihoze ili od manicno paranoicne neuroze! Ma ima ih na tucet, da li je neko tada prao ruke po 20 puta dnevno, ili se neko klatio na stolici pricajuci u vazduh! To je sve sugestija, ljudi oboljevaju sugestijom, ljudi se ljece sugestijom. Sve je jedna velika sugestija, ako ti neko kaze da si lud ti mu neces verovati. Ali ako ti neko 50 puta kaze da si lud ti ces posustat i jednostavno ces to prihvatiti i poceses da zivis sa tim. Psiholoske bolesti ne postoje to je samo stanje prilagodjavanja njima. Da li ste znali da je u medini  60 % bolesti na psihickoj bazi. Ta psihologija je cudo, a nije ni slucajno da je Frojd Jevrej! Dalje, drugi put...
- Malo cu preskociti, da nebudem dosadan za citanje. Precu na pojavu Zavere i njenog udela u svemu ovome! Evo kako je Kis to fino razjasnio:
« Namera mi je bila da izlozim ukratko istinitu i fantasticnu  «do neverovatnosti fantasticnu», povest nastanka Protokola Sionskih mudraca, njihov suludi uticaj na generacije citalaca i tragicne posledice do kojih je to dovelo; predmet koji me, kao parabola o zlu, vec godinama zaokupljao. Da, dakle, jednim istorijskim proverenim i manje-vise poznatim primerom dovedem pod sumnju ustaljeno misljenje da knjige samo sluze dobru. Svete su knjige, medjutim, kao i kanonizovana dela gospodara misljenja, poput zmijskog otrova; one su izvor moralnosti i bezakonja, milosti i zlocina. « Mnoge knjige nisu opasne. Opasna je samo jedna. »
- Svi pisci su pisali o tome, na ovaj ili onaj nacin. Prekrivajuci to na sve nacine. Otprilike se neka osnova svega toga zna, neki su pokusavali da to osporavaju, neki su pisali lazi i pogresna tumacenja, neki su i istinu govorili. Otprilike istine ima mnogo manje nego lazi, samo je problem naci je!
- Razne istorijske primjere uticaja jevreja na kreiranje novog svjetskog poretka vam necu objasnjavati, posto neznam za njih, mislim znam iz raznih knjiga ali to nije toliko provjereno pa nezelim da pricam o tome. Da li sad i ja vrejum time neznam, tesko, jer je istorija samo jedna velika laz. Pa tako necu puno da se oslanjam na nju kao cinjenicu!
- Milim da je ovo dovoljo za prvi deo! Nemogu vise, umorio sam se od pisanja, pa nemojte mi zamjeriti ako ima puno progutanih slova i gramatickih gresaka posto sam ovo pisao pod uticajem 0.4 l kafe, 0.5 l caja. 1 l soka od mrkve (da nadohnadim vid), 2 tablete c vitamina od 500 mg ovo sam  pisao 1  h i 15 minuta Smiley!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 21:05:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.