Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 10:23:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: За коју сте унију?
Европска унија
27.8%  (15)
Евроазијска унија
40.7%  (22)
нешто треће
31.5%  (17)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Исток зове Србију  (Pročitano 33733 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 53
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Rumunija je imala srece zato sto je svaki rat koji je vodila ona ga je izgubila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Digimon,sistem i maravic o tome vam i pricam,prisiljen si da uzmes kredit.

Po cemu to, jos nisam cuo da je banka nekog prisilila da uzme kredit, cak te odbijaju ako nesto ne stima. Ne moras da uzmes kredit, ne pravis nove puteve i novu infrastrukturu i stvar u redu, gde je zapelo  Smile

иначе,моја општина се води као неразвијена али би зато сваки од ових румунских правника који су били код мене у посети дали бубрег и леву руку да могу да живе и раде у мом факинг неразвијеном селу Smile

Dobro Mrgi, znamo da je tvoje selo lepse od Pariza  Smile

док правнички лелемуди у мојој неразвијеној општини имају 400 евра...и то без да се труде Smile

Pa pitanje dokle ce jos moci da se izdrzavaju ti trutovi, prodace se lelekom pa ce moci jos godinu valjda da im se daju plate, posle nije vise ni vazno  Smile

Rumunija je potpuno asimilovala i obespravila sve svoje nacionalne manjine a naročito su loše prošli Sloveni koji su u istoriji Rumunije igrali važnu ulogu a danas ih gotovo uopšte nema.

To je istina, posle Causeskua nije ostalo "S" od Srbina tamo, svi imaju rumunska imena

Prodajući se Francuzima kao, po mom uverenju, najgoroj kolonijalnoj sili ikad Rumunija je izgubila svoj nacionalni identitet kroz nasilnu romanizaciju.

Pa oni jesu odavno "romanizovani"  Smile Smile
I sad dogovori se, ko je najgora kolonijalna sila, Francuska, Britanija, Spanija, mozda Portugal  Smile

Digimon,sistem i maravic o tome vam i pricam,prisiljen si da uzmes kredit.Citam da su Rumunija i Bugarska najveci proizvodjaci genetski modifikovane hrane,pitam se zasto

док правнички лелемуди у мојој неразвијеној општини имају 400 евра...и то без да се труде Smile

Evo zasto si "prisiljen" da uzimas kredite, za to ti EU ne moze nista sto izdrzavas gomilu trutova koji se uz to i "bez da se trude"
I sto si zapeo za "genetski" manipulisanu hranu, ko da radis u nekom NVO-u koji mlate praznu slamu sa globalnim zatopljavanjem i genetskom hranom  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ne postoji dobra kolonijalna sila ali neke sile kao Britanija gledaju da svoje kolonije održe u okviru komonvelta i daju im prioritetne pozicije. Neki kao Amerika su brutalni okupatori a ne kolonijalne sile. Ali ako pogledaš nekadašnje francuske kolonije one su uvučene u krvave građanske ratove i totalno devastirane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Piiii,jebote...  Smile ja pitam ovog @danila i @stevu sta je to uradila Rumunija da udje u EU,da znam sta mi treba da uradimo,da budemo kul kao oni,i da udjemo u eksluzivni klub univerzuma,a oni odma dza bu,i pocnu da se ljute...  Smile 

leleeeee...  Smile  Smile  

Stvarno vas ne razumem.  Smile Ja bih da mi kazete sta da radimo sto su oni radili,i kako da budemo kul kao oni,a vi se ljutite na mene...  Smile

I izvinjavam se na potcenjivanju Rumunskih IT tehnologija,molim vas mi oprostite,nece se vise nikad ponoviti.  Smile  Smile
Poptuno sam zaboravio da je to najbitnija nauka na svetu,i jos bitnije-da su upravo Rumuni ti koji su u tome najbolji i najbrojniji,i zbog kojih mi danas postojimo.  Smile izvinjavam se jos jednom.  Smile
румунија Smile Smile

прошле недеље је у мојој општини била делегација румунске општине думбравица....дошли њихови функционери,службеници и тако то...иначе,моја општина се води као неразвијена али би зато сваки од ових румунских правника који су били код мене у посети дали бубрег и леву руку да могу да живе и раде у мом факинг неразвијеном селу Smile
Kuku!  Smile Kakav lazov ovaj @Mrgoni...  Smile  Smile

Sram te bilo! ti si samo ljubomoran!  Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 14:48:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
A u cemu smo mi ispred Rumuna?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50000
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S24

To nije pitanje vec po cemu su oni ispred nas. Odnosno u cemu je tolika razlika da 20+ godina prije Srbije udju EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

To nije pitanje vec po cemu su oni ispred nas. Odnosno u cemu je tolika razlika da 20+ godina prije Srbije udju EU.

moja poenta,svo ovo vreme.

p.s.-pazi sad kad te pojedinci etiketiraju kao Malog Rusa™,balkanskog seljaka,zlotvora,i ko zna kako jos,samo sto se usudjujes da pitas ovako nesto.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 15:10:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Pa znas kako, pre 20 godina oni su dolazili u Srbiju da gledaju televizor Smile Vec posle 6,7 godina mi smo isli tamo da bi deci kupovali cokoladu.

Evo sada 20 godina posle oni imaju vecu prosecnu platu, veci bdp, vecu stopu rasta, mnogo jacu privredu. Imaju tu Daciju koju mi mozemo da sanjamo.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
румунија Smile Smile

прошле недеље је у мојој општини била делегација румунске општине думбравица....дошли њихови функционери,службеници и тако то...иначе,моја општина се води као неразвијена али би зато сваки од ових румунских правника који су били код мене у посети дали бубрег и леву руку да могу да живе и раде у мом факинг неразвијеном селу Smile
плата тог румунског правника у тој општини је 150 евра...не станиславе и данило...није 1500 евра...добро сте прочитали...150 евра Smile  док правнички лелемуди у мојој неразвијеној општини имају 400 евра...и то без да се труде Smile
тако да станиславе и данило...не серите Smile  ја сам на 50 км од темишвара...да ли ви уопште знате на шта личи тај град...маните се ушминканих слика са нета....темишвар ти је друга реч за распад и беду Smile
знам доста румуна из моје општине који су завршавали високе школе по румунији...шта мислиш колико их је остало да ради у румунији ? нула,нада,зип,ништа...курац од овце...ето...толико их је остало...али зато ради у амбуланти у факинг хетину који је богу иза ногу али је у србији...више му се исплати да ради у јебеној селендри у србији него у букурешту Smile

данило бг је посебан случај...битно да је на једној теми рекао да копаоник и златибор нису ништа посебно али је зато трансилванија феноменална...е моја бедо...нит си ти био на копаонику или златибору а поготову у трансилванији...количина смећа тамо се мери у милионима тона...све се распада а тих фамозних инвеститора ни од корова Smile

ако ми се нешто гади у овој србији то су разни станислави и данила који би радије појео румунско говно него домаћи сир...који би драге воље побили своју децу ако би то значило да могу пољубити руку нато генерала...који би спалили своје родитеље за туристички обилазак балатона и трансилваније Smile

као да људи не знају да је србија у проблемима,да се мучи...али да ништа добро нема у њој(за станислава је јасно јер је хрват па му је и дужност да стално пљује по србији) па то баш и не могу да верујем

данило...напиши нешто...бар једну ствар која ти се свиђа у србији и која је по твом мишљењу добра
ако тако нешто не постоји није ми јасно шта још радиш овде Smile  
да се мени не свиђа овде и да не волим србију одавно бих отперјао...зашто се мучиш?

Napisa ti traktat koji više govori o skučenim granicama samog spisatelja, nego o bilo čemu drugom..

U tvojoj mentalnoj konstrukciji kritika se poistovećuje sa "ne voleti", ukazivanje na probleme je "ne sviđa mu se ovde" i "treba da pakuje kofere", priče o fakultetski obrazovanim ljudima sa diplomama ETF-a i Ekonomskog koji su otišli iz Beograd u Bukurešt se stavlja u isti koš sa ćatama iz nekih rumunskih sela i diplomcima "visokih poslovnih" i sličnih poluzanimanja..

A to gde je ko je bio i putovao, Kopaoniku koga je pregazilo vreme i konkurencija iz Bugarske, Austrije i Italije, beogradskom vikend naselju Zlatibor koje sve više podseća na Kaluđericu po divljoj gradnji, kome je duži..nemoj me zasmejavati sa tim pričama  Smile

BTW, ja se ne mučim..samo mislim da Srbija može mnogo više i mnogo bolje nego da se poredi i teši sa Rumunijom i Bugarskom. Ali sa ovakvom filozofijom življenja, poimanja politike, Evrope i sveta za bolje i nismo.

« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 15:21:28 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ah,Dacia...  Smile Smile

Imaju tu usranu Daciu zato sto im je Reno pomogao.eto zasto.

Pojedini magarci ovde uporedjuju Daciu Sandero sa Jugom,aludirajuci na to da je Sandero super u odnosu na Juga.Nijedan ni drugi nisu nista,Jugo je tek bio smejurija(vise zato sto nije pravljen kako treba,nego zato sto je bio los dizajn) ali se zaboravlja da se Jugo pravio od 80ih do trenutka kad je poceo da se pravi Sandero.

To je ko hvaliti Irance kad bi uspeli danas da naprave mikroprocesor koji je jak kao Pentium III.  Smile lepo je to,lepo dostignuce,ali nije nista novo,i u odnosu na ostale (bi bio) nista.  Smile

I Srbija ima pravih 5 fabrika autobusa,sa jos 2 potencijalne,medju kojima ima stvarno super proizvoda,pa opet-jel poznata po tome van regiona?ne bas.zasto?pa,zato sto nijedna od njih nije imala toliku podrsku ko sto je imala Dacia za svoje automobile.  Smile

te ne znam sta tupite sa tom Dacijom.  Smile na kraju krajeva,ionako je u pitanju niska klasa.  Smile

I jos jednom-opet ostaje pitanje sta su oni to uradili,a sto mi nismo,da bi usli 20 godina pre nas,i to dok su cak i ovde predstavljali sinonim za bedu.
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 15:24:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 10:23:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.