Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:12:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Istrebljivanje jevreja  (Pročitano 54533 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Nadam se da neces zameriti ako ti kazem da ne znam sta si hteo da kazes? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam dosta arhaican, ali pokusacu sad kad budem drugi deo pisao da budem konktetniji, ali mislim da uzroke stvari treba traziti u korenima! Da sad nista nemozes saznati, jedino resenje je ceprkati po istoriji ili bar ono sto je od nje ostalo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I jos nesto, to sto vi pricate kako ima dobrih ljudi jevreja i ta pitanja o tome sta su oni nekom uradili, ma u najmanju ruku su bezazlena i subjektivna. Ovde niko ne prica o tome kakvi su oni nego sta rade?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
I jos nesto, to sto vi pricate kako ima dobrih ljudi jevreja i ta pitanja o tome sta su oni nekom uradili, ma u najmanju ruku su bezazlena i subjektivna. Ovde niko ne prica o tome kakvi su oni nego sta rade?
Upravo tako... Sigurno nijedan zidov nece doci i reci ti, moji ti upravljaju zivotom... Glupost... Svaka cast za citat(ako moze tako da se nazove). Sa nestrpljenjem ocekujem drugi deo... Pozdrav...
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ah, Srbi i teorija zavere... Smiley Jevreji su mocni, nema pogovora, ali da svaki zivi Jevrej ucestvuje u zaveri protiv svih ostalih je previse... Smesno...

Mi na njih treba da se ugledamo ako je moguce, da budemo jedinstveni mnogo vise itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
Brate, pojedose ti mozak ti Ameri.... Razumem ja tebe... I ja da zivim u tom okruzenju sigurno bi popustio.... Nije ni tebi lako kada si okruzen zidovima....
IP sačuvana
social share
Heart Breaker...

već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Jos da znam da li si ikad video Jevreja sem na TV-u... Smiley Ovde sam samo godinu dana, a i vracam se za Srbiju uskoro tako da tvoj komentar ne stoji. Nisam popustio, nego sam upoznao mnogo ljudi. Od svih profesora koje imam ovde, recimo da je najbolji covek od svih Jevrej. Naravno, ima i onih zatucanih puno, ali nista vise nego sto ima zatucanih Srba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 178
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
   II dio

- Da nastavim. Hteo sam samo na pocetku da asocriam na pitanja koja se najcesce postavljaju o Jevrejima i nasem ucescu u njihov zavjeri. Gradeci lazni identitet u proteklom periodu oni su uspjeli potpuno da neutralisu sva sumnje koje su se ticale njih samih. Krijuci se iza maske stradanja i patnje u svim ratovima oni su predstavljani ti koji su najvise gubili, a takodje i ti koji su najvise dobijali posle rata! Meni je poznat jedan krug Jevrejskih filozofa koji je djelovao u Njemackoj prije rata, ti ljudi su prije rata pobjegli u ameriku, takodje tada su pobjegli oni koji su iole nesto vrijedili, ostali su oni koje su klasifikovali pod ostalim! Ja sam negde citao da je tokom rata poginulo otprilike 4 miliona Jevreja, da su vecinom ti koji su poginuli bili takozvani polutanci, tj, oni iz mjesanih brakova. Kod Jevreja se srodstvo poznaje po majci, pa tako oni vise cjene one Jevreje, polutanere kojima je majka Jevrejka , a otac nego drugi, a uopste ne cjene ondje gdje je otac Jevrej a majka neko drugi.
Da skratim, hteo sam da kazem da im je drugi svijetski rat sluzio za cicenje naroda, neznam jeli vam poznata cinjenica da su nedavno (prije nekoliko godina) naselili neke porodice na granicu sa Sirijom, to u onom prijedelu gdje su bile najzesce borbe. Naravno Sirijci su pobili sav taj narod, sto je ovima bio dovoljan povod za napad i ulazak na Sirijsku teritoriju, te porodice i taj narod koji su nastanili na tom periodu bili su povratnici u Izrael, povratnici i takozvani polutaneri! Ljudi ne biraju sredstva za cilj!
Jedan odlomak iz Protokola o ovome:
«Naša je parola sila i licemjerstvo. Samo sila pobijeđuje u stvarima političkim, naročito ako se ona krije u talentima koji su neophodni za državnike. Nasilje mora biti princip, a lukavstvo i licemjerstvo pravilo za sve vlade koje ne žele da stave svoju krunu pred noge agenata kakve bilo nove sile. Ovo zlo je jedino sredstvo da se dođe do cilja - dobra. Prema tome mi ne smijemo prezati od podmićivanja, prevare i izdajstva. kad oni treba da posluže postignuću naših ciljeva. U politici treba umijeti bez kolebanja uzimati tuđu svojinu ako se pomoću nje možemo dočepati pokornosti i vlasti»
I jos jedan:
«Da bismo izradili i pripremili cjelishodna dejstva, treba imati u vidu: podlost, kolebljivost, nepostojanstvo gomile, njenu nesposobnost da razumije i poštuje uslove sopstvenog života, sopstvenog blagostanja. Treba pojmiti da je moć gomile slijepa, nerazumna, da ona ne rasuđuje, da samo osluškuje na desno i lijevo. Slijepac ne može voditi slijepe a da ih ne dovede do propasti - članovi gomile, bukači iz naroda, ma i genijalno pametni ali bez razumijevanja u politici ne mogu se pojavljivati u svojstvu rukovodioca gomile a da ne upropaste cijelu naciju. «

- Nas uticaj u njihovoj zavjeri je ocigledan i ocekivan. Svijet je posao stramputicom, to se moze vidjeti u svakoj sferi covjekovog zivota. Jedan veliki marketing i moc novca su postali ocigledni. Jedan svijet iluzije i sinteticke ljepote, koji su vam tu pred ocima, toliko daleko a toliko blizu. Pravljenje usmerenih skola ne vodi nikuda do potpunog usmjeravanja ljudi. To je fino Henri Ford svatio, svatio je da su mu ljudi tako korisniji i bezopasniji. Posle toga ce se u Americi pojaviti jedna politika koja ce voditi ka tome, i koja se siri strahovitom brzinom. Kako je fino Džordž Orvel to objasnjavao, on je cak isao korak dalje i objasnio da progresijom kojom smo krenuli (on je govorio da ce taj program trajati 100 godina,  pocevsi 1940 ), da ce na svijetu uciti jezik koji ce samo biti nuzan, odnosno da ce ljudi uciti samo reci koje ce im biti potrebne u zivotu. Sto je u najmanju ruku ocigledno, pogledavsi oko sebe kako se sve stvari uprostavju, sto nevodi nikuda do potpunog poglupljivanja i unistavanja naroda. Haksli je to takodje fino objasnio putem svojih zamisli o pravljenju predodredjenih ljudi! Sto nas vraca sistemu kasta, on je to objasnio tako sto ce se ljudi praviti iz embriona (kloniranjem), postojace embrijoni alfa+,alfa,alfa-, beta+,beta,beta-, gama... Tako da ce praviti samo one ljude koji ce im biti potrebi! On takodje sarkasticno velica Henrija Forda!  ( Sto je nesumnjivo dokazalo da knjige ne mogu promjeniti svijet, ni razmisljanja ljudi). Sva ova povezanost sa Zavjerom je ocigledna, i ako se osvrnete oko sebe videcete da je tako, i da svijet ide u tom pravcu, samovjerenu srljajuci u propast! Sav prefiks zivota ovde se baca na materijalno, i kao osnovna borba se namece sticanje toga materijalnog. Jer samo tako se moze zivjeti i razmisljati ( u cemu su stoicari pogresili). Ovde su ljudima namecu opste borbe za sticanje svoga prava, i ne samo ovde nego svugdje u svijetu, sto predstavlja takodje poglupljivanje kao i usmeravanje. Samo sto se negdje to na lijep nacin radi, negdje na potpuno okrutniji ali isto ucinkovit. Jer covjek koji nezna sta ce sutra jesti nemoze da razmislja o toboznjoj Jevrejskoj svetskoj manipulaciji. To je sve usko povezano sa zavjerom, ma koliko vam se cinilo da nije! Sitem obrazovanja u Americi i svim ostalim zapadnim zemljama je smijesan. Zapravo i sam zivot tamo je bezazlen, mozda nije za nase koji odu tamo, ali za one starosedioce sigurno jeste. Nasao sam negdje odlicno poredjenje koje kaze da je moto u zapadnim zemljama «Ko zivi ima pravo da jede», dok u istocnim zemljama «Ko radi ima pravo da jede»! Sto je potpuna istina, samo u onome bitnijem i podleganju zavjere, ili njenom ucinku u obadva regiona je isti, samo sto se ostvaruje na drugacije nacine! Komunizam kao glavno orudje je ocigledan, i iole svak drzava koja je bila u privrednom usponu primala je komunizam i revoluciju. Sto mozemo vidjeti na primjeru Francuske, Kube, Rusije... Mada nemislim da je to mnogo bitno od naziva politickog sistemo, nego od onoga ko se krije iza toga. Komunizam samo predstavlja pseudonim, ostalo je poznato. Mozda vam izledaju cudno ova Americki napadi na Irak pa sad i Iran. Pa ako se secate da su hteli da napadnu Severnu Koreju, posto juznu vec drze! Nije li vam ocigledno napredovanje prema Kini i njenom okruzavanju! A sta je Amerika, e to je posebna prica, to vam je glavni grad drzave koja se zove «Zavjera»! 

Dosta za drugi deo, odoh da ucim pa se javljam nekad veceras! 
Hey sta pricas ti, o Jevrejima, nemozes da ih vidis, ni da cujes samo da osetis!
« Poslednja izmena: 23. Nov 2005, 15:39:50 od babalu6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
   II dio

- Da nastavim. Hteo sam samo na pocetku da asocriam na pitanja koja se najcesce postavljaju o Jevrejima i nasem ucescu u njihov zavjeri. Gradeci lazni identitet u proteklom periodu oni su uspjeli potpuno da neutralisu sva sumnje koje su se ticale njih samih. Krijuci se iza maske stradanja i patnje u svim ratovima oni su predstavljani ti koji su najvise gubili, a takodje i ti koji su najvise dobijali posle rata! Meni je poznat jedan krug Jevrejskih filozofa koji je djelovao u Njemackoj prije rata, ti ljudi su prije rata pobjegli u ameriku, takodje tada su pobjegli oni koji su iole nesto vrijedili, ostali su oni koje su klasifikovali pod ostalim! Ja sam negde citao da je tokom rata poginulo otprilike 4 miliona Jevreja, da su vecinom ti koji su poginuli bili takozvani polutanci, tj, oni iz mjesanih brakova. Kod Jevreja se srodstvo poznaje po majci, pa tako oni vise cjene one Jevreje, polutanere kojima je majka Jevrejka , a otac nego drugi, a uopste ne cjene ondje gdje je otac Jevrej a majka neko drugi.
Da skratim, hteo sam da kazem da im je drugi svijetski rat sluzio za cicenje naroda, neznam jeli vam poznata cinjenica da su nedavno (prije nekoliko godina) naselili neke porodice na granicu sa Sirijom, to u onom prijedelu gdje su bile najzesce borbe. Naravno Sirijci su pobili sav taj narod, sto je ovima bio dovoljan povod za napad i ulazak na Sirijsku teritoriju, te porodice i taj narod koji su nastanili na tom periodu bili su povratnici u Izrael, povratnici i takozvani polutaneri! Ljudi ne biraju sredstva za cilj!
Jedan odlomak iz Protokola o ovome:
«Naša je parola sila i licemjerstvo. Samo sila pobijeđuje u stvarima političkim, naročito ako se ona krije u talentima koji su neophodni za državnike. Nasilje mora biti princip, a lukavstvo i licemjerstvo pravilo za sve vlade koje ne žele da stave svoju krunu pred noge agenata kakve bilo nove sile. Ovo zlo je jedino sredstvo da se dođe do cilja - dobra. Prema tome mi ne smijemo prezati od podmićivanja, prevare i izdajstva. kad oni treba da posluže postignuću naših ciljeva. U politici treba umijeti bez kolebanja uzimati tuđu svojinu ako se pomoću nje možemo dočepati pokornosti i vlasti»
I jos jedan:
«Da bismo izradili i pripremili cjelishodna dejstva, treba imati u vidu: podlost, kolebljivost, nepostojanstvo gomile, njenu nesposobnost da razumije i poštuje uslove sopstvenog života, sopstvenog blagostanja. Treba pojmiti da je moć gomile slijepa, nerazumna, da ona ne rasuđuje, da samo osluškuje na desno i lijevo. Slijepac ne može voditi slijepe a da ih ne dovede do propasti - članovi gomile, bukači iz naroda, ma i genijalno pametni ali bez razumijevanja u politici ne mogu se pojavljivati u svojstvu rukovodioca gomile a da ne upropaste cijelu naciju. «

- Nas uticaj u njihovoj zavjeri je ocigledan i ocekivan. Svijet je posao stramputicom, to se moze vidjeti u svakoj sferi covjekovog zivota. Jedan veliki marketing i moc novca su postali ocigledni. Jedan svijet iluzije i sinteticke ljepote, koji su vam tu pred ocima, toliko daleko a toliko blizu. Pravljenje usmerenih skola ne vodi nikuda do potpunog usmjeravanja ljudi. To je fino Henri Ford svatio, svatio je da su mu ljudi tako korisniji i bezopasniji. Posle toga ce se u Americi pojaviti jedna politika koja ce voditi ka tome, i koja se siri strahovitom brzinom. Kako je fino Džordž Orvel to objasnjavao, on je cak isao korak dalje i objasnio da progresijom kojom smo krenuli (on je govorio da ce taj program trajati 100 godina,  pocevsi 1940 ), da ce na svijetu uciti jezik koji ce samo biti nuzan, odnosno da ce ljudi uciti samo reci koje ce im biti potrebne u zivotu. Sto je u najmanju ruku ocigledno, pogledavsi oko sebe kako se sve stvari uprostavju, sto nevodi nikuda do potpunog poglupljivanja i unistavanja naroda. Haksli je to takodje fino objasnio putem svojih zamisli o pravljenju predodredjenih ljudi! Sto nas vraca sistemu kasta, on je to objasnio tako sto ce se ljudi praviti iz embriona (kloniranjem), postojace embrijoni alfa+,alfa,alfa-, beta+,beta,beta-, gama... Tako da ce praviti samo one ljude koji ce im biti potrebi! On takodje sarkasticno velica Henrija Forda!  ( Sto je nesumnjivo dokazalo da knjige ne mogu promjeniti svijet, ni razmisljanja ljudi). Sva ova povezanost sa Zavjerom je ocigledna, i ako se osvrnete oko sebe videcete da je tako, i da svijet ide u tom pravcu, samovjerenu srljajuci u propast! Sav prefiks zivota ovde se baca na materijalno, i kao osnovna borba se namece sticanje toga materijalnog. Jer samo tako se moze zivjeti i razmisljati ( u cemu su stoicari pogresili). Ovde su ljudima namecu opste borbe za sticanje svoga prava, i ne samo ovde nego svugdje u svijetu, sto predstavlja takodje poglupljivanje kao i usmeravanje. Samo sto se negdje to na lijep nacin radi, negdje na potpuno okrutniji ali isto ucinkovit. Jer covjek koji nezna sta ce sutra jesti nemoze da razmislja o toboznjoj Jevrejskoj svetskoj manipulaciji. To je sve usko povezano sa zavjerom, ma koliko vam se cinilo da nije! Sitem obrazovanja u Americi i svim ostalim zapadnim zemljama je smijesan. Zapravo i sam zivot tamo je bezazlen, mozda nije za nase koji odu tamo, ali za one starosedioce sigurno jeste. Nasao sam negdje odlicno poredjenje koje kaze da je moto u zapadnim zemljama «Ko zivi ima pravo da jede», dok u istocnim zemljama «Ko radi ima pravo da jede»! Sto je potpuna istina, samo u onome bitnijem i podleganju zavjere, ili njenom ucinku u obadva regiona je isti, samo sto se ostvaruje na drugacije nacine! Komunizam kao glavno orudje je ocigledan, i iole svak drzava koja je bila u privrednom usponu primala je komunizam i revoluciju. Sto mozemo vidjeti na primjeru Francuske, Kube, Rusije... Mada nemislim da je to mnogo bitno od naziva politickog sistemo, nego od onoga ko se krije iza toga. Komunizam samo predstavlja pseudonim, ostalo je poznato. Mozda vam izledaju cudno ova Americki napadi na Irak pa sad i Iran. Pa ako se secate da su hteli da napadnu Severnu Koreju, posto juznu vec drze! Nije li vam ocigledno napredovanje prema Kini i njenom okruzavanju! A sta je Amerika, e to je posebna prica, to vam je glavni grad drzave koja se zove «Zavjera»! 

Dosta za drugi deo, odoh da ucim pa se javljam nekad veceras! 
Hey sta pricas ti, o tome kako nema Jevreja na televiziji, a ko drzi tu televiziju?
Sve vise i vise me ipresioniras.... Svaka cast... P.S. A ko drzi te televizije? Ko drzi banke? A? Ja nisam rekao da ih treba poubijati,ali ljudi samo moraju da shvate neke stvari... marniko82 citaj malo... Smile Pozdrav...
IP sačuvana
social share
Heart Breaker...

već SVI.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Svaka cast na tekstu, ne zbog sadrzaja vec zbog kolicine, mene mrzi toliko da kucam... Smiley Mislim da si mnogo stvari izbutao. BTW, Protokoli na koje se pozivas su falsifikovan dokument.  Smile

Sto se tice zapadnjackog obrazovanja, daleko je od smesnog. Ali to zna samo neko ko je studirao na strani. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 18:12:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.