Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 12:21:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: За коју сте унију?
Европска унија
27.8%  (15)
Евроазијска унија
40.7%  (22)
нешто треће
31.5%  (17)
Ukupno glasova: 54
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Исток зове Србију  (Pročitano 33736 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
румунија Smile Smile

прошле недеље је у мојој општини била делегација румунске општине думбравица....дошли њихови функционери,службеници и тако то...иначе,моја општина се води као неразвијена али би зато сваки од ових румунских правника који су били код мене у посети дали бубрег и леву руку да могу да живе и раде у мом факинг неразвијеном селу Smile
плата тог румунског правника у тој општини је 150 евра...не станиславе и данило...није 1500 евра...добро сте прочитали...150 евра Smile  док правнички лелемуди у мојој неразвијеној општини имају 400 евра...и то без да се труде Smile
...

Zbog tih 400 evra koje se daju masi besposlicara nakacenih na drzavnu sisu, Srbija se vec zaduzila, prodace Telekom a posle ce prodati i EPS  Smile.

Kad se to iscrpe sve od tih 400e ce ostati 70e - 120e (ako i toga bude).

Ah,Dacia...  Smile Smile

Imaju tu usranu Daciu zato sto im je Reno pomogao.eto zasto.

Pojedini magarci ovde uporedjuju Daciu Sandero sa Jugom,aludirajuci na to da je Sandero super u odnosu na Juga.Nijedan ni drugi nisu nista,Jugo je tek bio smejurija(vise zato sto nije pravljen kako treba,nego zato sto je bio los dizajn) ali se zaboravlja da se Jugo pravio od 80ih do trenutka kad je poceo da se pravi Sandero.

Nije Yugo bio toliko godina u proizvodnji zato sto je bio dobar - u pitanju je bila politika. A za tih 30-40 godina proizvodnje nisu uspeli ni na koji nacin da poboljsaju taj proizvod. Jeste, bio je jeftin, delovi su bili jeftini  ( a i cesto potrebni  Smile ) .

« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 15:41:38 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Citat
A to gde je ko je bio i putovao, Kopaoniku koga je pregazilo vreme i konkurencija iz Bugarske, Austrije i Italije, beogradskom vikend naselju Zlatibor koje sve više podseća na Kaluđericu po divljoj gradnji, kome je duži..nemoj me zasmejavati sa tim pričama

onih par stotina hiljada ljudi koji godisnje dodju na zlatibor se ne slazu sa tvojim konstatacijama.... Doduse oni su u vecini slucajeva bili i u bugarskoj i u austriji i u italiji pa nemaju vlazne snove oko tih destinacija. Ti koji citas ostale kompleksase po internetu pa ovde prenosis njihov stav nemas apsolutno nikakvu verodostojnost da tvrdis da Kopaonik i Zlatibor nisu turisticke destinacije vrhunske klase.

Ti da si jednom usao u Monu mislio bi da si u monte karlu bedo bedna.

hkj izneo sam ti konkretno u cemu su bolji a ne zbog cega... a svakako se slazem da nisu toliko ispred nas nego da su primljeni u EU iz strateskih interesa.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ma,nema problema,pa nije Rumunija jedini primer.imamo tu i Bugarsku,i Madjaaarsku,i Crnu Goru. Smiley

Primili bi oni odavno i onu rupcagu ALJbaniju,i ono nadrogirano divlje Kosovo,samo da nemaju unutrasnje nesuglasice oko stvaranja (novih) muslimanskih drzava na svom lepom voljenom kontinentu.

Sve same napredne i prosperitetne zemlje u picku materinu...  Smile

Nije presudni faktor, al jedan u nizu. Mislim, uvozi se nesto sto je danas osnovna stvar u domacinstvu  Smile
aha,znaci ako zemlja uvozi makar jedan usrani deterdzent,to onda znaci da je propala.  Smile nema veze sta ona drugo pravi,nema veze ni da li cak i sama pravi deterdzent.cim ona uvozi makar jedan,to znaci propast.  Smile

zanimljivo...  Smile

hkj izneo sam ti konkretno u cemu su bolji a ne zbog cega... a svakako se slazem da nisu toliko ispred nas nego da su primljeni u EU iz strateskih interesa.
ma,dobro,ok,nisi ti nista ni kriv,nego mi muka vise tog velicanja Dacije.Jeste,za jedne Rumune,fin autic,ali to je to.Nesto izdrzljiviji na losim putevima(pitam se zasto...  Smile  Smile Smile ),doteran dizajn,i to je to.Osim toga nista posebno.

A onaj magarac sere o Jugu i o Sanderu.napravise Sandero,danasnji ekvivalent Jugu,pa su sad kobajagi face.  Smile

Da naprave repliku Trabanta,jebote,nafurani magarac bi opet skakao od srece.samo zato sto je (ovaj put) napravljen u EU zemlji.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 15:52:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Pa znas kako ta Dacija je vrlo lep autic za Taxiranje itd i pravi im lep profit. Ali nije samo to u pitanju oni imaju 7% nezaposlenih, 38 milijardi dolara izvoza itd. To su za nas neke cifre koje ne mozemo dosegnuti ni u narednih 10 godina.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6234
Ok da zavrsim sa postovima.Odgovaram na pitanjlia u vezi kredita i ponovo dobijam isto pitanje.Prvo,ne znam koliko sagovornici imaju godina,ni da li su iz Srbije itd.Ne znam ni da li sagovornici ozbiljno shvataju temu ili postuju iz dosade.Vazi za digimona sistem i maravica.Da li zi znate ko je Natan Rotsild?Da li znate ko su Rotsildovi ljudi vezani za pitanje Srbije?To su Soros,Berezovski,Jovanovic ,Biserko,Dulic,oba reditelja Markovica...siroka je mreza.Da li znate sta je to novi svetski poredak?Da li znate sta je to spekulativni novac?Da li znate sta je to nacionalni dug?Bilo bi dobro ako ste Srbi,da ova pitanja malo proucite pa cemo nastaviti razgovor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Digiman je djarma Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
slazem se,njegova prednost je cena.i hype(napumpani marketing).i to je to.zato su se mnogi i napecali na njega ovde.pogotovu taksisti.i,jel,za takve stvari je i ok.
Ali ovako... kazem,to je ko velicanje Pentiuma II danas.Super ovako,ali prevazidjeno vec.

Znali su oni sto sta da naprave-pa,nase lokomotive,koje i dan danas vuku,u ovim nikakvim uslovima,i pod direktorima banditima,su upravo oni napravili,na primer.Uz njihovu pomoc smo napravili Jastreba.

I to stoji.ali je ovde problem u tome sto pojedinci stalno serviraju neke price kako su oni mnogo toga uradili,kako su uznapredovali samo tako,i zato dobili clanstvo (najmanje ce biti) 10 godina pre nas,a u stvari nisu nista posebno.

Iz tih prica ispada da se radi o...sta ga znam...o Japanu,jbt.a ne o zemlji gde i dan danas ljudi zive u zemunicama,a putuju konjskim zapregama.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 16:05:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
I po Srbiji ih ima sa konjskim zapregama samo ih ti ne vidis u Beogradu Smile U svakom slucaju Rumunija je za 20 godina od zemlje kojoj smo se svi smejali postala zemlja koja ima 3-4 puta veci izvoz nego mi Smile

Kako? Meni nije  bitno kako.... Cilj opravdava sredstvo.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
I po Srbiji ih ima sa konjskim zapregama samo ih ti ne vidis u Beogradu Smile U svakom slucaju Rumunija je za 20 godina od zemlje kojoj smo se svi smejali postala zemlja koja ima 3-4 puta veci izvoz nego mi Smile
ti ne shvatas poentu.Vec ti je reko @Magic-fora je u tome sto su oni uradili mnogo manje nego mi,a dobili privilegije.

Fora je u tome sto,po @stevinim bajkama,u Evropskim zemljama ne postoji beda,siromastvo,konjske zaprege,zemunice,tamo svi postuju propise,svi zive srecno i bogato,itd...

A najbolja je odvala ova da tamo svi kao postuju sve propise.  Smile
Eno,vidi se na slikama,sve po "Evropskim standardima",i sve cakum pakum.  Smile
Citat
Kako? Meni nije  bitno kako.... Cilj opravdava sredstvo.
Znaci,ako prime i Zimbabve sledece godine,eto,tako...doslo im,a nas odjebu,ti ces biti potpuno ravnodusan?  Smile
« Poslednja izmena: 22. Feb 2011, 16:09:26 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Ne brale, ti ne shvatas poentu Smile

Poenta je u tome sto Srbin kad dobije keca kaze dobili su i svi ostali, a ne nisam ucio. Mi treba da radimo da stignemo Rumuniju koja je pre 20 godina bila svetlosnim godinama iza nas a ne da omalovazavamo njihova dostignuca time sto cemo govoriti da su oni dobijali povlastice. Pa ko nas jebe sto mi nismo dobili povlastice.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 12:21:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.